Mert Yeldan 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 Adliye'den arkadaş almış, 4 tane ölü piksel var 3 günlük telefonda. Onları saymazsak baya akıcı güzele benziyor. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 1 sene kadar piyasada kullanılsın bakalım , belki ondan sonra düşünebilirm. Tahir aslında çok haklı. Piyasada bir modelin çok tutulması için maalesef görsel albenisi yeterli değil. Servis altyapısından, teknolojik desteğe, yedek parçadan, kullanım ömrüne kadar geri planda birçok konuda aktif bir markanın çatısı altında olmalı. Bugün s2 ayarında bir telefonu Çin'de uygun maliyetlerle yaptırmak mümkün. Önemli olan bu modele en az 3 yıl nasıl destek verilebileceği. Ya da üretilen bir modelin zaman aşımına bağlı olarak yaşayabileceği problemleri öngörmek mümkün mü? Bu model işte GM'in piyasada varolma modeli. Bu modeli alıp kullananlar aslında GM'in bir nevi gönüllü destekçileri. %50 ihtimal telefon problemsiz çıkarsa GM birsonraki modelin kurgusunu önceki modelin başarısı üzerine optimize edecek ve lansmanı bu şekilde olacak. Eğer %50 başarısız olursa ise olan gönüllü destekçilere olur. Açıkçası yerel markalardan ve know how birikimi olmayan local bir teknoloji üreticisinden dünya çapında bir marka yaratmasını beklemek hayalcilik olacaktır. Dünya devleri bile pazardan yavaş yavaş çekilirken ya da başka markalara satılırken, hTC gibi bir başarı timsali çıkmayacaktır. Sadece pazarın düşük fiyatlı ürün beklentisini karşılamak üzerine çıkarılacak ama bir ürün konseptinin devamlılığını taşımayacak modellerle (note, galaxy serisinin kendine has dizaynı gibi) piyasada yer almaya çalışan Huwaei, Pantech, Benq gibi modelleri hatırladığımda GM'in de aynı akibeti paylaşması biraz kaçınılmaz gibi. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Borga Tansel 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 Facebooktaki general mobile discovery sayfasının adminin paylaştığına göre 1 ya da 2 gün içinde sağlam bir güncelleme gelecekmiş. Oldukça fazla bir iyileştirme olacakmış. Nesini iyileştirecekler anlamadım ama Güncelleme ile gelecek özelliklerden bazıları; - Klavye uygulaması değişti stock android klavyesi oldu - Status bar power widget geldi - Ekran Kırpışma sorunu giderildi - Home tuşuna basınca uygulamaları kapatabildiğimiz ekran geliyor artık orayı açtığımızda telefonu sallayarak tüm uygulamaları kapatabileceğiz. Paylaşayım o zaman 3 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 Bu tip ürünler alınırken birazda artık kullan-at mantığı ile hareket ediliyor.Yani alınan bu telefon en az 1-2 sene idare etse kullanıcı yine memnun kalıyor. Zaten 1-2 sene sonra başka modellere geçiş yapıyor.. 2.elden ziyade artık bilgisayarlar,laptoplar yada telefonlar eşe dosta akrabalara veriliyor.. Sonrada çöpe 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 Güncelleme gelmiştir. Hayırlı olsun Cuma günü aldırdım arkadaşıma bu telefonu,şimdilik memnun bakalım,yalnız daha önce ios kullanan biri olarak androdan pek hoşlanmamış. Söyliyimde güncellemeyi yapsın oda. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 Cuma günü aldırdım arkadaşıma bu telefonu,şimdilik memnun bakalım,yalnız daha önce ios kullanan biri olarak androdan pek hoşlanmamış. Söyliyimde güncellemeyi yapsın oda. Daha çözememiştir, sonrasında zaten sormana gere yok Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 Daha çözememiştir, sonrasında zaten sormana gere yok Bende öyle dedim , ama gerçekten ios androdan iyi iphone 5 alasım var çok para ama Yorum bağlantısı
Borga Tansel 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 Güncelleme gelmiştir. Hayırlı olsun Bu güncellemeyi nasıl indiriyoruz? Daha doğrusu telefonu internete bağlamadan pc üzerinden indirebiliyor muyuz? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 (düzenlendi) Bende öyle dedim , ama gerçekten ios androdan iyi iphone 5 alasım var çok para ama Bu dediğin ucuz telefonlarda geçerli, andro donanım ister (şimdilik, seneye görüşeceğiz) üst donanımda ise üzgünüm, ios un daha çook eksiği var. G2 ve One gibileri varken ne ip5 i yahu, ha cebime daha rahat sığsın diyorsan haklısın, ama bunlarda sığıyor ve hissedilmiyor bile Neyse, ikiside iyi diyelim, biriyle çok daha fazla şeyi daha rahatça yapabiliyorsun o kadar. 8 Ekim 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Borga Tansel 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 Şu an sadece telefon üstünden wifi ya da 3g ile. Yapma bee Telefonu valide hanım kullandığından ötürü internet paketi almadık ona kullanmıyor çünkü. Biz güncelleyemicez bunu Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 Androidin sürümü değişmiyor sadece iyileştirme yapılıyor abi... Hım anladım,benim telefona hiç bişey yapamadık güncelleme gelmiyor hiç Yorum bağlantısı
Önder Kuru 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 Güncelleme iniyoooorr Rehbere dikkaaat.... Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 Rehbere dikkaaat.... rehberlere noluyor ki ,silinirmi nol lar Yorum bağlantısı
Önder Kuru 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 rehberlere noluyor ki ,silinirmi nol lar Yok, Aydın daha önce silindi zannetmişti de ondan şey ettim... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 Rehberi gogıl amcaya oto yedeklesinize diyeceğim ama siz bunu zaten biliyorsunuzdur sanırım Yorum bağlantısı
Önder Kuru 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 Rehberi gogıl amcaya oto yedeklesinize diyeceğim ama siz bunu zaten biliyorsunuzdur sanırım Bilmiyordum(galiba hiç lazım olmadığından) :good1: Yorum bağlantısı
Aydın Sert 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 (düzenlendi) Yok, Aydın daha önce silindi zannetmişti de ondan şey ettim... Yok abi merak etme yedekledim bu sefer nolur nolmaz diye Yaklaşık 10 adet güncelleme vardı, ee şimdi noldu şu yukarıda yazılanlar dışında 8 Ekim 2013 tarihinde Aydın Sert tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aydın Sert 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 -Mesajlardaki ifadeler değişti. -Güç düğmeleri eklendi. -Ekran kilitliyken durum çubuğunu aşağıya çekebiliyoruz. -Haritalar artık çalışıyor (En çok buna sevindim) Şuan için aklıma gelenler ve uygulayabildiklerim bunlar. Başka ne oldu? Yorum bağlantısı
Borga Tansel 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 Güncellemenin tam listesi şu şekildeymiş: Güncelleme Bilgisi:1. Klavye güncellendi. Hareketle yazma özelliği eklendi ve Türkçe sözlük geliştirildi.2. "Shake & Brush" özelliği eklendi. Bu özellik sayesinde uygulamaların tümünü ana ekran butonuna basılı tuttuktan sonra sallayarak kapatabilirsiniz.3. Durum çubuğuna güç kontrol kısayolları eklendi.4. Tuş kilidi aktifken durum çubuğu indirilebiliyor.5. Mesaj yazma arayüzü yenilendi.6. Mesaj yazma bölümündeki gülen yüzler yenilendi.7. Mesaj yazma bölümündeki “Kime” kutucuğuna Türkçe karakter desteği eklendi.8. Arama arayüzündeki Türkçe desteği güncellendi.9. Kamera ayarlarına Kayıt Yeri seçeneği eklendi.10. Tarayıcı arayüzü iyileştirildi ve Chrome bookmark senkronizasyonu eklendi.11. Dünya saati widgeti eklendi.12. Müzik çalara "M4A" müzik formatı desteği eklendi.13. Uygulama yöneticisi güncellendi.14. Haritalar uygulaması güncellendi.15. Sistem ve arayüz iyileştirmeleri yapıldı.16. Güç yönetimi iyileştirildi. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 %61'de takıldı kaldı Abi ben de wifi ile bağlanmama rağmen 3-4 kere takıldı kaldı, wifi falan kesildi arada, iptal ettirdim yeniden yükledim falan kendine geldi en sonunda. Güncellemenin boyutu büyük ondan oldu sanırım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts