Sani Gerşon 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 çikolata sakız felan nedir bu Dünyanın en değerli markası apple kullanmaktan mutluyum ben Sizinkinin yarısı yenmiş elma logosu var yahu Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 Sizinkinin yarısı yenmiş elma logosu var yahu nuri alço spec. 2 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 17 Ekim 2014 Paylaş 17 Ekim 2014 Ayın 8 inde kargoya power tuş arızası nedeniyle verdiğim discovery im ayın 15 i itibariyle elime sorunsuz ulaştı. Telpa yı hızlı servis hizmetinden dolayı kutluyorum. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 19 Ekim 2014 Paylaş 19 Ekim 2014 Kitkat discovery'e geldi. (Özür dilerim şimdiden.) 2 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 19 Ekim 2014 Paylaş 19 Ekim 2014 Facebook güncellemesi yaptıktan sonra facebook sorunu yaşayan var mı ? son güncellemeden sonra program hata veriyor ve kapanıyor ayrıca girebilmek için uzun süre beklediğim de oluyor ?Mert geçikme var ama henüz durdurulma olmadı. Yorum bağlantısı
İlhan Kol 22 Ekim 2014 Paylaş 22 Ekim 2014 benim telefonu şarj soketinden dolayı telpaya gönderdim bakalım ücret isteyeceklermi ,çünkü daha önce başka yerde yaptırmıştım...? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 22 Ekim 2014 Paylaş 22 Ekim 2014 Kitkat discovery'e geldi. (Özür dilerim şimdiden.) Fotoğrafı gofretlemi çektin Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 22 Ekim 2014 Paylaş 22 Ekim 2014 Fotoğrafı gofretlemi çektin İnternetten (ç)alıntı. Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 Telefon sabahtan beri şarjda %14ün üzerine çıkmıyor Yorum bağlantısı
Önder Kuru 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 Telefon sabahtan beri şarjda %14ün üzerine çıkmıyor Başka şarj aletiyle deneyin... Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 Başka şarj aletiyle deneyin... Aynı şarj aleti arkadaşımın telefonunu şarj ediyor,komşuları da tanımıyorum ki çıkıp şarj aleti sorsam Yorum bağlantısı
Önder Kuru 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 Aynı şarj aleti arkadaşımın telefonunu şarj ediyor,komşuları da tanımıyorum ki çıkıp şarj aleti sorsam Doğrudur. Bendeki disconun şarj aleti kendininkini şarj edemiyordu, ama tableti vs. ediyordu. Başka bir şarj aleti geldi diğer taletten ve şimdiki telefonumdan onlarda hic sorun yok... Eğer yakında kipa migros falan varsa gidip orada bir deneyin... [emoji6] Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 Doğrudur. Bendeki disconun şarj aleti kendininkini şarj edemiyordu, ama tableti vs. ediyordu. Başka bir şarj aleti geldi diğer taletten ve şimdiki telefonumdan onlarda hic sorun yok... Eğer yakında kipa migros falan varsa gidip orada bir deneyin... [emoji6] Abi inşallah sorun şarj aletindedir ben bir bakınayım 1 Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 Batarya gibi geldi bana İnternette okudum az önce,bataryayı eline al tokat atar gibi masaya falan vur yazmışlar,ne kaybederim dedim,yaptım %20 oldu yine tıkanırsa tekme tokat dalacam 3 Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 13 saatin sonunda %89 yapmayı başardım 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 3 Kasım 2014 Paylaş 3 Kasım 2014 İnternette okudum az önce,bataryayı eline al tokat atar gibi masaya falan vur yazmışlar,ne kaybederim dedim,yaptım %20 oldu yine tıkanırsa tekme tokat dalacam Judo kursuna gönder %110 la geri gelsin[emoji1] 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Kasım 2014 Paylaş 3 Kasım 2014 General Mobile: Arızalı cihazınızın onarım süresi artık 1 gün! www.telpa.com web sitemiz üzerinden ‘’Vip Servis Formu’’ doldurup, çıktısı ile birlikte cihazınızı servisimize gönderin 1 gün sonra işlemleri tamamlanmış olarak sizlere gönderimini sağlayalım. 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Kasım 2014 Paylaş 3 Kasım 2014 Sarı leke sorunu oluştu bende. Dikey bir piksel sırası sarı görünüyor. Beyazken belli oluyor. Ucuz etin yahnisi mi? Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 4 Kasım 2014 Paylaş 4 Kasım 2014 General Mobile: Arızalı cihazınızın onarım süresi artık 1 gün! www.telpa.com web sitemiz üzerinden ‘’Vip Servis Formu’’ doldurup, çıktısı ile birlikte cihazınızı servisimize gönderin 1 gün sonra işlemleri tamamlanmış olarak sizlere gönderimini sağlayalım. Güzel bir uygulama fakat ücrete ek ne kadar gelir? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 4 Kasım 2014 Paylaş 4 Kasım 2014 Benim sarı lekeler gitti, normale döndü kendiliğinden. Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Gecen gun sinirlerim gerildi elimdeki gm mi kanepeye dogru firlatmak suretihle hincimi alicam derken kanepe yerine duvara carpti ama gm nin masallahi var hic bi problem olmadi. Yorum bağlantısı
İlhan Kol 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 Benim discoveryi servise yollamıştım 250 TL istemişler anakart ve ekran için. Yaptırmadan iade istedim onlarda yapıp göndermişler sağolsunlar ekran ve kartı değiştirmişler ☺ Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 Telpadan çok memnunum ben. Benim hatalarım sebebiyle servislik oldu. Anakart, ekran, kapak herşeyi değiştirdiler. Yorum bağlantısı
İlhan Kol 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Benimkini ben söküp tamir etmiştim artık soket tutacak yer kalmayınca servise gönderip kartı değiştirsinler istedim. 100 ü geçerse yaptırmıycaktım onlarda Son anda farketmişler kurcalandığınıki bir hafta sonra fiyat 0 dan 250 ye atladı. iade isteyince demekki geri sökmek zor geldi servis elemanı tamir edilmiş bir vaziyette gönderdi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts