Ali Eren 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Tam değil yarım akıllı o Hayırlı uğurlu olsun dostum. Güle güle kullan. Çok iyi bir tercih. Dandroid bir telefon alacaksam kesinlikle GM Disco olurdu. Dandroide dönersem Dünya para verip alacağıma parasının hakkını kat kat hakeden GM disco alırım. Aynen abi, hiç gerek yokmuş fazla para vermeye. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 Güncellemesi gelmiş, yaptım. bildirim ışığı eklemişler. yeni bir tema var, birkaç ıvır zıvır hatırlamadığım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 Diskoyla yolumuz bugün ayrıldı. Htc bir başka be 3 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 Diskoyla yolumuz bugün ayrıldı. Htc bir başka be Yoksa one mı Abi? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 Diskoyla yolumuz bugün ayrıldı. Htc bir başka be Kime kep... sattın? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 Yoksa one mı Abi? One X 32 gb Kime kep... sattın? Başkana kepi....sattım Açaydım kollarımı gitme diyeydim neyse hayırlı olsun demek düşer bize Valla bisikletle önüme atlasanda nafile 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 Başkana kepi....sattım Hep başkan mi kit...satacak Hayırlı olsun.. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 One X 32 gb İşte bu!. Tebrik ederim abi. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Discovery Elite artık resmi sitede de yer alıyor, pek yakında diyorlar ama. http://tr.generalmobile.com/discoveryElite.html Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 Bende teslim oldum artık Discovery alıyorum Pişman olmam inşallah En uygun burada buldum 100TL Hediye çekiyle beraber,onunla da aksesuar falan alırım diye düşünüyorum mantıklı mı sizce ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 Bende teslim oldum artık Discovery alıyorum Pişman olmam inşallah En uygun burada buldum 100TL Hediye çekiyle beraber,onunla da aksesuar falan alırım diye düşünüyorum mantıklı mı sizce ? 100tl'yi harcayabilmen için 200liralık alışveriş daha yapman gerekecek Yorum bağlantısı
Semih İzgi 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 Bende teslim oldum artık Discovery alıyorum Pişman olmam inşallah En uygun burada buldum 100TL Hediye çekiyle beraber,onunla da aksesuar falan alırım diye düşünüyorum mantıklı mı sizce ? Limangoda 689TL https://www.limango.com.tr/kampanya/general-mobile-discovery/ Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 Şarj soketi probleminden bahsediyorlardı kafamı bir tek o kurcalıyor. 100tl'yi harcayabilmen için 200liralık alışveriş daha yapman gerekecek Deterjan falan alırım zaten eve lazım oluyor Limangoda 689TL https://www.limango.com.tr/kampanya/general-mobile-discovery/ Anlaşmış gibi bütün elektronik mağazaları aynı fiyatı veriyor. 40 Tl daha avantajlı bu Olası garanti durumunda sıkıntı çıkarmazlar umarım. 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 Şarj soketi probleminden bahsediyorlardı kafamı bir tek o kurcalıyor. Deterjan falan alırım zaten eve lazım oluyor Anlaşmış gibi bütün elektronik mağazaları aynı fiyatı veriyor. 40 Tl daha avantajlı bu Olası garanti durumunda sıkıntı çıkarmazlar umarım. Nerden alırsanız alın kardeşim; Garanti konusunda aynı sıkıntıları yaşarsınız diye düşünüyorum. Malum, tecrübesini edinmedim ama herkes telpadan şikayetçi.. 1 Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 Yeni serilerde soket 4 pin ile bağlanmış. Sorun olmuyor artık. Abi yeni seri olup olmadığını almadan nasıl anlayabiliriz Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 Nerden alırsanız alın kardeşim; Garanti konusunda aynı sıkıntıları yaşarsınız diye düşünüyorum. Malum, tecrübesini edinmedim ama herkes telpadan şikayetçi.. katılmıyorum size Telpaya gönderdim bu kapak sıfır zımparayla kazınmış kullanıcı hatası ama suç sizin değil dediler değişelim kapağı siz zımparayı tavsiye eden arkadaştan tahsil edin dediler Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Arkadaşlar kardeşim az önce son güncellemeden sonra telefon yavaşladigi için yedekleme ve sıfırlama menüsünden fabrika ayarlarına sıfırlaya basıyor ve hafıza kartindaki tüm veriler silinmiş. Şimdi 3 adet farkli sd kart ile deniyoruz ama telefon karti okumuyor. Bildirim ekranina alttaki gibi uyarı geliyor. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir nasıl çözebiliriz ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Arkadaşlar kardeşim az önce son güncellemeden sonra telefon yavaşladigi için yedekleme ve sıfırlama menüsünden fabrika ayarlarına sıfırlaya basıyor ve hafıza kartindaki tüm veriler silinmiş. Şimdi 3 adet farkli sd kart ile deniyoruz ama telefon karti okumuyor. Bildirim ekranina alttaki gibi uyarı geliyor. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir nasıl çözebiliriz ? Format atıldı mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Discovery için yeni güncelleme var arkadaşlar. Bildirim ışığı düzeliyor. Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Format atıldı mı? format atılmadı Sani, formatlayalim mi ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Dipnot. Bir önceki büyük güncelleme sonrası pil kullanımım arttı. 3 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Dipnot. Bir önceki büyük güncelleme sonrası pil kullanımım arttı.Aynen abi iki üç saat fark ediyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 format atılmadı Sani, formatlayalim mi ? Tabii ki. Dipnot. Bir önceki büyük güncelleme sonrası pil kullanımım arttı. Arttı derken? Daha mı kısa gidiyor? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Evet Sani daha kısa gidiyor. Vuuu, hiç elleşmeyeyim daha demek ki 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts