Ayhan Onaran 23 Ekim 2013 Paylaş 23 Ekim 2013 Bu cihazın 4gb ile piyasa çıkmış olması büyük talihsizlik.. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ekim 2013 Paylaş 23 Ekim 2013 Düşünenler için Gittigidiyor da Maximum kart indirimiyle 16 gb 579 Tl ye geliyor.Örnek link: http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/general-mobile-discovery-cep-telefonu-16gb-96502296 679 yazıyor,kart indirimi derken Kart indirimi 1000 lira üzeri için sanırım. Yanlış alarm Yorum bağlantısı
Ahmet Kapdan 23 Ekim 2013 Paylaş 23 Ekim 2013 Kart indirimi 1000 lira üzeri için sanırım. Yanlış alarm Evet maalesef detayları okumamışım.1000 TL üzeri imiş indirim kusura bakmayın. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 23 Ekim 2013 Paylaş 23 Ekim 2013 Kapış kapış gidiyor telefon yahu Discovery ve diğerleri... :p 1 Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak 23 Ekim 2013 Paylaş 23 Ekim 2013 Bayramdan önce General Mobile Discovery telefonum yere düştü ve 1. ve 2. camı kırılmış. Götürdüğüm tamirci şuan parça yok Türkiye'de dedi fakat ben inanmadım. Sizce ne yapıyım??? Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 23 Ekim 2013 Paylaş 23 Ekim 2013 Bende bugün 670 e Bonus a taksitle 16gb lığı aldım. Iphone da discovery ye telefon defterini en kolay nasıl aktarabilirim.? Bilgisi olan var mıdır? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 23 Ekim 2013 Paylaş 23 Ekim 2013 Bayramdan önce General Mobile Discovery telefonum yere düştü ve 1. ve 2. camı kırılmış. Götürdüğüm tamirci şuan parça yok Türkiye'de dedi fakat ben inanmadım. Sizce ne yapıyım??? Telpa'ya sordunuz mu? Bende bugün 670 e Bonus a taksitle 16gb lığı aldım. Iphone da discovery ye telefon defterini en kolay nasıl aktarabilirim.? Bilgisi olan var mıdır? Hayırlı olsun. Nereden aldınız? Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 23 Ekim 2013 Paylaş 23 Ekim 2013 Telpa'ya sordunuz mu? Hayırlı olsun. Nereden aldınız? Aldığım yer toptancı. Almak isteyen olursa anlaşmalı kartlara 655 e taksitli alınabilir. Ancak adını buradan yazamıyorum. Özel mesaj ile yönlendirebilirim. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 23 Ekim 2013 Paylaş 23 Ekim 2013 Aldığım yer toptancı. Almak isteyen olursa anlaşmalı kartlara 655 e taksitli alınabilir. Ancak adını buradan yazamıyorum. Özel mesaj ile yönlendirebilirim. Bir toptancıya ben de ulaşmıştım aslında ama teslim tarihi Cuma'dan sonraydı, o yüzden vazgeçmiştim. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ekim 2013 Paylaş 23 Ekim 2013 Bir toptancıya ben de ulaşmıştım aslında ama teslim tarihi Cuma'dan sonraydı, o yüzden vazgeçmiştim. Teşekkür ederim. Dün vodafon bayisine sorduk,bugün 16 gb geleceğini söylemişti.İstersen birazdan gidip bakabilirim Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 23 Ekim 2013 Paylaş 23 Ekim 2013 Dün vodafon bayisine sorduk,bugün 16 gb geleceğini söylemişti.İstersen birazdan gidip bakabilirim Sağol abi. Yarın öğlene "kesin" ibaresiyle sipariş verdim buradaki telefoncu arkadaşa Ya yarın o telefonu 16 GB olarak teslim eder, ya da tükkanı başına yıkarım, ertesi gün internet haber sitelerinden beni takip edersiniz Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 23 Ekim 2013 Paylaş 23 Ekim 2013 (düzenlendi) benim sorum arada kaynadı sanırım Iphone dan discovery ye telefon defterini en kolay nasıl aktarabilirim.? Bilgisi olan var mıdır? 23 Ekim 2013 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 23 Ekim 2013 Paylaş 23 Ekim 2013 hTC'nin kendi uygulaması vardı aktarım ile ilgili. Diğer markalarda da hiç kullanmadığım için bilemiyorum ben Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak 23 Ekim 2013 Paylaş 23 Ekim 2013 Telpa'ya sordunuz mu? Telpa'nın numarasını arıyorum santral cıkıyor büyük ihtimalle mesai bitti Yarın ararım... Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 23 Ekim 2013 Paylaş 23 Ekim 2013 İnternette bir kaç link var ama nedir, nasıldır bilemiyorum. http://www.technopat.net/2013/06/26/iphonedan-androide-gecis-rehberi/ Bir de Turkcell bayileri aktarımı bir cihazla yapıyorlar galiba. Yakınlarda varsa, orayı da deneyebilirsin. http://www.webeyn.com/iphonedan-android-telefonlara-kolayca-rehberinizi-aktarin/ Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Ekim 2013 Paylaş 23 Ekim 2013 benim sorum arada kaynadı sanırım Iphone dan discovery ye telefon defterini en kolay nasıl aktarabilirim.? Bilgisi olan var mıdır? Türkcell abone merkezleri için 5 dakikalık işlem, çocuklara garip gurip sorular sorunca para da almıyorlar... Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 23 Ekim 2013 Paylaş 23 Ekim 2013 Aktarma işini hallettim. MCBackup programını İOS a kuruyorsunuz. Yedek alıp kendinize mail atıyorsunuz. Ardından Androide de aynı uygulamayı kurup, mailden aldığınız yedeği açıyorsunuz. 2 dk da halloldu. çok pratik. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 23 Ekim 2013 Paylaş 23 Ekim 2013 1500.e G2 tercih ederdim, elite gerçek olsa bile Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 23 Ekim 2013 Paylaş 23 Ekim 2013 (düzenlendi) Kağıt üstündeki değerler her zaman gerçeği yansıtmaz. Şahsi görüşüm bu. Ha şu anda kardeşime de bu telefondan arıyorum; nedeni: benim kadar yoğun kullanmayacak, zorlamayacak ve bir One X ile neredeyse aynı özelliklere sahip ancak arada bir GM Discovery kadar fiyat farkı var. Ama G2 ve sözde Elite arasında en azından şu anda 400 TL fark var. Benim için 400'ü vermeye değer. 23 Ekim 2013 tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Kuru 24 Ekim 2013 Paylaş 24 Ekim 2013 1000 TL barajını aştığı için bakacağım bir cihaz olmazdı maalesef, 999 TL olsa belki... Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 24 Ekim 2013 Paylaş 24 Ekim 2013 (düzenlendi) Dün akşamdan beri telefonu kullanıyorum. İlk izlenimlerim telefonun sağlamlık açısından güven vermediği, yere düşse kırılacak gibi duruyor. bu nedenle sağlam bir kılıf arayışına girdim. Kulaklık sesi konusundaki genel yorumlar doğru, gerçekten diğer telefonlara göre daha az, ancak ses kalitesi olarak bir düşüklük hissetmedim. Telefonun hoperlorunun arka kısma konması bence yanlış olmuş. Telefon masa üzerinde dururken sesi duyulmuyor. Diğer androidlerde bu şekildemidir bilmiyorum ancak cihazda misal saate bakmak için yandaki düğmeyi kullanmak gerekiyor. öndeki kapasitif tuşlar ile açılabilse tuş kilit ekranı açılabilse daha iyi olurdu. onun dışında cihaz gayet stabil çalışıyor . ancak bazı İOS tabanlı geliştirilen uygulamalarda kasma yapıyor. Misal Top Eleven menejerlik oyununda fazla bir grafik olmamasına rağmen İphone 3GS çok akıcı çalıştırırken , Discovery takıla takıla çalıştırıyor. Onun dışında 650 tl ye alınabilecek en iyi telefon tabiki. Ayrıca şarj da sıkıntı yaşayanların 3G bağlantısını kapatmalarını öneririm. Flash siteleri kendi browserinda görüntülemek için epey uğraştım ancak başaramadım. Flash için Photon browserı kullanabilirsini. 24 Ekim 2013 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Kuru 24 Ekim 2013 Paylaş 24 Ekim 2013 Dün akşamdan beri telefonu kullanıyorum. İlk izlenimlerim telefonun sağlamlık açısından güven vermediği, yere düşse kırılacak gibi duruyor. bu nedenle sağlam bir kılıf arayışına girdim. Kulaklık sesi konusundaki genel yorumlar doğru, gerçekten diğer telefonlara göre daha az, ancak ses kalitesi olarak bir düşüklük hissetmedim. Telefonun hoperlorunun arka kısma konması bence yanlış olmuş. Telefon masa üzerinde dururken sesi duyulmuyor. Diğer androidlerde bu şekildemidir bilmiyorum ancak cihazda misal saate bakmak için yandaki düğmeyi kullanmak gerekiyor. öndeki kapasitif tuşlar ile açılabilse tuş kilit ekranı açılabilse daha iyi olurdu. onun dışında cihaz gayet stabil çalışıyor . ancak bazı İOS tabanlı geliştirilen uygulamalarda kasma yapıyor. Misal Top Eleven menejerlik oyununda fazla bir grafik olmamasına rağmen İphone 3GS çok akıcı çalıştırırken , Discovery takıla takıla çalıştırıyor. Onun dışında 650 tl ye alınabilecek en iyi telefon tabiki. Ayrıca şarj da sıkıntı yaşayanların 3G bağlantısını kapatmalarını öneririm. Kulaklık sesi için bir çok uygulama var gayet iyi şekilde arttırabilirsiniz, flip cover kılıfla kullanılan uygulamalar var kapağı açınca kilit ekranı görünüyor(saat cevapsız arama sms vs) kapatınca ekran kapanıyor. Kılıf kullanılmaz ise yine benzer bir uygulama var isteğe göre 2 veya daha çok kez proximity sensörüne parmağınızı uzatıp çektiğinizde aynı ekranı açıyor kiltlemek içinse masaüstü kilit widget uygulamaları var. Arka hoparlör dts özelliği için arkaya konulmuş olabilir çünkü yüksek seste HD film izlerken telefondan gelen ses efektleri çok iyi oluyor. Açıkçası arka hoparlörün ses seviyesi hep orta seviyede sesin yüksekliğinden dolayı o yüzden masaüstünde de olsa cepte de olsa gayet net duyuluyor bence... Yorum bağlantısı
Önder Kuru 24 Ekim 2013 Paylaş 24 Ekim 2013 Sanırım eski telefonuz bir iphone Sanırım eski bir telefonunuz bir iphone olabilir. MEsela gm samsunga göre elde daha sağlammış hissi yaratıyor. İphone çok sağlam hassasiyeti hissettirse bile yere düşünce daha çok dağılırdı. Ben daha 2 gün öncesine kadar hiç düşürmemiştim ama 2 günde 3-4 kez düştü çok şükür sıkıntı yok. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ekim 2013 Paylaş 24 Ekim 2013 Htc telefonum konuşurken sürekli kapanıyor,şebeke tam göstermesine rağmen arama aranma yapmıyor bir müddet.acaba telefondanmı şebekedenmi,fikri olan başına gelen varmı. Ara ara böyle oluyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts