Ersen Tapan 25 Temmuz 2014 Paylaş 25 Temmuz 2014 Güncellemeyi yaptım Ne değişti Büyük ihtimal ( = )olayı düzelmiştir. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Temmuz 2014 Paylaş 25 Temmuz 2014 -Mesajlar uygulamasındaki bazı hatalar giderildi - Ana ekran araçlarının verimi arttırıldı. - Sistem verimi, performansı ve pil kullanımı geliştirildi. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 25 Temmuz 2014 Paylaş 25 Temmuz 2014 Güncelledim bende. Tek değişiklik mesaj olayı sanırım. Diğerlerini yazarak süslemişler güncellemeyi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Temmuz 2014 Paylaş 25 Temmuz 2014 Discovery II yolda. Önümüzdeki hafta satışa çıkacağı söyleniyor. http://tr.generalmobile.com/Discovery2.html Yorum bağlantısı
Tahir İlter 25 Temmuz 2014 Paylaş 25 Temmuz 2014 Discovery II yolda. Önümüzdeki hafta satışa çıkacağı söyleniyor. http://tr.generalmobile.com/Discovery2.html İlk tahmini ben yapayım ,1000 lira Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Temmuz 2014 Paylaş 25 Temmuz 2014 İlk tahmini ben yapayım ,1000 lira 800 lira olacağı söyleniyor. Elite'ten daha performanslı sanıyorum. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 25 Temmuz 2014 Paylaş 25 Temmuz 2014 Bende güncelledim ama denemedim [emoji3] Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 25 Temmuz 2014 Paylaş 25 Temmuz 2014 Geldi Mert sağol artık işlemiyo.[emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 http://www.ereyon.com.tr/urun/general-mobile-discovery-2.aspx Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 Merhabalar Arkadaşlar, Discovery telefonum 3 gündür telefonu yan çevirdiğim zaman ekranı dönmüyor. Tüm ayarlarını kontrol ettim, telefonu defalarca baştan restart yaptım ancak çalıştıramadım. Cihazı fabrika ayarlarına döndürmem de sorunu çözmedi. Cihazı servis modunda çalıştırdım. genel testleri yaptım ancak G Sensör testten geçmiyor. Ancak telefonu , açık uygulamaları kapatmak için salladığımda kapanıyor. Bu tip bir sorunla karşılaşan oldu mu aranızda, servise göndermek dışında tavsiyesi olan varsa alabilirsem çok sevinirim. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 Bence problem donanımsaldan ziyade sensörün kendisi ile alakalı. Yetkili servis tek çare gibi görünüyor. Yorum bağlantısı
İlhan Kol 2 Ağustos 2014 Paylaş 2 Ağustos 2014 discovery 2 çıkmış fiyat 888 tl http://tr.generalmobile.com/Discovery2.html 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 hanımın discovery isinin ekranını kırdık. ankara başarıya bıraktık. istanbul telpa dan haber bekliyoruz.kaç liraya mal olur acaba? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 hanımın discovery isinin ekranını kırdık. ankara başarıya bıraktık. istanbul telpa dan haber bekliyoruz.kaç liraya mal olur acaba? 200 lira diye hatırlıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 Tahir doğru hatırlıyorsun. [emoji3] Bu hafıza kartı işimizi görür mü? Fiyat olarak nasıl acaba? 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 Tahir, bu marka ile ilgilide servis sıkıntısı olduğu yönünde bir çok duyum aldım. hatta bir arkadaşım bizzat yaşadı. zaten şikayetlere bakınca da haklı olduklarını görebiliyorum. bizzat telefoncu arkadaşlarda şarj soketi ile ilgili sık arıza verdiğini ve cihazı usb olarak tanımadığını söyleyerek bana satmak istemedi. açıkçası forumda her ne kadar iyi yorumlar olsa da kanımca alınabilirliği için bir süre daha beklemekte fayda var. http://www.sikayetvar.com/firma/detay/general-mobile Abi hep diyorum.GM'de belli bir üretim standartı yok.Kimisi çok memnun, kimisi lanet ediyor. Firmanın daha çok ekmek yemesi lazım en azından satış sonrası için ciddi yol katetmeleri lazım. Her şey malın satış hızı ile ölçülmüyor maalesef. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 Abi benim çevremde alanlar çok memnun. Tabi ki bozulan vardır. Servis konusunda yorum yapamam. Ama Samsungu biliyorum nasıl yüksek fiyat çektiklerini. Ekran için özellikle. Samsung kadar sıkıntılımı acaba Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 Ben şayet android alacak olsam bütçem uygunsa htc one (oda ciddi pahalı). Haricinde asla ama asla Samsungun s serisini almam. Samsung alacaksam note alırım. Bütçem sınırlıysa kesinlikle Discovery alırım. Kullandım çok hızlı. Çevremde yaklaşık 10 kişi kullanıyor çok memnun. Servis konusunda forumdan okuduklarıma göre o da sıkıntılı değil. Kesinlikle disco android alacaksam ve param az ise. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 Mehmet ne alayım peki, şöyle çok pahalı olmayan, ama tırtoid de olmayan? ayfon deme, o bütçeye zararlı Acelen yoksa haber bekle benden abi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 Mehmet ne alayım peki, şöyle çok pahalı olmayan, ama tırtoid de olmayan? ayfon deme, o bütçeye zararlı Yorum bağlantısı
Serkan Turan 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 Mehmet ne alayım peki, şöyle çok pahalı olmayan, ama tırtoid de olmayan? ayfon deme, o bütçeye zararlı Bizim yengedede var abi ince hafif gayet güzel telefon. Özellikleri hızıda bir o kadar iyi. MK ya katılıyorum güzel telefon.. Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 Sadık Bey moto g diyorum baska birşey demiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 Mehmet ne alayım peki, şöyle çok pahalı olmayan, ama tırtoid de olmayan? ayfon deme, o bütçeye zararlı Motorola G al veya benim gibi sende Discovery al abi. Bu kez gel dinle beni Hatta ben İPhone'umu da satışa çıkarttım az önce, düşünürsen sıfır ötesinde telefon Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 (düzenlendi) Satılık Disco Var he. Temiz. 4 Ağustos 2014 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts