İçeriğe Yönlendir

General Mobile Discovery Kullanım Deneyimleri, Bilgiler

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Mehmet Turnacıoğlu
(düzenlendi)

discovery kullananlara birkaç sorum olacak

1- iki hattında 3g olarak interneti kullanılabiliyormu, yoksa biri 3g ise diğeri edge mi? yada 1 nolu sim yuvasının  3g özelliği var diğerinin interneti yok gibi bişeymi?

2- iki hattada internet kullanılıyorsa(3g veya biri edge) epostalarımı 1. hattın internetinden, nette gezinmeyide 2. hattın internetinden gibi bir ayrım yapılabiliyormu, iki internette aynı anda aktif olabiliyormu

çift hatlı telefonlardan Samsung grand 2 yi bekliyodum fakat tek hatlısı geldi. Şimdide discovery 2 yi beklemekteyim. 1 ay içinde gelmezse discovery alabilirim

tarihinde Mehmet Turnacıoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

discovery kullananlara birkaç sorum olacak

1- iki hattında 3g olarak interneti kullanılabiliyormu, yoksa biri 3g ise diğeri edge mi? yada 1 nolu sim yuvasının 3g özelliği var diğerinin interneti yok gibi bişeymi?

2- iki hattada internet kullanılıyorsa(3g veya biri edge) epostalarımı 1. hattın internetinden, nette gezinmeyide 2. hattın internetinden gibi bir ayrım yapılabiliyormu, iki internette aynı anda aktif olabiliyormu

çift hatlı telefonlardan Samsung grand 2 yi bekliyodum fakat tek hatlısı geldi. Şimdide discovery 2 yi beklemekteyim. 1 ay içinde gelmezse discovery alabilirim

Her iki yuvada da 3G desteği var. Aynı hattı her iki yuvada da kullandım(önce sim2'yi, sim kartı mini yapınca sim1'i). Ancak aynı anda çift hat kullanmadım. Eposta ayarlarında sadece Wifi yada mobil bağlantı ayrımı var. Misal "sadece wifide senkronize et" gibi...
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mert Salmansar

İyi günler abiler 6 aydir discorvery kullanıyorum sıfır aldım fakat ekranin içinde beyaz lekeler oluştu nokta nokta ve son 2 aydir artti baya her renkde gözüküyor araştırdım pixel patlaması sandım üstüne düşmedim en sonunda telefoncuya gittim ekrana sıvı girmiş yada terden yağmur damlasından falan olmuştur dedi garantiye de girmez dedi 200 tlye ekranini değiştireyim dedi sizce ne yapmalıyım bu şekildeki satsam mı yaptırsammı başına gelen varmı hiç bu sorun ?

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

İlk etapta garantiyi dene olmaz ise başka yollara başvur. 600 liralık telefona 200 liralık ekran çok gibi geldi bana.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Salmansar

İlk etapta garantiyi dene olmaz ise başka yollara başvur. 600 liralık telefona 200 liralık ekran çok gibi geldi bana.

. Aynen abi bende öyle düşünüyorum zaten 650 tl aldim 4gb 32 hafiza karti aldim 700 geldi bide ekrana para verirsem baya pahaliya gelecek
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Hanıma da bundan aldık. Fakat onun şarj aleti biraz daha küçük, sorundan dolayı şarj aletini değiştirmişler diye düşündüm ben. Bir de wireless ile android güncelleme alamadık dün, sistemde bir sorun var galiba.

Yorum bağlantısı
Mert Salmansar

Aynı noktalar bende de var belirli bir süreden. Sadece beyaz renkte iyice gözüken garip noktalar var. Bence sıvı teması ile oluşması mümkün değil. Ayrıca orjinal servisler 150 tl ye değiştiriyor. Sizin telefoncu pahalı söylemiş. Ben bu şekilde kullanıyorum. İleride garanti için gönderebilirim.

anladım abi fakat gittikçe artmasına anlam veremedim.Fiyat konusunu da araştırayım biraz.
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

anladım abi fakat gittikçe artmasına anlam veremedim.Fiyat konusunu da araştırayım biraz.

