İçeriğe Yönlendir

General Mobile Discovery Kullanım Deneyimleri, Bilgiler

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Guest Mert Boran

Whatsapp bildirim ışığı ayarlarını kontrol ettiniz mi? 

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

700kb'lık apk için bile yeterli depolama alanı yok diyor. Daha önce de olmuştu düzeltmiştim ama şimdi bulamadım?

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

700kb'lık apk yüklendi ama 19.58mb kelimelik hata veriyor... Hala...

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

700kb'lık apk yüklendi ama 19.58mb kelimelik hata veriyor... Hala...

Kendi kendime cevap vereyim, root browser ile data/app klasöründe sorun yaratan apk. nın odex dosyasını sildim düzeldi. Tabi root gerekiyor. Bu tip sorunun nedeni apk nın kaldırılması esnasında hata oluşması.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

Kendi kendime cevap vereyim, root browser ile data/app klasöründe sorun yaratan apk. nın odex dosyasını sildim düzeldi. Tabi root gerekiyor. Bu tip sorunun nedeni apk nın kaldırılması esnasında hata oluşması.

clean master uygulaması da bu tip sorunlu dosya-klasörleri bulup siliyor diye biliyorum. sizin örnek için geçerli olur mu bilmiyorum ama rootsuz telefon kullananlar deneyebilir.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Böyle saçma bildirim ışığı mı olur yaa.. 

Ne düşünerek yapmışlar bunu.. 

Ekranı açar da bildirimi görürsem ama bildirimleri kontrol etmezsem ekranı kapatınca yanmaya başlıyor.

Nereye yazayım ben bunu... ?

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Mehmet Abi,

Ekranın kapalı iken birisinden çağrı alır ya da normal sms alırsan tuşlar yanıyor.

Ancak whatsapp mesajı gelirse ya da mail alırsan bildirim ışıkları yanmıyor ekranı açık o bildirimlere bakmazsan ekranı kapatırsan bildirim ışıkları yanıyor böyle garip bir şey olmuş :)

Dağ fare doğurdu... :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

clean master uygulaması da bu tip sorunlu dosya-klasörleri bulup siliyor diye biliyorum. sizin örnek için geçerli olur mu bilmiyorum ama rootsuz telefon kullananlar deneyebilir.

Clean master dahil birçok uygulama denedim olmadı. En son hata mesajının ingilizcesini google da aratıp xda forumda bu cevabı bulup uyguladım.
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Böyle saçma bildirim ışığı mı olur yaa.. 

Ne düşünerek yapmışlar bunu.. 

Ekranı açar da bildirimi görürsem ama bildirimleri kontrol etmezsem ekranı kapatınca yanmaya başlıyor.

Nereye yazayım ben bunu... ?

LG notifications diyoruuuum. Root diyoruuuum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Arkadaşlar bende tabatalk uygulamasından bildirim geldiğinde tuşlar yaniyo.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Root beni bozar garanti varken mantıklı gelmiyor....

Bri tane apk yüklüyorsun, o kadar yani. Korkma ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

bilgi alırım sonra hacım :) geriye dönüş var mı ?

Hiç ihtiyacım olmadı. Semih bilir ama.

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

bilgi alırım sonra hacım :) geriye dönüş var mı?

Var var. Frameroot uygulamasında unroot özelliği var. Onu kullanarak geri dönüş yapıyorsun.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Root'suz akıllı telefon mu kullanılır yaaaa :p

Yarım akıllı olur be yaaaa...
Yorum bağlantısı
Aytaç Akyel

Ben simdi anlamadim bu guncellemenin flash dişinda bir artisi varmidir yani yukleyim mi yuklemeyimmi karar veremedim sorunlardan bahsediyor arkadaşlar

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Gördüğüm tek avantajı karanlıkta telefonu cebimden çıkardığımda ters mi düz mü duruyor kolaylıkla anlayabiliyorum...Önceden tuşları yokluyordum... :D

Ben simdi anlamadim bu guncellemenin flash dişinda bir artisi varmidir yani yukleyim mi yuklemeyimmi karar veremedim sorunlardan bahsediyor arkadaşlar

Yükleyin sorun olmaz..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bugün htc ciddi darbe ve aynı anda su temasına maruz kaldı. İlk gördüğüm telefon bayiine daldım. One ve x rakam olarak yuksek. Kırılınca içim yanmayacak olan telefon olarak discovery tercih ettim. Rakamı hak ediyor şimdilik.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bugün htc ciddi darbe ve aynı anda su temasına maruz kaldı. İlk gördüğüm telefon bayiine daldım. One ve x rakam olarak yuksek. Kırılınca içim yanmayacak olan telefon olarak discovery tercih ettim. Rakamı hak ediyor şimdilik.

OOOOOOO, hayırlı olsun abi :)

16'lık mı?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...