İçeriğe Yönlendir

General Mobile Discovery Kullanım Deneyimleri, Bilgiler

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Mehmet Acar

740 küsürdü fiyatı almadım. evde 8glık sd kart var onu takınca sorun kalmaz herhalde. 

Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Günaydın, Tango'yu kullanabilirsin gayet başarılı bir proğram......

Hocam Tangoyu düşündüm ama alttaki yorumlar çok olumsuzdu. Telefonu kasıyor şikayeti baya fazlaydı güvenemedim. Bir de dün akşam rehberim silinince :(

Skype ve İMO var ama hangisi daha güvenilirdir? İMO'nun istediği izinler çok fazla. :unsure2:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Hocam Tangoyu düşündüm ama alttaki yorumlar çok olumsuzdu. Telefonu kasıyor şikayeti baya fazlaydı güvenemedim. Bir de dün akşam rehberim silinince :(

Skype ve İMO var ama hangisi daha güvenilirdir? İMO'nun istediği izinler çok fazla. :unsure2:

Benim IPhone'da vardı, eşime aldığımız GM'ye de kurdum ve görüştüm herhangi bir sorun çıkmadığı için yazmıştım size, takdir sizin elbette ki.....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Benim IPhone'da vardı, eşime aldığımız GM'ye de kurdum ve görüştüm herhangi bir sorun çıkmadığı için yazmıştım size, takdir sizin elbette ki.....

O halde bir deneyeyim Hocam. Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Tango bende kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.Oldukça stabil çalışıyor bence.Gerçi ben sadece yurtdışı görüşme yapıyorum bir fark olacağını sanmıyorum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Yaklaşık 2 saattir tapatal 4 ile foruma giremiyorum. Tapatalk konusunuda bulamadım. Aynı sorunu yaşayan var mıdır ?

Bahsi geçiyor, problem varmış..

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Girdim şimdi sıkıntı yok :)

Sen üzülme diye telefon açtım genel merkeze, özür dileyip düzelteceğiz dediler.. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Abimde S4 mini var. Discoveryi görmüş çok hoşuna gitmiş, telefon alma hele ki büyük telefon alma niyetim yok,sana alayım miniyi bana ver dedim olur dedi, kararsız kaldım şimdi durduk yere. Alsam mı ki acaba  :unsure2:

Halen E52 kullanıyorum ve memnunum şarjı çok çok iyi vazgeçilmesi zor :)

Bence iyi teklif abi, kaçırma. :)

2 ile çarpmaya gerek yok Mertciğim.Üzerine biraz daha ekleyip Huawei P6 alıyorsun,hız ve konforu bir arada yaşıyorsun ;)

Abi Huawei'yi bilmeyen almaz. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Çevremde kullanıp da memnun olmayan görmedim.. Bulabiliyorsanız alın... 

Bence bu telefonun bir üst versiyonu ancak LgG2'dir.. 

Hayır One'dır. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Gerek yok bence zafer. G2 alınmayacaksa değiştirmeye gerek yok. Sonuçta kaçımız forklift üstünde beş metrede çalışıp da telefon düşürüyoruz. :D

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Gerek yok bence zafer. G2 alınmayacaksa değiştirmeye gerek yok. Sonuçta kaçımız forklift üstünde beş metrede çalışıp da telefon düşürüyoruz. :D

Birimiz :p

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Abi Huawei'yi bilmeyen almaz. :)

hTC yide öyle :)

Hayır One'dır. :p

Zafer ufak bir hata yaptın, One bu aletin 2 üstüdür, 1 üstü olan G2 dir  :D

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

yani sonuçta GM discovery varken S3 mini almayalım mı?

Marka takıntınız yoksa asla. :)

S3 mini demişken arkadaşım 780 tl'ye aldı. Kutudan çıkan telefon çalışmadı. 1 aydır serviste. Daha hiç kullanılmamış cihaz. Ne olacağı belli değil. 

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun

yahu demeyecektim ama benim bacanak aldı bundan, pili 1 gün gitmiyor, kullanımı çok gıcık ve karışık dedi, şarj ederken telefon çok ısındı, kullanamadı, üniversiteli oğluna vermeye kalktı, o bile "al bu takozu da çocuk kandır sen" diye istemedi. ne bileyim bende soğudum. zaten geçmişte general mobille ilgili hoş olmayan hatıralarım var(ismi lazım değilin birinin tavsiyesiyle), hayır o da GM kullanıyormuş, güvenemiyorum. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Benim eniştenin Note II 'si açılmıyormuş hepsi mi sorunlu bunların?

Bak Murat Abi birazdan Note 2 konusuna efsane bir ss atacağım bakalım bir daha samsung alan olacak mı?

Sıvı ile alakası olmayan cihaza sıvı teması!

Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun

Kullanımı gıcık ve şarj ederken ısınıyor diyen bacanağınız sanırım telefondan anlamıyor. Ben en sağlam oyunu oynarken bile discovery ısınmıyor ki bırakın sarj ederken ısınsın. Siz bacanağızı değil bizi referans alın.

zaten öyle yapıyorum, bacanak telefondan anlamaz, hep yanlış mal alır, sonra birilerine verir, şimdi de discovery aldı verecek adam arıyordu, en son ne yaptı bilmiyorum :D

Yorum bağlantısı

zaten öyle yapıyorum, bacanak telefondan anlamaz, hep yanlış mal alır, sonra birilerine verir, şimdi de discovery aldı verecek adam arıyordu, en son ne yaptı bilmiyorum :D

Seeeennn :exc1:  :exc1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

yahu demeyecektim ama benim bacanak aldı bundan, pili 1 gün gitmiyor, kullanımı çok gıcık ve karışık dedi, şarj ederken telefon çok ısındı, kullanamadı, üniversiteli oğluna vermeye kalktı, o bile "al bu takozu da çocuk kandır sen" diye istemedi. ne bileyim bende soğudum. zaten geçmişte general mobille ilgili hoş olmayan hatıralarım var(ismi lazım değilin birinin tavsiyesiyle), hayır o da GM kullanıyormuş, güvenemiyorum. :biggrin:

Bu telefona takoz diyen kişi kör ve hissizdir. :D

Lg G2 dışında yoğun internet kullanılan ve şarjı bir günden fazla giden kaç tane akıllı telefon var... 

Bu telefonun menüsünün diğer android telefon menülerinden farkı neymiş ben anlamadım.. Hepsi aynı mantıkla çalışıyor.. 

Şarj olurken ısınmıyor.. Son bir saattir şarjda benimki ve şu an kontrol ettim.. bir derece bile artış yok.. elimi arka kapağa koyunca soğukluk hissediyorum.. 

Ha alın yada almayın umrumda değil Hocam ama Bacanağınız harbi sallamış.. Takoz diyen oğlu da telefona dokunmmış bile.. 

Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun

Seeeennn :exc1:  :exc1:

Siz talip olun em iyisi

keşke ama, çoktaaaan gitmiştir birine telefon, dakika durdurmaz :biggrin:

Bu telefona takoz diyen kişi kör ve hissizdir. :D

Lg G2 dışında yoğun internet kullanılan ve şarjı bir günden fazla giden kaç tane akıllı telefon var... 

Bu telefonun menüsünün diğer android telefon menülerinden farkı neymiş ben anlamadım.. Hepsi aynı mantıkla çalışıyor.. 

Şarj olurken ısınmıyor.. Son bir saattir şarjda benimki ve şu an kontrol ettim.. bir derece bile artış yok.. elimi arka kapağa koyunca soğukluk hissediyorum.. 

Ha alın yada almayın umrumda değil Hocam ama Bacanağınız harbi sallamış.. Takoz diyen oğlu da telefoan dokunmmış bile.. 

ben media markta gidiyorum kapanmış mıdır? :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...