Sani Gerşon 12 Şubat 2014 Paylaş 12 Şubat 2014 Piranha mı? Hani navigasyon ürünleri de olan Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 12 Şubat 2014 Paylaş 12 Şubat 2014 Mertçim neye göre bu cümleyi kurdun ? tam olarak ne kadar bir süre beklemek gerek Aynen Sani Abi'nin dediği gibi. Discovery elite geliyor. Casper via'nın yenisi geliyor. Piranha geliyor. Moto G var. Süre belli değil tabi. Piranha ZEN'e de bakmak lazım. Aynı segmentteler tamamiyle. +1 Yorum bağlantısı
Başar Mert 12 Şubat 2014 Paylaş 12 Şubat 2014 ya almadık discoyu herkes ucuz ucuz almıştı şimdi nekadar pahalanmış disco bugün baktım da, banamı oyle geldi yoksa. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Şubat 2014 Paylaş 12 Şubat 2014 (düzenlendi) Aynen Sani Abi'nin dediği gibi. Discovery elite geliyor. Casper via'nın yenisi geliyor. Piranha geliyor. Moto G var. Süre belli değil tabi. +1 Hatçe M8 geliyor, esas sen ona bak Mert 12 Şubat 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Şubat 2014 Paylaş 12 Şubat 2014 Hatçe M8 geliyor, esas sen ona bak Mert 3 katı paraya ben de 3 katı iyi telefon yaparım. Önemli olan ucuza yapabilmekte ya almadık discoyu herkes ucuz ucuz almıştı şimdi nekadar pahalanmış disco bugün baktım da, banamı oyle geldi yoksa. 30-50TL arası arttı galiba fiyatlar. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Şubat 2014 Paylaş 12 Şubat 2014 3 katı paraya ben de 3 katı iyi telefon yaparım. Önemli olan ucuza yapabilmekte 30-50TL arası arttı galiba fiyatlar. Olayda o zaten, 3 katı paraya 3 katı iyisini almak, yoksa 3 katı iyisini 3 katı ucuza yapan varsa bende alırdım, ama yok ne yazıkki ya almadık discoyu herkes ucuz ucuz almıştı şimdi nekadar pahalanmış disco bugün baktım da, banamı oyle geldi yoksa. Merak etme, yenisi çıksın daha ucuza alırsın Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Hani navigasyon ürünleri de olan ben de ondan korkuyordum Yorum bağlantısı
Semih İzgi 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Bluetooth dosya aktarımında sorunlar yaşıyorum. Bilgisayarlar tanımıyor,tanısa bile dosya al dosya gönder yaptığımda telefon cevap vermiyor. Bazen çalıştığıda oluyor ama genelde sıkıntılı. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Bluetooth dosya aktarımında sorunlar yaşıyorum. Bilgisayarlar tanımıyor,tanısa bile dosya al dosya gönder yaptığımda telefon cevap vermiyor. Bazen çalıştığıda oluyor ama genelde sıkıntılı. ftp ile denedin mi? wi-fi den bağlanarak Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Bluetooth dosya aktarımında sorunlar yaşıyorum. Bilgisayarlar tanımıyor,tanısa bile dosya al dosya gönder yaptığımda telefon cevap vermiyor. Bazen çalıştığıda oluyor ama genelde sıkıntılı. Çok kullanırım, hiç sorun yaşamadım. Telefondan telefona sorun varmı ? Yorum bağlantısı
Semih İzgi 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 ftp ile denedin mi? wi-fi den bağlanarak FTP düne kadar çalışmadı Zafer abim iyi bilir. TILGIN modem ile sıkıntı var. Onun sebebi ise modemdeki saçma bir yerdeki saçma bir ayarmış. Oysaki ben defalarca ftp ve port açmayı denetim modem üzerinden. Saçma ayar SSID'ye tıklayınca ordaki User Isolation'mış. izolasyonu kaldırınca; çalışmayan Wireless printerlardan tut her çeşit FTP çalışmaya başladı.. Bluetooth olmazsa olmaz değil ama mobilizasyon dahilinde diğer cihazlar arasında dosya aktarımı için hep lazım olacaktır.. Gerekirse yedek alıp formatlayacağım telefonu, root du yazılımdı editördü derken çok fazla arındırdım telefonu. BT'nin kullandığı birkaç veri tabanınıda disable yapmış olabilirim. Çok kullanırım, hiç sorun yaşamadım. Telefondan telefona sorun varmı ? 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Saçma ayar SSID'ye tıklayınca ordaki User Isolation'mış. Bu benim işime çok yarıyacak galiba. Evdeki modeme bir türlü dışarıdan port verememeiştim. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Kablosuz giriş aygıtını kullanabilen var mı ? Yorum bağlantısı
Semih İzgi 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Bu benim işime çok yarıyacak galiba. Evdeki modeme bir türlü dışarıdan port verememeiştim. Valla ben çok sorun yaşıyordum, bunu buldum herşey düzeldi 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Valla ben çok sorun yaşıyordum, bunu buldum herşey düzeldi İnşallah benimkide düzelir. Ip kamerayı dışarıdan bir türlü izleyemedim .. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 (düzenlendi) Piranha mı? General mobile da oldugu gibi, piranha, casper ve dark MTK islmeci kullaniyor. Ve bu telefonlar su anda en az 4 cekirdek. Su an en iyisi Mtk6589 ve Mtk 6589T (turbo diye geciyor) olanlar. MTK 6592 8 cekirdek olanlar bile cikti ama ne kadar dogru bilinmez. Adamlar telefonlara istedigi islemciyi gosterebiliyor. Telefonda 6572 var ama sahte programlama ile 6589 gosteriyorlar. Doguda bir suru telefon var. Varsa tanidik getirin derim. HDC diye marka var gayet guzel. Imei sorunu etik degil ama cok basit degistiriliyor. Ama gumruk artik isi cok siki tutuyormus pek telefon gecmiyormus artik. Bu mtk islemciler piyasayi dusurecek ama casper 1000 liraya satiyor. O paraya sifir s3 cok daha azina ikinci el tertemiz note2 alirsin. Adamlar isi bilmiyor. Bende mtk 6572 s4 var (4cekirdek,2 gb ram) 400 e aldim. Discoveryden farki pek yok. Hafiza az kamera 6.2 megapiksel, ama yapmadigi is yok. Tek korkum sar degeri. 13 Şubat 2014 tarihinde Necati Öner tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Discovery de fotoğraf çekimi yaparken flaş ı kapatmanın yolunu bile var mıdır? Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Öyle bir olasılık yok otomatik olarak kendisi karar veriyor ancak yazılımsal hatadan kaynaklı. Ya google playden camera fx gibi programlar indireceksiniz ya da telefonun dilini ingilizce yapın. O zaman kameranın flaşını kontrol etme imkanınız var... İnstagram dan fotoğraf çekerken de flash ayarı aktif ancak kendi yazılımında aktif değil. Güncelleme gelene kadar İnstagram dan foto çekeriz artık. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Serkan Toker 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Discovery de fotoğraf çekimi yaparken flaş ı kapatmanın yolunu bile var mıdır? Güncelleme sonrası kaybolan flaş tuşu yüzünden gıcık oluyorum kameraya... Hoş çok fotoğraf çekmem ama şimdi Linecamera diye bir program sayesinde bol bol reklam arasında flaşlı fotoğraf çekebiliyorum... Yorum bağlantısı
Semih İzgi 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Geri durun, yeni haberler var! Gün gelir KİTKAT'ıda görürmüyüz ki? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Geri durun, yeni haberler var! Gün gelir KİTKAT'ıda görürmüyüz ki? Semih, Muzo'cuğuma sorar mısın lütfen, facebook ile entegrasyonu ne zaman halledecekler? SyncMe kullanmak zorunda kalıyoruz... Yorum bağlantısı
Semih İzgi 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Semih, Muzo'cuğuma sorar mısın lütfen, facebook ile entegrasyonu ne zaman halledecekler? SyncMe kullanmak zorunda kalıyoruz... Benim twitter yok Maxicep'te gördüm hemen burada paylaştım. İnşallah en güzel androidler bizim olur 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Semih, Muzo'cuğuma sorar mısın lütfen, facebook ile entegrasyonu ne zaman halledecekler? SyncMe kullanmak zorunda kalıyoruz... Uu beybi habere bak ''Bugun mediatek mtk 6589 kitkat 4,4 için kodları vermiş açıklamış gm ye kitkat geliyo beyler kaynak kesin mediatek bu chipseti 5 e kadar destekleyecekmiş'' 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Uu beybi habere bak ''Bugun mediatek mtk 6589 kitkat 4,4 için kodları vermiş açıklamış gm ye kitkat geliyo beyler kaynak kesin mediatek bu chipseti 5 e kadar destekleyecekmiş'' Kesin bilgi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Vayy be kitkat haaa, züpper, bazı markalar (Master hariç) duman oldu vallahi Yorum bağlantısı
Recommended Posts