Ali Cihangiroğlu 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Denize düştüm, yılan sandığım solucan çıktı Vah vahhh, işte sizin ekip ve hali Ne umduk ne çıktı 2 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Vah vahhh, işte sizin ekip ve hali Ne umduk ne çıktı Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Denize düştüm, yılan sandığım solucan çıktı Beter ol.... Yorum bağlantısı
Ali Eren 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Dün ben de katıldım discovery kullanıcıları arasına 3 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Dün ben de katıldım discovery kullanıcıları arasına Hayırlı olsun hocam. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Ufak bir iş için su terazisi lazım.Sanırım telefonlarda bunula ilgili uygulamalar oluyor.Kullanan var mı ve hangi uygulamayı tavsiye edersiniz ,hassasiyeti nasıl ? Yorum bağlantısı
Semih İzgi 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Ufak bir iş için su terazisi lazım.Sanırım telefonlarda bunula ilgili uygulamalar oluyor.Kullanan var mı ve hangi uygulamayı tavsiye edersiniz ,hassasiyeti nasıl ? Smart Tools, tek program herşeyi içeriyor abi. Yanlız kırık apk indirmen gerek ücretli. Smart tools'un en güncel versyonu apkmania'da mevcut. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Smart Tools, tek program herşeyi içeriyor abi. Yanlız kırık apk indirmen gerek ücretli. Smart tools'un en güncel versyonu apkmania'da mevcut. Teşekkür ederim kardeşim Hassasiyeti nasıl Semih ? Sanırım hassasiyet durumu telefon ile alakalı birazda. 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Teşekkür ederim kardeşim Hassasiyeti nasıl Semih ? Sanırım hassasiyet durumu telefon ile alakalı birazda. Hem telefonda hem programda güzel Programı çok seveceksin. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Hem telefonda hem programda güzel Programı çok seveceksin. Akşama araştırayım Malum telefon hanımın ben hala bada soyunun bitmemesi için mücadele veriyorum :D 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Akşama araştırayım Malum telefon hanımın ben hala bada soyunun bitmemesi için mücadele veriyorum :D Ben de çok direndim ama sonunda discvery e teslim oldum. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Ben de çok direndim ama sonunda discvery e teslim oldum.Hayırlı olsun kardeş. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Hem telefonda hem programda güzel Programı çok seveceksin. Semih normal olarak indirdim ücretsiz görünüyor Bütün özelliklerini de kullanabiliyorum. Ben de çok direndim ama sonunda discvery e teslim oldum. Hayırlı olsun Ali hocam Ben direniş göstermiyorum, İnşallah yakında 2 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Semih normal olarak indirdim ücretsiz görünüyor Bütün özelliklerini de kullanabiliyorum. Hayırlı olsun Ali hocam Ben direniş göstermiyorum, İnşallah yakında Demekki ben kötü huy edinmişim (ne de olsa ücretlidir) 1 Yorum bağlantısı
Murat Gök 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Ben de çok direndim ama sonunda discvery e teslim oldum. Hayirli olsun abi,iyidir iyi.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Hayirli olsun abi,iyidir iyi.. Teşekkürler Murat kardeşim.Alışmaya çalışıyorum şuan ama çok hoşuma gitti. Akıllı telefon kullanmak zevkliymiş. 2 Yorum bağlantısı
Murat Gök 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Teşekkürler Murat kardeşim.Alışmaya çalışıyorum şuan ama çok hoşuma gitti. Akıllı telefon kullanmak zevkliymiş. Alisma sureci en guzel asamasi isin abi bence,yeni yeni hersey cok guzel geliyor ogrenme asamasinda,teknoloji o kadar gelisti ki akillilikta yarisir hale geldiler... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Teşekkürler Murat kardeşim.Alışmaya çalışıyorum şuan ama çok hoşuma gitti. Akıllı telefon kullanmak zevkliymiş. Tam değil yarım akıllı o Hayırlı uğurlu olsun dostum. Güle güle kullan. Çok iyi bir tercih. Dandroid bir telefon alacaksam kesinlikle GM Disco olurdu. Dandroide dönersem Dünya para verip alacağıma parasının hakkını kat kat hakeden GM disco alırım. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts