Misafir 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 Aynı fiyata Intel işlemcili, arkasında Asus güvencesi olan, Asus'un kullanıcılara verdiği bütün hesaplardan yararlandırtan, kendine özel programlar sunan, optimasyon için çok çalışılışmış, bütün gün kullansan da akşama şarjı bitmeyen bir cihaz almak var, sadece: +2 inç IPS panelli ekrana tamam derseniz. Bunu alternatif olarak göstermek istedim Bluetooth kulaklıkla da kullanabilirsiniz çantanızdan çıkarmadan, sesli komutla arama yaparak & gelen aramayı direk cevaplayarak. Tek elle 7"i tutabiliyorum ama o zahmete değmez sanki murat? Pad taşıyacağız diye çanta mı taşıyacağız bir de http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Asus-Fonepad-vs-General-Mobile-Discovery Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 Eski telefonum Asus P526 idi, 7 yılı geçti hiç servise gitmedi Hala çalışıyor ve şarjı günlerce gidiyor. 6 yıldır günde en az 18 saat çalışan Asus anakartım bios pili bitirdi tık yok Asus candır Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 GM nin sağlamlığını test etmiş bulunmaktayım,bizim ufaklık betona fırlattı telefonu kapak batarya birtarafa uçtu,ekranda çizik yok,kasaya denk gelmiş kasa zedelendi kasada çatlak oluşmadı, pili taktım açtım, çatır çatır. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 Niğre Bor toplantısında ben de betona düşürdüm, çizik dahi yok valla... 3 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 GM nin sağlamlığını test etmiş bulunmaktayım,bizim ufaklık betona fırlattı telefonu kapak batarya birtarafa uçtu,ekranda çizik yok,kasaya denk gelmiş kasa zedelendi kasada çatlak oluşmadı, pili taktım açtım, çatır çatır. Niğre Bor toplantısında ben de betona düşürdüm, çizik dahi yok valla...Du bi deniyiim... :lol: Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 Gece saat 1 gibi şarj %100 ken çıkarttım Wifi kapalı iken yanıma koydum, sabah saat 7.45'te şarj %92'ydi. Bu normal mi? Eğer telefonu bıraktığınız yerde hat çekimi düşükse buna sebep olabilir. Tüm gece sürekli daha iyi bir şebeke aramış veya istasyon değiştirmiş olabilir. Evde o odada hat çekimi nasıl? İkinci bir ihtimal cihazın geceleri de senkronizasyon için uğraşmış olması. Tabi cihaz ayarları doğru yapılmamış veya uyku modu yoksa. Bence ilki. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 GM nin sağlamlığını test etmiş bulunmaktayım,bizim ufaklık betona fırlattı telefonu kapak batarya birtarafa uçtu,ekranda çizik yok,kasaya denk gelmiş kasa zedelendi kasada çatlak oluşmadı, pili taktım açtım, çatır çatır. Nasıl, pili taktın çatır çatır, her yeri kırılmışmı yoksa 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 Nasıl, pili taktın çatır çatır, her yeri kırılmışmı yoksa Dizel gibi düşün, gürültülü ama verimli:p 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 Önder sol üstteki 27 derece mi ne o ?Hava durumunu gösteriyor... Yorum bağlantısı
Önder Kuru 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Eğer telefonu bıraktığınız yerde hat çekimi düşükse buna sebep olabilir. Tüm gece sürekli daha iyi bir şebeke aramış veya istasyon değiştirmiş olabilir. Evde o odada hat çekimi nasıl? İkinci bir ihtimal cihazın geceleri de senkronizasyon için uğraşmış olması. Tabi cihaz ayarları doğru yapılmamış veya uyku modu yoksa. Bence ilki. Flip cover kapak kullanıyordum, onun için de bi program var kapağı açınca ekran geliyor kapatınca kapanıyordu. Kılıfı çıkardım programı deaktif ettim, wifi'yi de kapattım. %35 yada 36'ydı şarj sabah saat 8'de %35'ti. Sanırım Kapak uygulaması baya bi şarj çekiyor. Onun yerine başka bir uygulama yükledim gece, o demek ki hiç şarj götürmüyor. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Nokia 5800 XM'in Disco.dan iyi bir yanını gördüm ya... Köyde denedim, Disco.nun çekmediği yerlerde XM çekiyordu. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Flip cover kapak kullanıyordum, onun için de bi program var kapağı açınca ekran geliyor kapatınca kapanıyordu. Kılıfı çıkardım programı deaktif ettim, wifi'yi de kapattım. %35 yada 36'ydı şarj sabah saat 8'de %35'ti. Sanırım Kapak uygulaması baya bi şarj çekiyor. Onun yerine başka bir uygulama yükledim gece, o demek ki hiç şarj götürmüyor. Normaldir. Program sürekli yakınlık sensörünü çalıştırıp kapağın kılıfın açık mı kapalı mı olduğunu kontrol ediyor. Bu da ekstra şarj götürüyor demek ki. Gün içinde de program pil tüketimini arttırır o zaman. Bu da böyle test edilmiş oldu. 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Nokia 5800 XM'in Disco.dan iyi bir yanını gördüm ya... Köyde denedim, Disco.nun çekmediği yerlerde XM çekiyordu.Sar değeri düşük olsun diyelim belki Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 (düzenlendi) GM nin sağlamlığını test etmiş bulunmaktayım,bizim ufaklık betona fırlattı telefonu kapak batarya birtarafa uçtu,ekranda çizik yok,kasaya denk gelmiş kasa zedelendi kasada çatlak oluşmadı, pili taktım açtım, çatır çatır. GM ekran camında gorilla glass kullanmıyor?.Yere düştüğünde ekran çizilme ihtimali çok az olduğu için şanslısınız.Yoksa çizilme ihtimali yüksek. 11 Ekim 2013 tarihinde Mehmet Pınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 12 Ekim 2013 Paylaş 12 Ekim 2013 Telefonun camında ne kullanıldığı açıklanmıyor. Gorilla olma olasılığı yüksek. Ama dikkat etmek gerek. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2013 Paylaş 12 Ekim 2013 Bu fiyata gorilla glass'in dahil olacagini sanmiyorum. Ekrani her daim ipg ve buff gibi ekran koruyuculari ike kullanmak lazim. Bunlarin kalitesi zaten 40 50 lira demek. Kasko yaptirmak baska bir cozum. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 12 Ekim 2013 Paylaş 12 Ekim 2013 Az önce bir tanede ben aldım . Nokia c3-01 vardı onu verdim üzerine 500 tl verdim 12 taksit. Güncelleme kontrolü yapmıyor. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 13 Ekim 2013 Paylaş 13 Ekim 2013 (düzenlendi) Abi belki kullandığın launcherlar fazla tüketim yaratabiliyordur. Ama ben normal diyorum hala.Peki bu normal mi sence? Hiç bir işlem yapmadım sadece masaüstü ekranında sağol sol yaptım; 14 dk. da yüzde11 tüketim. ekran parlaklığı yüzde47'deydi. 13 Ekim 2013 tarihinde Önder Kuru tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Borga Tansel 13 Ekim 2013 Paylaş 13 Ekim 2013 Önder Abi, tema olarak ekstra dışardan yüklediğin bir şey mi kullanıyorsun acaba? Ondan olabilir mi? Yorum bağlantısı
Önder Kuru 13 Ekim 2013 Paylaş 13 Ekim 2013 Önder Abi, tema olarak ekstra dışardan yüklediğin bir şey mi kullanıyorsun acaba? Ondan olabilir mi?Tema olarak Nova luncher prime kullanıyorum eklentileri de var tabi(tesla vs.) Yorum bağlantısı
Borga Tansel 13 Ekim 2013 Paylaş 13 Ekim 2013 (düzenlendi) Tema olarak Nova luncher prime kullanıyorum eklentileri de var tabi(tesla vs.) Telefonun kendi temalarını kullanırsan azalabilir abi 13 Ekim 2013 tarihinde Borga Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 13 Ekim 2013 Paylaş 13 Ekim 2013 Şu anda bu telefonu en ucuz kaça bulabiliyoruz? Hediye çeki vs.? Yorum bağlantısı
Borga Tansel 13 Ekim 2013 Paylaş 13 Ekim 2013 Şu anda bu telefonu en ucuz kaça bulabiliyoruz? Hediye çeki vs.? 599'a bulunabilir belki Yorum bağlantısı
Recommended Posts