Önder Kuru 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 Hizlialda, HB'de ve N11'de yok P6. Karta puan veren, güvenilir hangi site var acaba?Al bi disco geç... "huaweiyibiandasilipatandiscosahibimemursımayli" Akakçe.com'da yok. Bir tek vodafone'da var 999 tl Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 Ben inçini görünce kapattım, bakmadım hiç Ama fiyatı düşmüş. O kadarını biliyorum. Pil kapasitesine bak bir de Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 Yaklaşık 1 saat önce, discovery 16gb.aldım. Kardeşime bir surpriz yaparak hediye niteliğinde aldım. Henüz kendisi gelmediği için öylece kutusunda duruyor karar vermemde desteklerinden dolayı, Emmi ve Serkan Toker'e ayrıca diğer arkadaşların yorumlarına teşekkür ederim.. karar vermemi kolaylaştırdı.. 6 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 Pil kapasitesine bak bir de Len o ekrana o pil napsın Onun da gideceği max 30 saat 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 Arkadaşlar,abilerim. Sms ve çağrılar ile alakalı bildirim ışığı var mı GM için? Bazı cihazlarda led ışığı var onu yakıyorlar program ile ama bizde yok. Acaba şu menü tuşlarını felan yakıp söndürmek mümkün mü? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 internet tarayıcı, opera falan pek stabil çalışmıyor, sizde de öyle mi? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 Arkadaşlar,abilerim. Sms ve çağrılar ile alakalı bildirim ışığı var mı GM için? Bazı cihazlarda led ışığı var onu yakıyorlar program ile ama bizde yok. Acaba şu menü tuşlarını felan yakıp söndürmek mümkün mü?Semih, İphone'da bu uygulama şeklinde değilde, kendi özelliğinde Ayarlardan yapılabiliyor.. Diğer telefonlarda hiç görmedim ben Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 internet tarayıcı, opera falan pek stabil çalışmıyor, sizde de öyle mi? Bende öyle bir sıkıntı olmadı. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 internet tarayıcı, opera falan pek stabil çalışmıyor, sizde de öyle mi? Açıkcası sorun yok abi bende. Semih, İphone'da bu uygulama şeklinde değilde, kendi özelliğinde Ayarlardan yapılabiliyor.. Diğer telefonlarda hiç görmedim ben Anladım abicim. Light Manager diye bir programla android cihazların ledlerini bildirim için kullanıyorlar youtube'da felan da var.. Benim eski Nokia C7'de de vardı led bildirim ışığı (kırmızı ve beyaz). Çok kullanışlı ve lazım birşey aslında. Bu arada sizinkide hayırlı olsun. Harika bir hediye 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 Arkadaşlar,abilerim. Sms ve çağrılar ile alakalı bildirim ışığı var mı GM için? Bazı cihazlarda led ışığı var onu yakıyorlar program ile ama bizde yok. Acaba şu menü tuşlarını felan yakıp söndürmek mümkün mü? Yok Semih.. bu işi yapan uygulamalar var ama ben kullanışlı bulmuyorum... Örnek : http://generalmobilediscovery.blogspot.com/2013/09/general-mobile-discovery-bildirim-isg.html internet tarayıcı, opera falan pek stabil çalışmıyor, sizde de öyle mi? Kendi tarayıcısı güzel, başka bir tarayıcıya hiç ihtiyaç duymadım. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 (düzenlendi) Yok Semih.. bu işi yapan uygulamalar var ama ben kullanışlı bulmuyorum... Örnek : http://generalmobilediscovery.blogspot.com/2013/09/general-mobile-discovery-bildirim-isg.html Kendi tarayıcısı güzel, başka bir tarayıcıya hiç ihtiyaç duymadım. Yorumlara bakılırsa ekranda gösteriyor menu tuşları ile değil. Bu durumda o bildirimi göstermek için tüm panelin ışığını yakması gerek. Fazla pil tüketir alttaki 3 tuştan birini yakacak birşey olmalı 17 Aralık 2013 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 Açıkcası sorun yok abi bende. Anladım abicim. Light Manager diye bir programla android cihazların ledlerini bildirim için kullanıyorlar youtube'da felan da var.. Benim eski Nokia C7'de de vardı led bildirim ışığı (kırmızı ve beyaz). Çok kullanışlı ve lazım birşey aslında. Bu arada sizinkide hayırlı olsun. Harika bir hediye Bildirim LED'i yok Semih. Dokunmatik tuşlar kullanılmaz. Ancak eğer kamera flashını kullanırım dersen şu uygulamayı bir deneyebilirsin. Ücretlisi daha teferruatlı. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manzy.flashnotification 2 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 Bildirim LED'i yok Semih. Dokunmatik tuşlar kullanılmaz. Ancak eğer kamera flashını kullanırım dersen şu uygulamayı bir deneyebilirsin. Ücretlisi daha teferruatlı. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manzy.flashnotification Denemekten zarar gelmez. Teşekkürler abi. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 (düzenlendi) Yaklaşık 1 saat önce, discovery 16gb.aldım. Kardeşime bir surpriz yaparak hediye niteliğinde aldım. Henüz kendisi gelmediği için öylece kutusunda duruyor karar vermemde desteklerinden dolayı, Emmi ve Serkan Toker'e ayrıca diğer arkadaşların yorumlarına teşekkür ederim. karar vermemi kolaylaştırdı.. Çok doğru tercih ilteber hocam. Cordoba, ibiza neyse discovery'de kendi aleminde o : ) Fiyat, kampanya bilgisini paylaşır mısınız? 17 Aralık 2013 tarihinde Bilal Nazlı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 Ben denedim bunlardan çalışıyor ama ışık şiddeti çok güçlü oluyor. Kısık yakabilselerdi güzel olurdu. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 Çok doğru tercih ilteber hocam. Cordoba, ibiza neyse discovery'de kendi aleminde o : ) Fiyat, kampanya bilgisini paylaşır mısınız?Fiyat/performans olarak alacağım birşeyin bana uyan kriterlerine bakarım. Araştırırım. O fiyat aralağında ibiza, Cordoba vardı aldım. Bu fiyat aralığında, Discovery vardı aldım. Kış lastiğindede Petlas Snowmaster w651'i tek geçerim Turkcell abone merkezinden 720TLx12 ay olarak işlem gerçekleşti.. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 (düzenlendi) Fiyat/performans olarak alacağım birşeyin bana uyan kriterlerine bakarım. Araştırırım. O fiyat aralağında ibiza, Cordoba vardı aldım. Bu fiyat aralığında, Discovery vardı aldım. Kış lastiğindede Petlas Snowmaster w651'i tek geçerim Hayırlı olsun. Bende F/P'ye fena takmış durumdayım. Bu F/P ile ilgili web sitesi bile kurulabilir. Tekrar hayırlı olsun. 17 Aralık 2013 tarihinde Bilal Nazlı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 Disco kaça geldi?Yazdım sonradan, iletimde ama göremediniz sanırım.720TLx12 ay Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 Yorumlara bakılırsa ekranda gösteriyor menu tuşları ile değil. Bu durumda o bildirimi göstermek için tüm panelin ışığını yakması gerek. Fazla pil tüketir alttaki 3 tuştan birini yakacak birşey olmalı Yok Semih... Dene.. işini görecektir.. Sadece bana hitap etmedi. Ekranı komple yakmıyor.. Ben yabancı dil bilmediğimden tam istediğim gibi çalıştıramadım.. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 O zaman benim opera da sorun var. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 Operaya gerek yok işte Hocam.. hiç bir şey kurma.. kendi tarayıcısı güzel.. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 Denemekten zarar gelmez. Teşekkürler abi. Root yaparsan lg notification programı tam istediğin uygulama. Ben yaptım. Istediğin uygulamayı atayabiliyorsun, het atadığın uygulamanın yanıp sönme hızını da ayarlayabiliyorsun. Ben sadece cevapsız ve sms için kullanıyorum.Uygulama sadece alttski dokumatik tuşlsrın ışığını yakıp söndürüyor... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Aralık 2013 Paylaş 18 Aralık 2013 Operaya gerek yok işte Hocam.. hiç bir şey kurma.. kendi tarayıcısı güzel.. Flash var mı abi kendi tarayıcısında. Videoları açıyor mu yani. Yorum bağlantısı
Erkam Elma 18 Aralık 2013 Paylaş 18 Aralık 2013 Arkadaşlar antivirüs yazılımı gerekli mi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 18 Aralık 2013 Paylaş 18 Aralık 2013 Arkadaşlar antivirüs yazılımı gerekli miTelefonu yavaslatmaya yariyor sadece. Yorum bağlantısı
Recommended Posts