Guest Mert Boran 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Ben kullansam 2 günde elimde kalır demekki şarj girişi. Karanlikta takmaya çalışınca zaten tutturamiyorum 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Benim sorun devam ediyor. Telefona ve hafıza kartına komple format atmama rağmen, tapatalk ve instagram hata veriyor, tapatalk ile konulara girip okurken eklenmiş resimleri göremiyorum, instagramda akış yenilemedi hatası veriyor, facebooktaki resimleri telefona kaydedemiyorum, print screen yapamıyorum. Ancak telefona restart çekersem sorun düzeliyor. Bunun sebebi nedir acaba ? Hafıza kartım mı sorunlu acaba ? Şu an telefonun hafıza kartı boş diyebilirim Discolarda var mi bilmiyorum ama Mert ben olsam, custom rom kurar denerim. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Şimdi benim ekranımdakiler nedir ölmüş mü piskeller Yorum bağlantısı
Tahir İlter 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Ben birşey göremedim ama büyük ihtimalle sarı leke problemi.Ölü pikselde o kısımda siyah, mavi veya kırmızı oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 arkadaş telefonumda beyaz leke görünüyor burada yok ne iştir Yorum bağlantısı
Tahir İlter 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Şuan kullandığım monitörde bulunan ölü piksel. Daire içine aldığım yerde ki kırmızı nokta ölü pikselin bulunduğu kısım. Benim de ölü piksel çıkmamış iyi mi :D Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 arkadaş telefonumda beyaz leke görünüyor burada yok ne iştir Ekrandaki leke screenshot alarak görünmez. Ekranı başka bir cihazla fotoğraflamanız gerek. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Şuan kullandığım monitörde bulunan ölü piksel. Daire içine aldığım yerde ki kırmızı nokta ölü pikselin bulunduğu kısım. Benim de ölü piksel çıkmamış iyi mi :D yav sende bilmiyon başka telefonla çekeceksin öyle belli olur Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Ayrıca benim bildiğim ölü pixelin böyle görünmesi lazım. Adı üzerinde pixel. 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Şuan kullandığım monitörde bulunan ölü piksel. Daire içine aldığım yerde ki kırmızı nokta ölü pikselin bulunduğu kısım. Benim de ölü piksel çıkmamış iyi mi :D Tahir alem adamsın Ölü piksel fizikseldir. Screenshot'ta ne arar la Yorum bağlantısı
Tahir İlter 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Tahir alem adamsın Ölü piksel fizikseldir. Screenshot'ta ne arar la Ne bilem la Ha yakalarız dediydim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Şimdi bunun adı ölü piskel mi beyaz lekemi nedir Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Benim olaya bir el atıverin gari Başka kart ile denedinmi ? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 denemedim abi eski telimden çıkan class 10 luk kart ile deniyorum. Bu gidişle yeni kart alacağım gibi. Kartın format şekli falanda sorunlu olabilir pek anlamamda fat 32 gibi.. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Şimdi bunun adı ölü piskel mi beyaz lekemi nedir Birebir aynısı bende de var. Yanlız benim beyaz lekeler yan yana. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Benim bildiğim; bu lekeler cihaz ısınınca çıkar, soğuyunca kaybolur. Sürekli görünmez. Tabi aynı sarı lekeden bahsediyorsak. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Benim bildiğim; bu lekeler cihaz ısınınca çıkar, soğuyunca kaybolur. Sürekli görünmez. Tabi aynı sarı lekeden bahsediyorsak.Beyaz lekeler.den bahsediyorum zafer bey. Sarı leke yok. O beyazlar nedir? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Benim bildiğim; bu lekeler cihaz ısınınca çıkar, soğuyunca kaybolur. Sürekli görünmez. Tabi aynı sarı lekeden bahsediyorsak. Gm ısınmaz 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Beyaz lekeler.den bahsediyorum zafer bey. Sarı leke yok. O beyazlar nedir? O aslında sarı Gm ısınmaz Çalışan şey ısınır Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 O aslında sarı Çalışan şey ısınır Benimki ısınmıyor Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Benimki ısınmıyor Demek ki çalışmıyor. 3 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Demek ki çalışmıyor. Yav yeni nesil cin gibi ha! Pırıl pırıl valla Çalışır gibi yapıyor 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Bir de böyle bir şey çıkarmış GM. Elite'in canlısını göremedim ama bugün bunu gördüm Evkur'da. Fazla kalın geldi ama şarjı 3 gün gidiyormuş. http://tr.generalmobile.com/discoveryQuadro4.html Yorum bağlantısı
Recommended Posts