İçeriğe Yönlendir

General Mobile Discovery Kullanım Deneyimleri, Bilgiler

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Bedri Baki

Discovery 2'nin tek sim kart+micro sd kartlı modeli satışa çıkmadı mı daha.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Denedim ve fena kasıldı güncelleme.

4.2'nin üstüne çakmıştım, şimdi temiz kurulum yapıyorum, bakalım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

akşamdar kurdum...

gerekli güncellemeleri yaptı..

Sani ısrarla kastığını söylüyor.. Ben herhangi bir olumsuzluk görmedim.. Ha artısı ne, bilmiyorum.. göreceğiz hep beraber..

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

akşamdar kurdum...

gerekli güncellemeleri yaptı..

Sani ısrarla kastığını söylüyor.. Ben herhangi bir olumsuzluk görmedim.. Ha artısı ne, bilmiyorum.. göreceğiz hep beraber..

Kastığı andaki ekranı da yolladım sana :) Bildiğin geri tuşuna bastıktan sonra bekledim. 4.2 de asla kasma yoktu.

S4 kullanan tanıdığım benim telefonu kullanınca şok geçirmişti, öyle diyeyim. Şimdi aynı seviyeye geldik :)

Şimdi formatı attım, uygulamaları indiriyor. Bakalım...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ben hanımın telefonunu güncelledim. İlk başta ciddi kasıldı. Kapatıp açınca düzeldi gibi.

Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Arkadaşlar bu gm discovery 2'nin tek sim kartlı modeli ne zaman çıkacak.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Arkadaşlar, yedeklemeyi otomatik bilgisayara yapacak güzel bir uygulama var mı?

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Bugün öğlen güncelledim, şimdiye kadar hiç kasma yapmadı.

Rehber vs ne alemde :)

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Rehber vs ne alemde :)

Bi sıkıntı yok Evren Hocam. Hergangi bir veri kaybı olmadı.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Telefon daha bi kullanışlı oldu, galeri bölümü arama ve gelen cağrı güzel olmuş. Bildirimler mesaj çağrı ya da mail köşelerinde gösteriliyor. Mrsaj sayfası balonları daha düzenli ve harfler daha bi güzel olmuş. Optimize et ikonu kaldırılmış sanırım açık uygulamaları sallıyarak kapatmaya devam. Ben beğendim. :)

Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

Arkadaşlar bu gm discovery 2'nin tek sim kartlı modeli ne zaman çıkacak.

çıktı gm discovery 2 + (plus) olarak aratırsanız bulursunuz. türkcell, vodefone bayilerinde olmasılazım. ama çok tutmadı gibi 

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Evet güzel detaylar var, fakat biraz daha ağırkanlı çalışıyor öncesine göre. 

Yorum bağlantısı
Bedri Baki

çıktı gm discovery 2 + (plus) olarak aratırsanız bulursunuz. türkcell, vodefone bayilerinde olmasılazım. ama çok tutmadı gibi 

Araştırdım biraz da discovery 2 hakkında çok kötü yorumlar var. discovery 1'in çok daha iyi olduğu söyleniyor. Kamerası falan çok kötüymüş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

Araştırdım biraz da discovery 2 hakkında çok kötü yorumlar var. discovery 1'in çok daha iyi olduğu söyleniyor. Kamerası falan çok kötüymüş.

onun yerine asus zenfone 6 düşünülebilir, gm den daha iyi yorumlar var, ve daha uygun fiyata. gm discovery 2 benim için hayal kırıklığı oldu. 

Yorum bağlantısı
İlhan Kol

arkadaşlar yeni güncellemede sim1vesim2 için ayrı ayrı ses seçilebiliyormu?

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Bugün discovery 1 KitKat sürümünü inceledim. Arama ve cevaplama, rehber ve birçok ek özellik güzel olmus

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Evet güzel olmuş fakat geri işlem yaparken takılarak yapıyor, tek sorun o.

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Dün KitKat'ta ART ile ilgili birkaç şey okudum. Android Run Time demekmiş bence bi araştırın deneye biliyorsanız deneyin, hiz-pil-isinma ile ilgili avantajları varmış.

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin

GM Disco 2 Plus'un bugün siparişini verdim. Bakalım iyi mi ettim yoksa kötü mü kullanınca göreceğim.:unsure:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...