İçeriğe Yönlendir

General Mobile Discovery Kullanım Deneyimleri, Bilgiler

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Sani Gerşon

Arkadaşlar bir şey sormam lazım. Bu discoda gelen arama süresi, yapılan arama süresi ve toplam arama sürelerini nereden göreceğiz. 

Ben de bakındım ama bulamadım. Hiç ihtiyacım olmadı :s

Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)

Ben de bakındım ama bulamadım. Hiç ihtiyacım olmadı  :s

Sani benimki de ihtiyaç değil aylık 1000 dk çoğu zaman bitmiyor ama merak ettim. O kadar kurcaladım ama bulamadım. Aklıma gelmişken sorayım. İleti yazarken kelime tahmini ve t9 sözlük istiyorum. Onu nasıl ayarlayacağım.dil ve giriş ayarlarında yapmaya çalıştım ama olmadı.

tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sani benimki de ihtiyaç değil aylık 1000 dk çoğu zaman bitmiyor ama merak ettim. O kadar kurcaladım ama bulamadım. Aklıma gelmişken sorayım. İleti yazarken kelime tahmini ve t9 sözlük istiyorum. Onu nasıl ayarlayacağım.dil ve giriş ayarlarında yapmaya çalıştım ama olmadı.

Kelime tahimini android'in hiç başarılı değil.

t9 ise standartta yok. Ekstradan yüklemen lazım.

Kelime tahmini için Swype yazılımını kullanıyorum. Klavye ayarlarını sıfırdan kendine göre ayarlayabiliyorsun. Çok memnunum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sayaç var telefonda.. Her ay başı sıfırla yada otomatik sıfırlama gir... Görnmüştüm bi yerde.. 

Kelime tahimini android'in hiç başarılı değil.

Kullanmıyorum kafam rahat... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Sayaç var telefonda.. Her ay başı sıfırla yada otomatik sıfırlama gir... Görnmüştüm bi yerde..

Kullanmıyorum kafam rahat...

Çok merak ediyorsan kurcala diyorsun yani.
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Tuslama ekraninda seçeneklerde arama sayaci olmasi lazim. Yoksa menüde arama ayarlarindadir. O da yoksa rehberdeki seceneklerde cikiyordur. O da yoksa telefon Tirt :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)

Bu arada kelime tahmini için bugün birçok program denedim swift key diye bir program kullanıyorum şu an. Deneme sürümü. Gayet güzel.

tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bu arada kelime tahmini için bugün birçok program denedim swift key diye bir program kullanıyorum şu an. Deneme sürümü. Gayet güzel.

Yanlış yazmışım swype diye. Swift key olacaktı ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu bildirim ışığı yine olmamış... 

Örnek : ben facebook bildiriminde yanmasın istiyorum.. 

Ancak ekranı açıp kapatınca okunmamış facebook bildirimi varsa yanmaya başlıyor.. 

Yani yanmasın dediğimde hiç yanmasın... Bunu nereye yazıyoruz.. ?

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Yanlış yazmışım swype diye. Swift key olacaktı ;)

swype diye nir porgrm da var aynı işi yapan ama pek kullanışlı değil.Swift baya iyi geldi bana. 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

swype diye nir porgrm da var aynı işi yapan ama pek kullanışlı değil.Swift baya iyi geldi bana. 

Deneme süren dolduğunda bir daha konuşalım :fiuw:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Yiğidi öldür hakkını yeme demiş atalarımız. Diskonun menüler, kullanım kıvraklığını anlamamıştım. Alışamadım ve sattım. One x i bugün aldım ve güncelledim. Oldumu sana disko ile aynı. Helâl olsun diyorum.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Yiğidi öldür hakkını yeme demiş atalarımız. Diskonun menüler, kullanım kıvraklığını anlamamıştım. Alışamadım ve sattım. One x i bugün aldım ve güncelledim. Oldumu sana disko ile aynı. Helâl olsun diyorum.

Doğru yolu buldun desene, ne işin var bu yaşta diskoda falan cık cık  :D  :p

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
(düzenlendi)

One x tam gaz Ali. Disko ofisle birlikte lexom denilen programı aynı anda açarken hata veriyor ( lexom şifreli forklift onarım kataloğu ). One s hiç hata vermemişti. İnşallah one x de vermez. Verirse hakket dumura uğrarım :)

tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

One x tam gaz Ali. Disko ofisle birlikte lexom denilen programı aynı anda açarken hata veriyor ( lexom şifreli forklift onarım kataloğu ). One s hiç hata vermemişti. İnşallah one x de vermez. Verirse hakket dumura uğrarım :)

Vermez, harflere bakarsam Öne X ten yazıyorsun galiba  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Tekzip şart :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

GMye bulasilmaz Telpadan dolayi.

Yıllardır özellikle telpa garantili alırım.. Bir kaç defa servise işim düştü.. hepsinde de mükemmel çözüldü.. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan

Yıllardır özellikle telpa garantili alırım.. Bir kaç defa servise işim düştü.. hepsinde de mükemmel çözüldü..

Bnimde bi kere dustu 3 ay surundurduler... Sonra para iadesi aldim. Dahada bulasmam.

Yorum bağlantısı
Aytaç Akyel

arkadaşlar bu GM de ekrandaki görüntüyü bilgisayara aktarmanın bir yolu varmıdır

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

arkadaşlar bu GM de ekrandaki görüntüyü bilgisayara aktarmanın bir yolu varmıdır

Ekran kilitini açan düğmeye ardından ses kısma düğmesine basarsanız ekranın fotoğrafını alırsınız..Galerinin içinde screenshot isimli dosyaya kaydeder oradan bilgisayara aktarabiliriniz..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...