Ersen Tapan 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 Pil.. Telefon kaç yıldır bende, sıkıntı çıkarmadı... Forumda orjinalini alan olmuştu. Mert almıştı galiba memnunsa aynısı alınabilir maceraya gerek diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 Orjinali var abi, niye çakmasına yöneliyorsun? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 Forumda orjinalini alan olmuştu. Mert almıştı galiba memnunsa aynısı alınabilir maceraya gerek diye düşünüyorum. Aldım bile.. Orjinali var abi, niye çakmasına yöneliyorsun? Nerede, kaç lira ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 Aldım bile.. Nerede, kaç lira ? http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/general-mobile-discovery-batarya-100-orijinal-167993487 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Benim 4 gb lık discoveryi avea hatla kullanıyorum. Şehir içinde 3g açık olmasına rağmen sürekli bağlantı kopuyor. 3G açık ancak internete bağlanmıyor, 3g yi kapat-aç yapıyorum bağlanıyor. 5-10 dk sonra yine aynı. Sorun telefonda mı hatta mı yoksa ikisinde mi anlamadım. Bu konuda sıkıntı yaşayan oldu mu göremedim konuda ama. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Bunu anlamak için format gerekebilir. En kolay deneme yontemi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 3G kapatınca internet yavaş ama soru suz ise şebeke problemi. Evde benzerini yaşıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 26 Haziran 2015 Paylaş 26 Haziran 2015 Arkadaşlar benim discovery de şöyle bir sorun var.Arama geldiğinde telefon çalıyor ancak ekran gelmiyor.4-5 saniye sonra arayan kişiyi görebiliyorum.Arama yapacağım zaman ise,arama simgesine basıyorum, yine 4-5 saniye sonra geliyor arama kayıtları. Yorum bağlantısı
Serdar Çekiç 7 Ağustos 2015 Paylaş 7 Ağustos 2015 o sorun telefonunun ram yetmemesinden kaynaklı. ram 1gb ama full uygulama olunca telde maalesef kasıyor. çünkü o yüklediğiniz bütün uygulamalar arkada çalışıyor ve ram kaldırmıyor doğal olarak. bu arada 1 adet 4gb discovery var ekranı kırık. anakart , tuş bordu anten kablosu sağlam. parça fiyatına satılıktır. bilginiz olsun Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 14 Ağustos 2015 Paylaş 14 Ağustos 2015 GM Elite telefonum var.Şarj kablosu iyice gevşedi.Telefon az oynayınca çıkıyor.Orjinal kabloyu nasıl temin edebilirim? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Ağustos 2015 Paylaş 17 Ağustos 2015 Güncellemeler kapandı galiba. Bilgisi olan.? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ağustos 2015 Paylaş 17 Ağustos 2015 Evet kapalı.. güncelleme çekmiyor.. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Özmen 17 Ağustos 2015 Paylaş 17 Ağustos 2015 GM discovery 4gb KitKat yüklü telefonumda ahize sesi inanılmaz dusuk! Konuşmayı duyamıyorum. Jlybean de mt engineering diye bi programla hallediyordu bu problemi ama kitkatta çalışmıyor program! Aynı problemi yaşayıp çözüm bulan var mi acaba? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Ağustos 2015 Paylaş 17 Ağustos 2015 Evet kapalı.. güncelleme çekmiyor.. gm disco 1i iyi sattılar. 2- 3 ü satamaz bu kafayla. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ağustos 2015 Paylaş 17 Ağustos 2015 Bence de satamazlar... cazip paralara s4'ler satılırken şahsen ben vermem buna o paraları.. Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 12 Eylül 2015 Paylaş 12 Eylül 2015 Telefonun yaklaşık 2-3 cm kısmı suya mağruz kaldı batarya çıkık vaziyetteyken. Taktım,kuruttum pirince falan da soktum ama telefon açılıp 1 dakika geçmeden kapanıyordu,telpa'ya gönderdim telpa söylediklerine göre başka bir yere yönlendirmiş, yönlendirdikleri yer telpaya geri yönlendirmiş. Bugün aradılar cihazın çok büyük bir kısmı sıvıyla temas etmiş,tamirini yapamıyoruz 616 TL ye yenisini gönderelim dediler. Kalsın dedim Şimdi telefon arayışı içerisindeyim.... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Eylül 2015 Paylaş 12 Eylül 2015 Telefonun yaklaşık 2-3 cm kısmı suya mağruz kaldı batarya çıkık vaziyetteyken. Taktım,kuruttum pirince falan da soktum ama telefon açılıp 1 dakika geçmeden kapanıyordu,telpa'ya gönderdim telpa söylediklerine göre başka bir yere yönlendirmiş, yönlendirdikleri yer telpaya geri yönlendirmiş. Bugün aradılar cihazın çok büyük bir kısmı sıvıyla temas etmiş,tamirini yapamıyoruz 616 TL ye yenisini gönderelim dediler. Kalsın dedim Şimdi telefon arayışı içerisindeyim....Elite plus 4.5g destekliyormus, haberin olsun Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 13 Eylül 2015 Paylaş 13 Eylül 2015 Elite plus 4.5g destekliyormus, haberin olsun Çıkabileceğim maksimum bütçe o kadar, G3 düşünüyorum aslıda ama.. Çok kararsızım Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 9 Ekim 2015 Paylaş 9 Ekim 2015 Arkadaşlar güncellemeden sonra galerideki fotoğraflarımı göremiyorum, sadece videolar görünüyor. Kameradan çektiğimde kısa bir süre ön izleme ekranında görünüyor sonra yine kayboluyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Ekim 2015 Paylaş 9 Ekim 2015 Arkadaşlar güncellemeden sonra galerideki fotoğraflarımı göremiyorum, sadece videolar görünüyor. Kameradan çektiğimde kısa bir süre ön izleme ekranında görünüyor sonra yine kayboluyor. Abi temiz bir format herşeyi çözer Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 9 Ekim 2015 Paylaş 9 Ekim 2015 Abi temiz bir format herşeyi çözer Sani 1000 küsür fotoğrafım vardı onlarda görünmüyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Ekim 2015 Paylaş 9 Ekim 2015 Sani 1000 küsür fotoğrafım vardı onlarda görünmüyor. Hafıza kartında ise söküp pc'ye gösterme imkanın var mı? Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 9 Ekim 2015 Paylaş 9 Ekim 2015 Simdi bi deneyecegim inşallah görünür. 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 10 Ekim 2015 Paylaş 10 Ekim 2015 Hafıza kartında ise söküp pc'ye gösterme imkanın var mı?Olmadı arkadaşlar hafıza kartını kart okuyucu ile bilgisayara bagladim fakat yine görülmüyor. Güncelleme yaptıktan sonra oldu. Başına gelip te düzelten var mi? Ya da nereden yardim alabilirim. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 10 Ekim 2015 Paylaş 10 Ekim 2015 Olmadı arkadaşlar hafıza kartını kart okuyucu ile bilgisayara bagladim fakat yine görülmüyor. Güncelleme yaptıktan sonra oldu. Başına gelip te düzelten var mi? Ya da nereden yardim alabilirim. Silinmiş olabilir mi? Yoksa hafıza kartının boyutunu kıyaslayınca 1000 fotoğraf hala kartta mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts