Onur Demir 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Esimin discosunda whatsapp guncellemesi geldi. guncelle diyoruz ; guncellenirken hata olustu cihazda yeterli alan yok demesi uzerine uygulamayi sildim. simdi yukle diyorum bu seferde yuklenirken hata olustu cihazda yeterli alan yok diyor. ayarlardan bakiyorum sistem kapasitesi bos alan 190mb diyor. diger kapasitede baya yer var ama. o sistem kapasitesini nasil dusurcez Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 (düzenlendi) Yüksek sayıda kişiye mesaj gönderirken bu şekilde bildirimler alıyorum, bunun ortadan kaldırılma yolu var mıdır.? 100 kişiye mesaj çekerken yüzkere bunu onaylamak zorunda kalıyorum. 10 Kasım 2014 tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Demir 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Uygulamalara (facebook, chrome vb.) girip verileri sil diyince baya bir yer acildi ve yukledim. sd kartim yok fazladan bir ara almak lazim ama Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Uygulamalara (facebook, chrome vb.) girip verileri sil diyince baya bir yer acildi ve yukledim. sd kartim yok fazladan bir ara almak lazim ama Onur, sistem çalışabilmek için kendine alan ayırıyor... Bu sebeple boş alan var gibi görünmesine rağmen yüklemeyi yapamıyorsun... Çözüm; kart takıp, clean master benzeri bir uygulama ile, uygulamaları karta taşıyacaksın... 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Onur, sistem çalışabilmek için kendine alan ayırıyor... Bu sebeple boş alan var gibi görünmesine rağmen yüklemeyi yapamıyorsun... Çözüm; kart takıp, clean master benzeri bir uygulama ile, uygulamaları karta taşıyacaksın... Anlam veremedigim, discoda yuklu toplam uygulama sayisi 8, Benim Moto G de ise 47. Bende boyle bir sorun olmayipta discoda olmasi sasirtti Beni.Benim telefonda da hafiza karti yok, gerci hafiza karti slotuda yok iki cihazda 16gb lik versiyon. ozaman nediyoruz Forever Moto G Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 16 gb lık telefon 8 uygulama ile dolmaz... bence formatla... Benimkinde sonradan kurulan 26 uygulama var kullanılan alan 2.38 gb. Yorum bağlantısı
Onur Demir 11 Kasım 2014 Paylaş 11 Kasım 2014 (düzenlendi) 16 gb lık telefon 8 uygulama ile dolmaz... bence formatla... Benimkinde sonradan kurulan 26 uygulama var kullanılan alan 2.38 gb. Abi telefonda dunya bos yer var daha yeni bosalttim icini. Ama sistem bellegi denen bi alan var anlamadigim o dolu gorunuyor.moto g de tek gorunurken bunda 2 ayri bellek var sanki. tapatalktanda foto koyaniyorum sistem has been upgrated diyip duruyor. Edit: tinypic sagolsun ahanda foto ; 11 Kasım 2014 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Kuru 11 Kasım 2014 Paylaş 11 Kasım 2014 Bendeki disco.da da 60 tan fazla uygulama vardı. Sadece 1 uygulamada bu sorunu yaşadım. Uygulama 2 MB.ti. O uygulamayı yukleyemezken 120 mblik oyunu yuklemistim. Sanırım sorun uygulamanın tercih ettiği yukleme durumundan kaynaklanıyor. Benim disco. Rootlu idi, uygulamaların .odex uzantılı dosyaları var bazen bu odex dosyası silinemediginde bu sorun yaşanıyor, çoğunlukla ekran kilidi, launcher, mesajlasma gibi sistemi destekleyen uygulamalarda oluyor bu durum. Yorum bağlantısı
İlhan Kol 11 Kasım 2014 Paylaş 11 Kasım 2014 Abi telefonda dunya bos yer var daha yeni bosalttim icini. Ama sistem bellegi denen bi alan var anlamadigim o dolu gorunuyor. moto g de tek gorunurken bunda 2 ayri bellek var sanki. tapatalktanda foto koyaniyorum sistem has been upgrated diyip duruyor. Edit: tinypic sagolsun ahanda foto ; Telefonu rootlamadığınız sürece bu sorunu yaşarsınız. İnternette Discovery Repartition Tool ( Sistem Boyutu Değiştirme ) 4GB & 16GB uygulamasını aratın talimatları uygulayın artık telefonunuzun hafızası kadar uygulama yükleyebilirsiniz. ☺ Yorum bağlantısı
Misafir 15 Kasım 2014 Paylaş 15 Kasım 2014 Ekrandaki beyaz lekelerden rahatsız olmaya başladım. Ankara Başarı Elektronik'e mi bırakayım, yoksa Telpa'ya kargoylamı göndereyim. Beyaz lekeler ile ilgili nasıl işlem yapıyorlar. Ekran değişim, ana kart vs. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 15 Kasım 2014 Paylaş 15 Kasım 2014 Ekrandaki beyaz lekelerden rahatsız olmaya başladım. Ankara Başarı Elektronik'e mi bırakayım, yoksa Telpa'ya kargoylamı göndereyim. Beyaz lekeler ile ilgili nasıl işlem yapıyorlar. Ekran değişim, ana kart vs. Telpa son dönemlerde oldukça başarılı. Çok övüyorlar.. Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin 22 Kasım 2014 Paylaş 22 Kasım 2014 Ekran değiştiriyorlarAcaba kac gune yapip gonderiyolarlar.Benim ekrandada sari leke var Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Kasım 2014 Paylaş 22 Kasım 2014 kendi kendine düzeldi, bakalım bir daha olacak mı? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 27 Kasım 2014 Paylaş 27 Kasım 2014 Güzel geçen 1 sene oldu benim için. Artık akşamdan itibaren iphone 5s sahibi olacağım. Telefonu babama veriyorum yabancıya gitmedi Guzel hata Adas abim. Yorum bağlantısı
Kadir Özkan 27 Kasım 2014 Paylaş 27 Kasım 2014 Gm discovery mi Galaxy 5 room lu kullaniyorum cok memnunum Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 28 Kasım 2014 Paylaş 28 Kasım 2014 Sağol Mert güncelleme yapayım mı ki, sorun olurmu veri kaybı vb. Bu sürümden iyimidir. Kullanım alışkanlıklarını etkilermi. [emoji3] Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Kasım 2014 Paylaş 28 Kasım 2014 Hadi hayırlı olsun kitkat gelmiş ancak yanşış bilmiyorsam şu an sadece 16 gb versiyonlarına gelmiş sadece Uzun zamandır var ama beta. Daha bekliyoruz full sürümü. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 28 Kasım 2014 Paylaş 28 Kasım 2014 bu ful sürüm. Kardeşim resmi olarak yayınlandı.resim yükleyemiyorum yoksa daha detaylı bilgi verecektim Curuk elma iste Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Kasım 2014 Paylaş 28 Kasım 2014 bu ful sürüm. Kardeşim resmi olarak yayınlandı.resim yükleyemiyorum yoksa daha detaylı bilgi verecektim Acil bilgi bekliyorum Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 28 Kasım 2014 Paylaş 28 Kasım 2014 telefondan otomatik yüklersek, rehber vs gidecek mi? Yorum bağlantısı
Ali Eren 28 Kasım 2014 Paylaş 28 Kasım 2014 telefondan otomatik yüklersek, rehber vs gidecek mi?Ben de merak ediyorum bu sorunun cevabını. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 28 Kasım 2014 Paylaş 28 Kasım 2014 Olmadı yükleme bitince hata veriyor Kontrol ettim suanda guncelleme varmis ve indiriyor. Acil bilgi bekliyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts