İçeriğe Yönlendir

General Mobile Discovery Kullanım Deneyimleri, Bilgiler

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Zafer Ayvacı

Bence hayır. P6 da fiyatına göre çok iyi telefon. Ancak bir liderlik söz konusuysa Discovery halen burada.

P6 ile arasındaki 300 TL (ki neredeyse yarı Discovery parası) değecek kadar fark yok.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Bu ürünü yaklaşık olarak 2 aydır takipteyim. Donanımhaberde alıp test edenler var hiç biri 3200 mah olduğuna kanaat getirmedi. Sadece biri normal kullanımla 3-4 saat farkettiğini yazmış. Orjinal batarya akşam 6-7 ye kadar anca yetiyormuş bu ürün gece 10-11'e kadar götürmüş.

Bunların hiç biri gerçek değil. En fazla orijinal batarya gider. O da uzun soluklu olmaz. 2 tane çin malı batarya kullanmıştım, ikisi de tırt çıkmıştı. Değmez.

Linki paylaştıktan sonra araştırınca donanımhaberdeki tecrübeleri okudum.  Hiç iş yokmuş. Zaten bende direk 3200mah  olmadığını biliyorum ama yine de bu ebattan bi 2200 2300mAh çıkar diye hayal etmiştim :).  Malesef 1800 kadar bile dayanmıyormuş. 

Gerçi telefon 1800'ü çok ekonomik kullanıyor. az kullandığımda gün  içinde %10 15 azalıyor. Gayet başarılı açıkcası. Birde 2500 3000Mah Olsaymış bunun gibi olurmuş.

nokia-3310_173708.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Linki paylaştıktan sonra araştırınca donanımhaberdeki tecrübeleri okudum.  Hiç iş yokmuş. Zaten bende direk 3200mah  olmadığını biliyorum ama yine de bu ebattan bi 2200 2300mAh çıkar diye hayal etmiştim :).  Malesef 1800 kadar bile dayanmıyormuş. 

Gerçi telefon 1800'ü çok ekonomik kullanıyor. az kullandığımda gün  içinde %10 15 azalıyor. Gayet başarılı açıkcası. Birde 2500 3000Mah Olsaymış bunun gibi olurmuş.

nokia-3310_173708.jpg

Ya Semih, senin far işi de yalan oldu. Farlar öyle duruyor ama ne aklıma geliyor ne de benim kayınço hatırlatıyor. Otobüse verip göndereceğimiz aracı olacak abimiz de işi bırakmış. Sen ne yaptın işini görebildin mi?

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Ya Semih, senin far işi de yalan oldu. Farlar öyle duruyor ama ne aklıma geliyor ne de benim kayınço hatırlatıyor. Otobüse verip göndereceğimiz aracı olacak abimiz de işi bırakmış. Sen ne yaptın işini görebildin mi?

Sorun değil abicim ne olacak. Yok halletmedim ama önemli değil  :)

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Sorun değil abicim ne olacak. Yok halletmedim ama önemli değil :)

Bakacağım o işe de... her akşam 7-8 gibi çıkışım işyerinden.
Yorum bağlantısı

Bence hayır. P6 da fiyatına göre çok iyi telefon. Ancak bir liderlik söz konusuysa Discovery halen burada.

P6 ile arasındaki 300 TL (ki neredeyse yarı Discovery parası) değecek kadar fark yok.

Öğle arasında bu sitenin adresine gittim, baya iş yapıyorlar, ne kadar güvenilir bilmiyorum ama fiyatları güzel, tabii ki kart puan kampanyaları değerlendirme dışında tutulursa.

http://www.alalimbakalim.com/General-Mobile-Discovery-4GB-Cep-Telefonu_18140.html#0

Hatuna aldık Disco.yu, kendimizede mi aynısını alacağız? Öyle milyarlar vermek istemiyorum, Mate mi alsam acaba?

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Öğle arasında bu sitenin adresine gittim, baya iş yapıyorlar, ne kadar güvenilir bilmiyorum ama fiyatları güzel, tabii ki kart puan kampanyaları değerlendirme dışında tutulursa.

http://www.alalimbakalim.com/General-Mobile-Discovery-4GB-Cep-Telefonu_18140.html#0

Hatuna aldık Disco.yu, kendimizede mi aynısını alacağız? Öyle milyarlar vermek istemiyorum, Mate mi alsam acaba?

Mate? Cafemate gibi birşey mi? :D
Yorum bağlantısı

Mate? Cafemate gibi birşey mi? :D

Bir başka deyişle Note 2 katili (Mert Boran bekliyoruz savunmanı :biggrin: )

http://www.hepsiburada.com/liste/huawei-ascend-mate/productDetails.aspx?productId=telcephuaasmate&categoryId=371946&SKU=TELCEPHUAASMATE-S&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dtelcephuaasmate%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dmate%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642%257d%26fh_refview%3dsearch

Mate çok büyük gelmez mi?

Phablet kıvamında. Disco.ya kılıfı zor bulduk ona töbe bulamayız. Huawei bölge müdürlüğü yakın bize, gideyim olay yeri yapayım.

Büyüklüğü dışında nasıl sizce?

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Bir başka deyişle Note 2 katili (Mert Boran bekliyoruz savunmanı :biggrin: )

http://www.hepsiburada.com/liste/huawei-ascend-mate/productDetails.aspx?productId=telcephuaasmate&categoryId=371946&SKU=TELCEPHUAASMATE-S&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dtelcephuaasmate%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dmate%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642%257d%26fh_refview%3dsearch

Phablet kıvamında. Disco.ya kılıfı zor bulduk ona töbe bulamayız. Huawei bölge müdürlüğü yakın bize, gideyim olay yeri yapayım.

Disco olmasaydı huawei alacaktım... o kadar diyeyim yani:D
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ben inçini görünce kapattım, bakmadım hiç :p Ama fiyatı düşmüş. O kadarını biliyorum.

Yorum bağlantısı

Note 2 (5.7") bile büyük gelirken bu gereksiz bence. Zamzung mega alanlar çok pişman, yok pahasına satılıyor şimdi.

Bu mate hakkını veriyorsa çok iyi. Bence veriyordur da. Ama bunun gibi telefon çıkaracaklarına 7 inç tablet yapsan daha iyi bence.

Yorum bağlantısı

Disco olmasaydı huawei alacaktım... o kadar diyeyim yani:D

Herhangi bir huawei mi?

Ben inçini görünce kapattım, bakmadım hiç :p Ama fiyatı düşmüş. O kadarını biliyorum.

Fiyatı çok düşmüş. İncelemiştim, tek elle kavrayabildiğimi hatırlıyorum :biggrin:

Note 2 (5.7") bile büyük gelirken bu gereksiz bence. Zamzung mega alanlar çok pişman, yok pahasına satılıyor şimdi.

Bu mate hakkını veriyorsa çok iyi. Bence veriyordur da. Ama bunun gibi telefon çıkaracaklarına 7 inç tablet yapsan daha iyi bence.

Gereksiz büyük olduğuna katılıyorum. Ama dediğiniz gibi, parasının hakkını veriyorsa o büyüklüğe katlanılabilir, fiyatı iyi çünkü.

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Herhangi bir huawei mi?

P1 çok hoşuma gitmişti. P6 ise fiyatı 1000 tl civarı olduğu için disco.ya yenik düştü...
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Son zamanlarda telefon-tablet özelliklerinde ram olayını es geçiyorlar. Es geçenlerin çoğuda 1 gb olanlar. Acaba 4 çekirdek olanlar 1 gb ramla nasıl bir ilişki yaşıyor. Tablet tanıtımlarında 4 çekirdek olupta 1 gb ram olanların hayal kırıklığı yaşayabileceği yazıyor. ( chip.com.tr incelemesi) Tabi bu muhtemelen yüksek çözünürlükteki oyunlar için geçerlidir. Note 2 4 çekirdek 1.7 ghz ile akıyo. Ram yüksek olmasa bu kadar olmazdı sanırım.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Bir başka deyişle Note 2 katili (Mert Boran bekliyoruz savunmanı :biggrin: )

Bu telefonu at cope abi. Note 2 bunu tokatlar. :p

Bu kadari da gercekten buyuk ya ne gerek var.

Oy.. 4000Mah pil. Tadından yenmez.

Abi note 2 3200 mah. Ama ekran büyük olduğu için pekde bir numara yok. Yani tabi en az 1,5 gun gidiyor ama :p
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Herhangi bir huawei mi?

Fiyatı çok düşmüş. İncelemiştim, tek elle kavrayabildiğimi hatırlıyorum :biggrin:

Gereksiz büyük olduğuna katılıyorum. Ama dediğiniz gibi, parasının hakkını veriyorsa o büyüklüğe katlanılabilir, fiyatı iyi çünkü.

Şimdi baktım da telefona eğer büyüklüğü sorun değilse düşünülmeden alınacak bir cihaz.

Yorum bağlantısı

Şimdi baktım da telefona eğer büyüklüğü sorun değilse düşünülmeden alınacak bir cihaz.

Dürtme Önder hocam, kendimi zor tutuyorum zaten :biggrin: P1 daha alınabilir değil mi?

P1 C-max ise Mate S-Max diyebilir miyiz? :p

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Dürtme Önder hocam, kendimi zor tutuyorum zaten :biggrin: P1 daha alınabilir değil mi?

P1=b-max

P6=c-max

Mate=s-max

Fiyatta P6=s-max...

Dediğim gibi büyük ekran sorun değilse gidip note3'e binküsür verilmeeeezz... "çokacayipdürtenmemuradamsımayli"

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Dürtme Önder hocam, kendimi zor tutuyorum zaten :biggrin: P1 daha alınabilir değil mi?

Abi, huawei alacaksan P6. Mate çok uyduruk ciddiyim. 

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
(düzenlendi)

Bu telefonu at cope abi. Note 2 bunu tokatlar. :p

Bu kadari da gercekten buyuk ya ne gerek var.

Abi note 2 3200 mah. Ama ekran büyük olduğu için pekde bir numara yok. Yani tabi en az 1,5 gun gidiyor ama :p

Aynen kardeşim. Bol çekirdekli, notebookları kıskandıracak işlemciler kocaman ekranlar vs vs.  Ama biraz sabır. Yakında nükleer enerji ceplerimize girecektir :)

tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

P1=b-max

P6=c-max

Mate=s-max

Fiyatta P6=s-max...

Dediğim gibi büyük ekran sorun değilse gidip note3'e binküsür verilmeeeezz... "çokacayipdürtenmemuradamsımayli"

P1 derken P6 demek istemiştim, neyse ki sen ona göre yorumladın, p6 HB'de satılmıyor deyip kendimi frenleyim.

"kararsızveparasızmemursımayli"

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...