Direkt garantiye. Adam 150tl kazanacak o ekrandan, tabii ki öyle der :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Salmansar

Direkt garantiye. Adam 150tl kazanacak o ekrandan, tabii ki öyle der :)

Haklısın abi :)
Yorum bağlantısı
İlhan Kol

O beyaz renk dediğiniz ekran bulutlanması LCD tv lerdede oluyor. Normalde ekran hatası ama yetkili servislerin çoğu kabul etmek istemiyor ticari olarak. Benim discovery dede sonradan çıkmaya başladı garanti bitmeyen yakın servise göndermeyi düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Beyaz arka planda net şekilde görülen sarı lekeler bazı hTClerde de var. Sebep olarak ısınma gösteriliyor. Bildiğim kadarıyla Disco'lar hTC kadar ısınmıyor. 

Yorum bağlantısı
Mert Salmansar

Abiler telefonunu verip üstüne 400 vercem elite alcam takas yapcam telefon 10 günlükmüş kullanicidan alcam normal fiyati 950 diyo sizce iymidir üstüne 400 benim telefon 4 GB lik

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Beyaz arka planda net şekilde görülen sarı lekeler bazı hTClerde de var. Sebep olarak ısınma gösteriliyor. Bildiğim kadarıyla Disco'lar hTC kadar ısınmıyor. 

One da yok Zafer :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Discodan foruma bağlandığımda sağ üstte yer alan bildirim kutucuğuna tıklayamıyorum.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

S3 um kasım kasım kasılırken evdeki disco çatur çutur çok stabil çalışıyor samsungdan da androidden de soğudum iphoneların ekranının büyümesini bekliycem :)

hTC al rahat et, ayponun ekranda büyüse yine aynı 3310 ios sınıra dayandı, kapıyı açmadığı sürece başedemez  :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Acar

Kronik sorun olan şarj girişi bozulması cumartesi günü eşimin telefonunun başına da geldi. Servisle uğraşmamak ve 15 gün telefonsuz kalmamak için Demet'te bir telefoncuya götürdüm, 35 tl ye tamir etti.

Ancak akşam evde test ettiğimde bilgisayarın usb disk olarak görmediğini farkettim. Muhtemelen bir kaç yeri tam lehimlemediler. Hafta sonu aynı yere tekrar götüreceğim. 

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Arkadaşımın discovery şarj cihazı düşme sonucu bozuldu. Orjinalini bulabilirmiyiz? Yoksa tavsiye edeceğiniz başka şarj aleti var mıdır? :)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Arkadaşımın discovery şarj cihazı düşme sonucu bozuldu. Orjinalini bulabilirmiyiz? Yoksa tavsiye edeceğiniz başka şarj aleti var mıdır? :)

Samsung S3 note2 şarji iyidir.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Samsung S3 note2 şarji iyidir.

Ek olarak Samsung şarj aletleri orijinalinden daha hızlı şarj ediyor...
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kronik sorun olan şarj girişi bozulması cumartesi günü eşimin telefonunun başına da geldi. Servisle uğraşmamak ve 15 gün telefonsuz kalmamak için Demet'te bir telefoncuya götürdüm, 35 tl ye tamir etti.

Ancak akşam evde test ettiğimde bilgisayarın usb disk olarak görmediğini farkettim. Muhtemelen bir kaç yeri tam lehimlemediler. Hafta sonu aynı yere tekrar götüreceğim.

Arkadaşlar, kablo sorunlu, başka kablo deneyin.

Bende de aynı sorunlar başlamıştı, tabletin kablosuyla hiç sorun yaşamazken, kendi kablosuyla sorun yaşıyorum.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Mehmet Abi, eşime bir kaç hafta önce aldık. Onun şarj aleti biraz daha küçük, acaba sorunu düzeltiler mi?

Yorum bağlantısı
Mehmet Acar

Arkadaşlar, kablo sorunlu, başka kablo deneyin.

Bende de aynı sorunlar başlamıştı, tabletin kablosuyla hiç sorun yaşamazken, kendi kablosuyla sorun yaşıyorum.

Kabloyla ilgisi pek yok abi. Ben genelde hep samsung şarj aletini kullandım. usb yuvası çok sağlam değil ve oynuyor. en ufak bir zorlamada lehimler kopuyor. Orjinal kablo biraz daha zor oturduğu için usb yuvası daha kolay kırılabiliyor ama eninde sonunda diğer şarj cihazlarında da sorun oluşacaktır.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Olabilir, ben kendi kablosuyla kullanamıyorum. Başka kablolarla şarj yada bağlantı sorunu yaşamıyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...