İçeriğe Yönlendir

General Mobile Discovery Kullanım Deneyimleri, Bilgiler

Guest Mert Boran

Recommended Posts

:D  etme eyleme batıracakamısın beni, 3500 kaattan gelir M8 den tokadı yer büyük ihtimalle  :D

Tamam, disco candır diyorum bak  :p

Ha şöyleee :D:p 

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Benim discoda sadece kendi usb kablosu ile sarj oluyor, evde iki tane daha kablo var doldurmuyor, şirketteki arkadaşların üç kablosunuda denedim olmadı, hayret.[emoji20]

Yorum bağlantısı
Önder Kuru
(düzenlendi)

Piyasada fiyatı düşmeyen tek cihaz.. Hatta konu ilk açıldığında kampanyalardan 500 TL Ye alanlar bile oldu... Şu an 649 dan aşağı yok.

tarihinde Önder Kuru tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Engin Karadayan
(düzenlendi)

Disconun devri Moto G ile bitmiştir,haberiniz ola :)

Ali Bey noktayı koymuş :DMoto g başlığına bekliyoruz herkesi yakın zamanda!! :) .

tarihinde Engin Karadayan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Telefonun rakipleri artıyor. T50 hiç yabana atılmamalı. 

Yakında T50 başlığı da açıyorum. Oraya bekleriz. :D

T 50 ne kadar?

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

çok tipsizmiş be :)

1.png

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

KazıkCell ile heleki kazıkcan larla işim olmaz, beni bekleme  :D

çok tipsizmiş be :)

Asla almam aldırmam :)

Şu ateş tuğlalarının gelişmişi bu yahu  :D

firin18.jpg

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Arkadaşlar telefon numarasını bildiğiniz bir arkadaşınıza; mesaj bölümüne = yazıp gönderin bakalım ne olur?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

whatsapp ta video gönderilince karşı tarafta çizik çizik oluyor.bunun çözümü var mı acaba?

Kaliteyi medium a da çekebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Benim discoyu garantiden kronik şarj soketi problemiyle vatan aracılığıyla yolladım.motoru g ya geçiş yaptım.tlf nun 15 ay garantisi var daha.hep film le kullanıldı arka kapakta deformasyon var hafif. semihin canı sağolsun.geldiğinde konu açacağım fakat ön bilgi adına, ne kadara satılır sizce?

tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

whatsapp ta video gönderilince karşı tarafta çizik çizik oluyor.bunun çözümü var mı acaba?

Kalite, whatsappın kabul ettiğinden çok yüksek.

Kaliteyi düşürmelisiniz.

Benim discoyu garantiden kronik şarj soketi problemiyle vatan aracılığıyla yolladım.motoru g ya geçiş yaptım.tlf nun 15 ay garantisi var daha.hep film le kullanıldı arka kapakta deformasyon var hafif. semihin canı sağolsun.geldiğinde konu açacağım fakat ön bilgi adına, ne kadara satılır sizce?

16 gb ise, beyaz ise, 350 :)
Yorum bağlantısı

Kalite, whatsappın kabul ettiğinden çok yüksek.

Kaliteyi düşürmelisiniz.

16 gb ise, beyaz ise, 350 :)

İlla öldürecek [emoji15][emoji1]
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Arkadaşlar telefon numarasını bildiğiniz bir arkadaşınıza; mesaj bölümüne = yazıp gönderin bakalım ne olur?

Telefon reset atıyor?  :angry:

Peki neden?

tarihinde Tolgahan Saglam tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Telefon reset atıyor?  :angry:

Peki neden?

Yazılımda bir bug var. Yeni sürümde bu sorun çözüldü. Eski sürümler için üçüncü parti sms programları ile çözeblilirsin.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

kısa mesajı sadece = simgesi ile gönderdiklerinde mi reset atıyor telefon ?

Evet.

Yorum bağlantısı

Yazılımda bir bug var. Yeni sürümde bu sorun çözüldü. Eski sürümler için üçüncü parti sms programları ile çözeblilirsin.

Sürüm güncelleme falan olabiliyor mu bu telefonlarda peki? Tavsiye ediyorlar mı? Android'den hiç anlamıyorum :( 

Bizim telefonun yazılımsal hatası. Sadece = simgesi ile mesaj gelince telefon restart yapıyor. Bunu duyan çevremdeki arkadaşlarımdan bir kaçı böyle mesaj attı. Ilk başta ne olduğunu anlamadım. Marketten hangouts kısa mesaj programını indirip kurunca sorun kalmıyor :)

Sinir oluyorum böyle şeye. Para ver telefon al, yazılıma dahil olan programı kullanama. Sonra marketten başka şeyler indir.   :angry:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sürüm güncelleme falan olabiliyor mu bu telefonlarda peki? Tavsiye ediyorlar mı? Android'den hiç anlamıyorum :(

Yeni sürüm çıktı ancak beta aşamasında. Biraz daha var yüklemeye.

Bu sorun MTK işlemcilerin bazılarında çıktı. Sadece GM'e özel bi durum değil.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...