İçeriğe Yönlendir

General Mobile Discovery Kullanım Deneyimleri, Bilgiler

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Sani Gerşon

Güncelleme neden hala gelmedi ?

Gelecek olan pek bir şey katmayacak. Heveslenmeyin bu kadar derim. 4.4 ü bekliyoruz mümkünse :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Biraz yapılsında patlamassa bende yaparım :D

Aynen, bekleyelim biraz.

Merak ettiğim facebook senkronizasyonu ne alemde.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Aynen, bekleyelim biraz.

Merak ettiğim facebook senkronizasyonu ne alemde.

Onunla ilgili birşey yazmıyor. Güncelleme kontrole bas neler olduğu çıkıyor. Mert eklemiş gerçi yukarı.

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

ben yaptım şimdi sorunsuzca indirebilirsiniz :)

Mert rehberdeki iyileştirme nasıl olmuş?
Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Ben pek değişen birşey göremedim. Optimize et düğmesi aynı, yani biraz aşağıda duruyor yine. Kamerada flaş ayarlanabiliyor artık :good1: Yeni tema gelmiş. Bildirim ışığı gelmiş ama denemedim daha. Rehberde de bi yenilik göremedim :unsure2:

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Anlamadım bir şey ancak senin istediği sağa kayınca arama sola kayınca mesaj atma özelliği hala yok abi :)

Süpersin Mert :)
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Bildirim ışığı güzel olmuş. Ama sürekli yanıyor ( Ayarları ile watsapp gmail falan açılabiliyor )

Yeni temayı beğendim.

Kamera sorunu kalmamış flaş açılıp kapanıyor pembeleşme yok.

Başkada bir fark göremedim..

Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Bildirim ışığı yanmıyor (watsattan mesaj gelince)

Evet yanmıyor, ancak whatsapp'tan ileti geldikten sonra yandan tuş kilidini bir kere açıp kapattıktan sonra yanıyor. Garip :unknw:

bildirim ışığında sorun var. Ekran kapalı iken whatsapptan mesaj gelince tuşlar yanmıyor. Ekranı açıp whatsapp mesajına bakmadan ekranı kapatırsam tuşlar sürekli yanıyor. Bir gariplik olduğu belli.

iletiye bakana kadar sürekli yanması normal aslında, baktıktan sonra kapanıyor ama tuş kilidini açıp kapattıktan sonra yanması anormal.

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Sanırım ekranı açıp bildirimi fark edemeyenler için.

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

İlk etapta ayarlar imleci yerinde durmasına rağmen simgesi kaybolmuştu, sonra menünün en son tarafına baktım orada da bir ayarlar menüsü var ikiside aynı şey ancak birinde simge var birinde yok. Simge olmayanı sildim. Kamera flaşı kontrol etme ve bildirim ışığı güzel olmuş.

tarihinde Ali Alp Gökçe tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Aydın Sert

İlk etapta ayarlar imleci yerinde durmasına rağmen simgesi kaybolmuştu, sonra menünün en son tarafına baktım orada da bir ayarlar menüsü var ikiside aynı şey ancak birinde simge var birinde yok. Simge olmayanı sildim. Bildirim ışığı güzel olmuş.

Simge olmayan eski versiyon olan ve durum çubuğu 4 parçalı olan. Simge olan güncellemeden sonra gelen ve durum çubuğu 3 parçalı. Son parçada AKILLI yazıyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Flash ayarı için güncelleyeceğim... Line kamera açmak zorunda kalıyordum... 

Bildirim ışığının boş çıkmasına üzüldüm... 

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

flash on numara olmuş, bildirim ışığıda cevapsız çağrı mesajda işe yarar kamera ciddi anlamda değişmiş hafif pembelik kaybolmuş.

iyi olmuş iyi

tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal
(düzenlendi)

Arkadaşlar bende pembelik arttı . :angry:

ybunaqap.jpg

tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Arkadaşlar bende pembelik arttı . :angry:

Böyle pembeye can kurban :) Maşallah :nazar:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Çok teşekkür ederim Sani; orası hiç tartışılmaz :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...