Guest Mert Boran 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 benim politikam şudur. bu kadar telefondan anlayan insan alıpta bu kadar iyi yorum yapıyorsa, bu telefon iyidir. benim midemi bulandıran markası. belli bir süre sonra cırtlar diye korkuyorum. Abi Samsungla halimi görmüyorsun sanırım. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Abi Samsungla halimi görmüyorsun sanırım. Mert sen hiç konuşma, bu konuda özel olduğunu kabul ediyorsun. Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 daha önce GM alıp, bir çok saçma sapan donanım sorunu yaşayıp çöpe attım, ondan hassas davranıyorum. o telefon ucuzdu, şimdi buna bu kadar para verip te yine yanılırsam kendime çok kızarım. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 benim politikam şudur. bu kadar telefondan anlayan insan alıpta bu kadar iyi yorum yapıyorsa, bu telefon iyidir. benim midemi bulandıran markası. belli bir süre sonra cırtlar diye korkuyorum. Belli bir süre sonra cırtlayacak telefon şimdiden cırtlar abi, şimdi ki telefonların %99 u yazılım kalan %1 i ise ekran ve varsa tuşları o da varsa...Disco da toplam 3 mekanik tuş var, ekran zaten çoğu telefonla aynı ekran..Geriye pil kalıyor o da değiştirilebilir bir yedek parça...Yazılım Android dediğimiz onda sorun yok olursa anında düzeltiyorlar... 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Biraz önce hanima aldim burada ki izlenimlere gore ne yapmalı şimdi önemli bir ayari falan varmi... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 (düzenlendi) GM demesenize şu alete, hep aklıma şu geliyor Sonrasında da tırt opel 28 Kasım 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Biraz önce hanima aldim burada ki izlenimlere gore ne yapmalı şimdi önemli bir ayari falan varmi... Menüde yazılım kontrolü var, oradan yeni versiyon mı değil mi kontrol et sonra eski ise zaten güncelle dediğinde açılıyor kapanıyor falan kendisi güncelleme yapıyor...Sonrası GM nin sihirli dünyasına hoşgeldin... 1 Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Eski general mobile telefon ile bu çok farklı kulvarda. Zaten alcağınız telefon aslımda general mobile değil. Adamlar başka firmadan alıp üstüne general mobile yazmışlar Belli bir süre sonra cırtlayacak telefon şimdiden cırtlar abi, şimdi ki telefonların %99 u yazılım kalan %1 i ise ekran ve varsa tuşları o da varsa...Disco da toplam 3 mekanik tuş var, ekran zaten çoğu telefonla aynı ekran..Geriye pil kalıyor o da değiştirilebilir bir yedek parça...Yazılım Android dediğimiz onda sorun yok olursa anında düzeltiyorlar... evet, zaten ben de bu yazdıklarınız gibi düşündüğümden biraz rahatladım. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Menüde yazılım kontrolü var, oradan yeni versiyon mı değil mi kontrol et sonra eski ise zaten güncelle dediğinde açılıyor kapanıyor falan kendisi güncelleme yapıyor...Sonrası GM nin sihirli dünyasına hoşgeldin... Tamam simdi bakıyorum... Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Mert sen hiç konuşma, bu konuda özel olduğunu kabul ediyorsun. Abi şanssız diyelim. Ama bu Samsung'ta haklıyım, sadece ben değil herkes sorun yaşıyor. Çevremden 10-15 örnek verebiliirm. Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Abi şanssız diyelim. Ama bu Samsung'ta haklıyım, sadece ben değil herkes sorun yaşıyor. Çevremden 10-15 örnek verebiliirm. bende evdeki eski nesil samsunglardan çok sorun yaşadım. bir daha kapıya koymam diyordum ama, şimdi bakıyorum her tarafım samsung akıllı tel. kaynıyor, nasıl diyorum herkes iyi deyince bende bir şey diyemiyorum. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 bende evdeki eski nesil samsunglardan çok sorun yaşadım. bir daha kapıya koymam diyordum ama, şimdi bakıyorum her tarafım samsung akıllı tel. kaynıyor, nasıl diyorum herkes iyi deyince bende bir şey diyemiyorum. Abi sana şöyle diyeyim alırken övgü sözleri bozulduğunda sövgü sözleri. Sakın garantili alma alırsanda, boşa vakit kaybı. Herşey kullanıcı hatası herşey. 1 Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Sen gidip ders çalışsana Nasıl geçti bugünkü sınavlar.. ? Mükemmel geçti Abi de işte kulaklıksız sayısal ders calışamıyorum Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Güncellemeyi yaptim olmayan uygulamaları yükledim denemeler yaptim genel olarak benim S4 den cok farki yok iyiki almışım hanima bu telefonu artik bayagi rahat ederim inşallah.... Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Bugün kılıf için telefoncuya gittim baktım tezgahta 4 tane GMD, önceden Çin malı dandik telefon satan adam doğru yolu bulmuş, fiyat sordum adam başladı övgülere, bir aydır ufacık ilçede 20 tane cihaz satmış. 4gb için 675, 8 GB için 750 lira dedi. Yakında zamlanır, ortalık GMD ile doldu vs bir sürü laf. Yani ufacık telefoncu bile telefon hakkında methiyeler düzüyorsa bu iş bitmiştir. Şimdi benim 4S için değişim kararı çıktı, yakında sıfır cihaz gönderecekler acaba diyorum 1000 lira üzeri satıp bundan mı alsam 1 Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Babamın Zamzung S3 arka kapaktaki zamzung yazısı bile dökülmüş. Telefon tam tırt. 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Arkadaşlar bizim telefonda Sistem sürümü olarak GN4.2.a diyor ve Yayınlama tarihi 25/09/2013 yazıyor, Yeni sürüm için kontrol et tuşuna bastığımızda versiyon yükselmesi olacaktır sanırım. Sormak istediğim bu güncellemeyi yenilediğimizde telefon rehberine ve yüklenen uygulamalara herhangi bir zarar gelmez değil mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 benim politikam şudur. bu kadar telefondan anlayan insan alıpta bu kadar iyi yorum yapıyorsa, bu telefon iyidir. benim midemi bulandıran markası. belli bir süre sonra cırtlar diye korkuyorum. Bir çok telefonu zaten bunlar üretiyor.. Arkasında da Telpa var... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 bende evdeki eski nesil samsunglardan çok sorun yaşadım. bir daha kapıya koymam diyordum ama, şimdi bakıyorum her tarafım samsung akıllı tel. kaynıyor, nasıl diyorum herkes iyi deyince bende bir şey diyemiyorum. Aşağıdaki Mert benim ortağımın oğlu.. Rica edelim babasının S3 ile kıyaslasın Babamın Zamzung S3 arka kapaktaki zamzung yazısı bile dökülmüş. Telefon tam tırt. Evet Mert yarından sonra detaylı bir kıyaslama yazısı bekliyoruz senden... Arkadaşlar bizim telefonda Sistem sürümü olarak GN4.2.a diyor ve Yayınlama tarihi 25/09/2013 yazıyor, Yeni sürüm için kontrol et tuşuna bastığımızda versiyon yükselmesi olacaktır sanırım. Sormak istediğim bu güncellemeyi yenilediğimizde telefon rehberine ve yüklenen uygulamalara herhangi bir zarar gelmez değil mi? Bas tuşa.. bas bas bas.. Ama her zaman için sd kartında rehberinin yedeği bulunsun 2 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Arkadaşlar forum da cepten girince videoyu izliyordum şimdi ses var görüntü yok.günvellemedenmi oldu yoksa ayarlarlamı oynamış benim canavar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Yeniden başlat.. farklı video izle.. Yorum bağlantısı
Erkam Elma 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Arkadaşlar 4 gb ve 16 lık olanı arasında depolama alanı dışında bir fark var mı ya da şiddetle hangisi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Benim bildiğim yok.. Ama orjinal hafıza sd kartla büyütmekle aynı olmuyor.. Zaten sd kartların hızlıları da aynı paraya geliyor.. Bence 50 lira fark verilir.. Yorum bağlantısı
Erkam Elma 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 O zaman daha fazla beklemeye gerek yok verdim gitti Yorum bağlantısı
Recommended Posts