Ali Cihangiroğlu 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Pek elite değil ama güzel, bu arada taksitle satış bitti diyende kim http://www.kliksa.com/urun/general-mobile-discovery-16-gb-siyah-akilli-telefon/980001099 sepete eklenin altına bakın Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Güncelleme neden hala gelmedi ? Gelecek olan pek bir şey katmayacak. Heveslenmeyin bu kadar derim. 4.4 ü bekliyoruz mümkünse Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Biraz yapılsında patlamassa bende yaparım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Biraz yapılsında patlamassa bende yaparım Aynen, bekleyelim biraz. Merak ettiğim facebook senkronizasyonu ne alemde. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Aynen, bekleyelim biraz. Merak ettiğim facebook senkronizasyonu ne alemde. Onunla ilgili birşey yazmıyor. Güncelleme kontrole bas neler olduğu çıkıyor. Mert eklemiş gerçi yukarı. Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Bildirim ışığı yanmıyor (watsattan mesaj gelince) Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 ben yaptım şimdi sorunsuzca indirebilirsiniz Mert rehberdeki iyileştirme nasıl olmuş? Yorum bağlantısı
Aydın Sert 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Ben pek değişen birşey göremedim. Optimize et düğmesi aynı, yani biraz aşağıda duruyor yine. Kamerada flaş ayarlanabiliyor artık Yeni tema gelmiş. Bildirim ışığı gelmiş ama denemedim daha. Rehberde de bi yenilik göremedim Yorum bağlantısı
Önder Kuru 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Pek elite değil ama güzel, bu arada taksitle satış bitti diyende kim http://www.kliksa.com/urun/general-mobile-discovery-16-gb-siyah-akilli-telefon/980001099 sepete eklenin altına bakın Ben dedim... 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Anlamadım bir şey ancak senin istediği sağa kayınca arama sola kayınca mesaj atma özelliği hala yok abi Süpersin Mert Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Bildirim ışığı güzel olmuş. Ama sürekli yanıyor ( Ayarları ile watsapp gmail falan açılabiliyor ) Yeni temayı beğendim. Kamera sorunu kalmamış flaş açılıp kapanıyor pembeleşme yok. Başkada bir fark göremedim.. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Bildirim ışığı yanmıyor (watsattan mesaj gelince) Evet yanmıyor, ancak whatsapp'tan ileti geldikten sonra yandan tuş kilidini bir kere açıp kapattıktan sonra yanıyor. Garip bildirim ışığında sorun var. Ekran kapalı iken whatsapptan mesaj gelince tuşlar yanmıyor. Ekranı açıp whatsapp mesajına bakmadan ekranı kapatırsam tuşlar sürekli yanıyor. Bir gariplik olduğu belli. iletiye bakana kadar sürekli yanması normal aslında, baktıktan sonra kapanıyor ama tuş kilidini açıp kapattıktan sonra yanması anormal. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Sanırım ekranı açıp bildirimi fark edemeyenler için. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 (düzenlendi) İlk etapta ayarlar imleci yerinde durmasına rağmen simgesi kaybolmuştu, sonra menünün en son tarafına baktım orada da bir ayarlar menüsü var ikiside aynı şey ancak birinde simge var birinde yok. Simge olmayanı sildim. Kamera flaşı kontrol etme ve bildirim ışığı güzel olmuş. 4 Mart 2014 tarihinde Ali Alp Gökçe tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 bende güncelliyorum kamera flash geldiyse bana yeter Yorum bağlantısı
Aydın Sert 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 İlk etapta ayarlar imleci yerinde durmasına rağmen simgesi kaybolmuştu, sonra menünün en son tarafına baktım orada da bir ayarlar menüsü var ikiside aynı şey ancak birinde simge var birinde yok. Simge olmayanı sildim. Bildirim ışığı güzel olmuş. Simge olmayan eski versiyon olan ve durum çubuğu 4 parçalı olan. Simge olan güncellemeden sonra gelen ve durum çubuğu 3 parçalı. Son parçada AKILLI yazıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Flash ayarı için güncelleyeceğim... Line kamera açmak zorunda kalıyordum... Bildirim ışığının boş çıkmasına üzüldüm... Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 (düzenlendi) flash on numara olmuş, bildirim ışığıda cevapsız çağrı mesajda işe yarar kamera ciddi anlamda değişmiş hafif pembelik kaybolmuş. iyi olmuş iyi 4 Mart 2014 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 (düzenlendi) Arkadaşlar bende pembelik arttı . 4 Mart 2014 tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Arkadaşlar bende pembelik arttı . Böyle pembeye can kurban Maşallah 2 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Çok teşekkür ederim Sani; orası hiç tartışılmaz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts