Mert Bilgin Irmak 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 Kulaklık sesini yükseltebilir miyiz ki ? Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Discoveryde tam sürüme geçemiyor, bildirim kutucuğuna tıklayamıyorum,5800 yapabiliyor, ne olduysa? Yorum bağlantısı
Önder Kuru 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Discoveryde tam sürüme geçemiyor, bildirim kutucuğuna tıklayamıyorum,5800 yapabiliyor, ne olduysa?Nedir o? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Elite için ön sipariş açılmış, paylaşıldı mı bilmiyorum ama Disconun kaymağını yemeye karar vermişler, rakama bakınız.. http://www.vatanbilgisayar.com/discovery-elite-black-32gb.html Orada fiyat çok uçuk abi, hafta sonu % 30 yapacaklar ya ondandır. Fiyat 1200-1300 tl arası. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/255669-general-mobile-elite-satışta/ Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Disco hayallerimiz son bahara kaldı. 3Gs ile şimdilik yola devam Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Discovery şarj soketi sorununu kabloyu esneterek hallediyorduk ama artık onu da yemez oldu. Telpa'ya gönderip 10-15 gün beklemeye değer mi, yoksa telpa ile uğraşmayıp 35 TL verip telefoncu da yaptırmalı mı? Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Telefoncuda yaptirinca garantisi bozulacak. Baska problem cikarsa cebinizden yaptirmak zorunda kalirsiniz. Ayrica telpa da sarj soketi sorununa kullanici hatasi deyip 50 lira ücret aliyormus diye duydum. Mesele 15 TL değil de uzun bekleme süresi. Sizin dediğiniz gibi 50 TL talep ediliyormuş şarj soketi değişimi için. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Başka bi yerde yaptırırsanız garantiden çıkacak. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Sakal bıyık ikilemi gibi. Ben sana bunu satayım. Bu sürede beklememiş olursun http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/255871-satılık-telefon-bayandan-az-kullanılmış/?p=2302346 Mesele 15 TL değil de uzun bekleme süresi. Sizin dediğiniz gibi 50 TL talep ediliyormuş şarj soketi değişimi için. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Sakal bıyık ikilemi gibi. Ben sana bunu satayım. Bu sürede beklememiş olursun http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/255871-satılık-telefon-bayandan-az-kullanılmış/?p=2302346 C5-03 aylardır yatıyordu, satayım diyordum şimdi lazım oldu. Serkan abi alacak onu, onun işini bozmam ben Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Bencede mesele 15 tl degil garanti ekranda vs problem olursa garantisiz cihaz daha cok sorun olabilir. Verin ücretini telpa yapsin. Yine bozulabilir. Yine bozulursa yine mi kullanıcı hatası diyecek telpa Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Yapilan onarim icin garanti verirler. Itiraz edebilirsiniz. Sarj soketi nasil kullanici hatasi olabilir ki. Bu kadar insan sarja takmayi bilmiyormu yani Cihaz için garanti vermeyen onarım için nasıl verecek garantiyi? Aynen öyle diyorlar, bu kadar insan şarja takmayı bilmiyor diyor telpa. Şimdi telpa İstanbul'da, ben nasıl teslim edeceğim telpaya? Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Cihaz için garanti vermeyen onarım için nasıl verecek garantiyi? Aynen öyle diyorlar, bu kadar insan şarja takmayı bilmiyor diyor telpa. Şimdi telpa İstanbul'da, ben nasıl teslim edeceğim telpaya? Atlıycan otobüse yada Primeriyaya.. Gelcen. Telpaya vercen telefonu. Tamir süresince misafirimiz olcan. Gezcen tozcan. Bitince alıp gitcen Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Anlasmali kargolari oluyor. Ucretsiz gönderim yapilmasi lazim. Ayrica telefon ile ulasip bilgi alin. Ucretli onarim yapilacak bunun garantisi varmi. Ve ya sarja nasil takilmasi gerekiyor diye sorun Bu kısım çok önemli, ciddi ciddi soracağım, garantinin bozulmaması için şarj nasıl takılmalı diye Atlıycan otobüse yada Primeriyaya.. Gelcen. Telpaya vercen telefonu. Tamir süresince misafirimiz olcan. Gezcen tozcan. Bitince alıp gitcen Eyvallah Kerem Yorum bağlantısı
Önder Kuru 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Umarım kısa sürede dönüş olur. Facebookta bir linke tıklayınca telin kendi browserı ile açıyor. Ben chrome ile açmasını istiyorum. Nasıl değiştirebilirim ?Uygulama Yöneticisi - yazılım yöneticisi-varsayılan yazılım Menüsü - tarayıcı Yorum bağlantısı
Önder Kuru 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 bende öyle menüler yok desem yazılım yöneticisi falan göremedim abiBu kısayol (uygulama yöneticisi) ayarlar menüsünde değil. Oraya mı baktın yoksa? Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Vatanda calisiyorum. Bir telpa dusmani olmama ragmen Eliteyi bende cok merak ediyorum. Sanirim 1 hafta icinde magaza stoklarina girer. Inceler incelemez yazarim. Diger garanti hususundada telpa ile mahkemelik olduk. Disconun sarji kesin hatali. Telpanin yetkili biriyle konustugumda bu kadar satmasini beklemiyorduk dedi. Yani 50 lira falan bahane biraz garantiden gec gondermek icin 20 is gununu uzatmaya calisiyorlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Discovery şarj soketi sorununu kabloyu esneterek hallediyorduk ama artık onu da yemez oldu. Telpa'ya gönderip 10-15 gün beklemeye değer mi, yoksa telpa ile uğraşmayıp 35 TL verip telefoncu da yaptırmalı mı? Şarjda değil ama data aktarımında ben de sorun yaşıyordum, telefon oynadıkça bağlantı kesiliyordu.. Orjinal şarj aletini kaybeyyim.. Başka bir data kablosu kullanıyorum ve sorun yaşamaz oldum Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 20 iş günü bitince yenisini vermesi gerekir sanırım. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 Bugün başarı aracılığıyla verdim telefonu, bakalım ne diyecekler. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Dün itibariyle bende Samsung Galaxy W yu verip 16 gb olandan aldım. Şirket hattımda olduğu iöin ikisini tek telefonda halletmek çok iyi oldu. Alır almaz güncelleştirmeleri yaptım. Bugün yedekleride yükledim mi tamamdır. 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 (düzenlendi) Dün itibariyle bende Samsung Galaxy W yu verip 16 gb olandan aldım. Şirket hattımda olduğu iöin ikisini tek telefonda halletmek çok iyi oldu. Alır almaz güncelleştirmeleri yaptım. Bugün yedekleride yükledim mi tamamdır. Hayırlı olsun Furkan hocam memnun kalırsın inşallah. 6 Nisan 2014 tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Deneme süren dolduğunda bir daha konuşalım Sani, yazmayı unutmuşum. Yeğenimde swift key in tam sürümü varmış. Deneme sürümü bitmeden onu yükledim. Memnunum diye bilirim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts