İçeriğe Yönlendir

General Mobile Discovery Kullanım Deneyimleri, Bilgiler

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Misafir

Evet ses gayet net geliyor. Ancak samsung s2 ile karşılaştırınca bence düşük bir miktar.

S2yi bilmiyorum ama ben ahize sesinin gayet yeterli ve yuksek oldugunu dusunuyorum hatta konusurken sessiz ortamlarda cogu kez kisiyorum.bi guzel tarafida mikrofonu super yerde karsi taraf dis seslerden cok etkilenmiyor.

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Evet ses gayet net geliyor. Ancak samsung s2 ile karşılaştırınca bence düşük bir miktar.

Mobileuncle Tools programıyla hiç bir sorun kalmıyor. Sesi istediğiniz seviyeye getirebilisiniz...
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Bu zamana kadar kaç tane gorilla glass olmasına rağmen kırılan telefon ekranı gördük.

Gorilla glass kırılmaz demedim?Yanlış anlaşılma olmasın.

Yorum bağlantısı
Abdullah Hacıefendioğlu

Bilindik markaların tercih edilmesinden yana görüş beyan etme hassasiyetini kendimde bulmuş bulunmaktayım :)

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Arkadaşlar size güzel bir fikir vermek istiyorum. Telefonlarımız gayet ince :) Kılıfla bile güzelce sığıyor. Boşuna standa para vermeye gerek yok :)

Gönderilen Resim

O kaset kapağını bulmak daha zor sanki. :p
Yorum bağlantısı
Abdullah Hacıefendioğlu

Arkadaşlar size güzel bir fikir vermek istiyorum. Telefonlarımız gayet ince :) Kılıfla bile güzelce sığıyor. Boşuna standa para vermeye gerek yok :)

ujypa8ud.jpg

Bundan daha iyisi düşünülemedi zaten :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Bende arkadaşa aldırdım,şimdi başka bir arkadaş için 16 gb arıyoruz,bulamadık istanbulda

Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir

Bende arkadaşa aldırdım,şimdi başka bir arkadaş için 16 gb arıyoruz,bulamadık istanbulda

Media Marktların hepsinde 16GB satışta. Bilginiz olsun.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Media Marktların hepsinde 16GB satışta. Bilginiz olsun.

Saygılarımla.

Beyaz mı siyah mı?

16'lıklar hep siyah diyorlar. Burada bir telefoncu arkadaşım yarın beyaz 16 gelecek dedi ama bilemedim :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Beyaz mı siyah mı?

16'lıklar hep siyah diyorlar. Burada bir telefoncu arkadaşım yarın beyaz 16 gelecek dedi ama bilemedim :D

hepsiburada da tek renk siyah var

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Yok öğrendim abi. Beyazı da varmış piyasada. Ben hiç üretilmiyor sanmıştım.

Yorum bağlantısı
Misafir

Yok öğrendim abi. Beyazı da varmış piyasada. Ben hiç üretilmiyor sanmıştım.

Eskiden beyaz renkleri sadece bayanlar tercih ederdi,şimdi herkes 

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Eskiden beyaz renkleri sadece bayanlar tercih ederdi,şimdi herkes 

Kız kardeşime alacağız zaten. Senin tez yine doğru yani :)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bizim telefoncu patladı. 16 dediği cihaz 4 çıktı. Alamadık.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sd kart desteği yok mu ? 16, 4 arasını sd kart ile kapatsak olmuyor mu.. ?  Bilmediğim için soruyorum.. 

Yorum bağlantısı
Misafir

Sd kart desteği yok mu ? 16, 4 arasını sd kart ile kapatsak olmuyor mu.. ?  Bilmediğim için soruyorum.. 

sd kart desteği var abi,32 gb kadar çıkabilir,amma dahili hafızası 16 gb olanlar çıktı,daha mantıklı

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Teorik olarak oluyor abi. Ancak 4 GB'lığın kullanılabilir dahili hafızası 1,5-2GB kadar galiba. Gerisi sistemde falan.

Tek seferde 1,5 GB'lık bir oyun/uygulama bir şey yüklemek istediğinde sorun oluyor. SD karta taşıma işlemi de kurulumdan sonra olduğu için o da çare olmuyor.

Esasen büyük dert değil ama 50 TL farkla, 4 kat fazla dahili hafıza almak çok daha mantıklı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Kız kardeşime alacağız zaten. Senin tez yine doğru yani :)

hepsiburada 3-4 gün içinde yolluyor,ama siyah

Burda bir yerde buldum 16 gb, 700 tl,taksit yaparsa vade farkı koyuyor,beyaz varmı bilmiyorum,istersen alıp yollayabilirim

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

hepsiburada 3-4 gün içinde yolluyor,ama siyah

Burda bir yerde buldum 16 gb, 700 tl,taksit yaparsa vade farkı koyuyor,beyaz varmı bilmiyorum,istersen alıp yollayabilirim

Abi geçen hafta sonu sormuştum, Salı gelecek demişti buradaki diğer telefoncular. Hele bu akşam da bir bakayım, sorayım diğerlerine bulamazsam, ya senden rica ederim ya hepsiburada'ya yönlenirim. Benim işin ters tarafı, telefonu ben de başka yere göndereceğim. O yüzden uzadı bu iş bu kadar. Hepsiburada'dan alıp göndereceğim yere istesem, oraya hepten geç geliyor mobil şube olduğu için.

Eğer akşama halledemezsem, gerekirse rahatsız ederim seni. Teşekkür ederim :flowers:

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

İstediğiniz kadar hızlı sd kart olsun dahili hafızanın stabilitesini ve hızını veremez. :)

Yorum bağlantısı
Misafir

N11 de gördüm bugün. Siyah renk ama fiyat uygun. Sanırım bir de 20tl indirim var Zafercim.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...