İçeriğe Yönlendir

General Mobile Discovery Kullanım Deneyimleri, Bilgiler

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Mehmet abi ana ekrandayken sol alt menü tuşuna bas, seçeneklerden masaüstüne ekle var ona tıkla, üstte eklenecek olan sayfa altta da eklemek istediğin widget geliyor. Bu şekilde ekleniyor optimize et.

Eklemeyi biliyorum da, uygulamanın nerede olduğunu bulamamıştım.. widgetler arasındaymış :)

Ayrıca masa üstünde herhangi bir boş yere basılı tutarak da widget ve kısayol eklenebiliyor.. Ben genelde böyle yapıyorum.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Markalımıydı.. nereden almıştınız.. ?

Gitti gidiyordan almıştım sanırım, kingston marka, real racing 3 oyununu karta yüklü olmasına rağmen takılmadan oynatıyor. Kartla ilgili olduğunu düşünmüyorum yani.

Yorum bağlantısı

Abi şu telefondan nefret ediyorum ya, piyasayı sildi süpürdü :p telefonu satamıyoruz :D

Bugün yolda iki arkadaşa tavsiye ettim s3 veya s4 mini alacaklarmış. Önce disco'yu inceleyin karar vermeden dedim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Incelemeye gerek yokki.

Bu sektörde discovery öncesi ve sonrası var.

1500 Liraya satılan telefonlar şimdi 800 lira.

Bekliyorum. G2 de düşecek. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Aynen abi. Note 2 için en düşük fiyatı yazmıştım. Daha da düşmüş. Bende satmaktan vazgeçtim. İşin garip tarafı bu telefon çıktığı gün herkese tavsiye eden ben nasıl gidipte note2 aldım, basiretim bağlandı.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Aynen abi. Note 2 için en düşük fiyatı yazmıştım. Daha da düşmüş. Bende satmaktan vazgeçtim. İşin garip tarafı bu telefon çıktığı gün herkese tavsiye eden ben nasıl gidipte note2 aldım, basiretim bağlandı.

Boşuna üzme abi kendini. Satıp alsan sana sadece zararı olur. Eksiği yok fazlası var. Note 2 candır. Bu fiyata olsa discovery'ye kimse bakmaz emin ol. :)

Yorum bağlantısı

Altına düşmezde abi. Sıfır gibi ikinci el bulabilirsin Ankara'da 500'e

Yok 500'ün altına düşünce ben sıfır gibi ikinci el alacam :biggrin:  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Telefonu patrona aldık. Sizlerin etki ve yorumları ile tabi.. Ben denedim ben kurdum telefonu ve diyeceğim o ki; cayır cayır telefonmuş. Akıyor resmen.. Patronu ikna edip tüm personele(kendime) aldırmak istiyorum :D 

Selam, ben geldim. (siyah 4gb + class10 16GB hafıza kartı)   Patronum sağolsun. :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

ne patronmuş :)

Benim gibi personel bulmuş. Öpsün başına koysun. :)  Canla başla sabah 4.30'lardan akşam 10lara 11lere kadar çalıştığım oluyor. Bir GM çok mu :)   

Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Discovery candır hayırlı olsun.Bi class 10 da benim almam lazım ama en uygunu hangisi acep

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Güle güle kullan kardeşim.. 

Çok sağol abicim. Kendisi gibi güzel kapılar açar, güzel ve kalıcı işlere vesile olur inşallah. :nazar:

Discovery candır hayırlı olsun.Bi class 10 da benim almam lazım ama en uygunu hangisi acep

Hocam Vatan'dan aldık. Vatandan alınca class 10 16gb 30TL'ye geldi.. Galiba GM Discovery'e özel bi durum. Normalde alsanız 60 70TL gibi birşey demişti galiba ordaki personel.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hayırlı olsun :)

16 gb class 10 normalde 39 tl. zaten, personel sağlam sallamış yalnız, ne 70 tl. si, 32 gb olanı 59 tl. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Hayırlı olsun :)

16 gb class 10 normalde 39 tl. zaten, personel sağlam sallamış yalnız, ne 70 tl. si, 32 gb olanı 59 tl. 

Çeşidi çook :D  öğrendik.. 

Biri okumak için diğeri yazmak için falan.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Çeşidi çook :D  öğrendik.. 

Biri okumak için diğeri yazmak için falan.. 

Her ikiside iyi olan hangisiymiş, bunu öğrendinizmi :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...