İçeriğe Yönlendir

General Mobile Discovery Kullanım Deneyimleri, Bilgiler

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Semih İzgi

Hiç ihtiyacım olmadı. Semih bilir ama.

Var. :good1:

Sag ol Sani. 16 GB.

Hayırlı olsun abim benim. Yakışır sana. İyi günlerde kullan. Birde bi ara Antep'e gel. 

4gb'lık ile 16gb'lık arasında hafızadan başak fark yok sanırım, değil mi? O halde 4'lük alıp, bir tane de class 10 hafıza kartı alınca daha makul değil mi?

Bir de bu alette adam akıllı numara engelleme yazılımı var mı? Özellikle pizzacılardan gına geldi artık. iPhone'da numara olmasa, X Pizza diye isim çıksa bile engelleyebiliyrordum, kafam rahattı. Ne sms geliyordu, ne arayabiliyorlardı. Şöyle adam akıllı bir uygulama vardır inşallah bildiğiniz. Markettekileri tek tek denemek istemiyorum.

bu arada, 15-20 dk'dır şunu okuyorum da, evde ne kadar akıllı telefon varsa çöpe atasım geldi: https://eksisozluk.com/akilli-telefonu-olmayan-insan--3241212

Yılan oyunlu Nokia'mı özledim ben. Keşke tüm işi maillerle olan birisi olmasaydım da yanımda şarj aleti taşımak, arkadaşlarıma devamlı dokunmatik yüzünden yanlış mesajlar atmak zorunda kalmasaydım. :) Neyse peyderpey, kendimi internet esaretinden kurtarmaya başladım. İlk iş twitter'ı kapadım, birkaç güne facebook da gidiyor. Arkasından whatsapp gelecek. :D Last seen denen ocaklar yakan özellik kaç kısmetime mani oldu.

Tüm bunların dışında, tüm çabalarıma, girişimlerime rağmen akıllı telefon kullanmaya zorlanan biri olarak GM Discovery çok güzel ve tüm işimi fazlasıyla görüyor. Zaten bana bir nevi düşeş gelmişti bu cihaz. :) Note 3'ü satınca gerçek gözdem olacak.

Bu arada, yeni tema iyi düşünülmüş ama bir süre sonra renkler göz yormuyor mu sizde de? Uygulamaları ayırt edemiyorum bir süre sonra.

Fark şu,  4GB'nin dahili belleği 1GB, telefon hafızası ise 1.75GB .  16'lıgın ise Dahili belleği galiba 2GB idi.    Çözüm şu, partition programı ile ben , benim 4GBligin  Dahili belleği 2.5GB'ye çıkarıp telefon hafızasını 250MB'ye düşürdüm. Birde dediğiniz gibi 16GB Class10 kart aldım şuan gayet iyi.

Yorum bağlantısı
Misafir

16 nın 4 gb olması lazım. Sistem dosyalarının içinde vold.fstab ile ilgili iki dosya var. Orada küçük bi değişikle hafıza kartı ile telefon belleğini yer değiştirebilirsiniz. Kaç gb kart takarsanız telefon belleğiniz o olur. daha önceki sayfalarda paylaşmıştım sanırım.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Bu arada benim makine güncelleme yapmadı.. Boot ekranında eror deyip atıyor. Güncellemiyor.

Yorum bağlantısı
Misafir

Bu arada benim makine güncelleme yapmadı.. Boot ekranında eror deyip atıyor. Güncellemiyor.

semih :) çözümü bende söyleyeyimmi

Yorum bağlantısı
Misafir

Hadi söyle abi :elisopali:   :ninja:

sulu zımpara alıyorsun arka  kapağa sürüyorsun, korkma hiçbirşey olmuyor...02087486a8198b7109640c9bbfc9e5db.gif

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

sulu zımpara alıyorsun arka  kapağa sürüyorsun, korkma hiçbirşey olmuyor...02087486a8198b7109640c9bbfc9e5db.gif

:fiuw:  Turuncudan iyidir.

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Geçen senden orjinal Camera.apk dosyasını bu yüzden almıştım. Telefonda orjinal herhangi bir uygulama değişince oluyor bu.
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Geçen senden orjinal Camera.apk dosyasını bu yüzden almıştım. Telefonda orjinal herhangi bir uygulama değişince oluyor bu.

Bende değiştirme yok ama dondurulmuş veya silinmiş birkaç tane var. Ondan herhalde. Neyse zaten çokta özel bişey yok güncelleştirmede.  4.4 Kitkat'da bakarım çaresine :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal
(düzenlendi)

Arkadaşlar telefonum güncellemeden sonra bildirim almıyor, ben telefonun kilidini açınca bildirimler peş peşe geliyor, hotspot bağlantısında da yaklaşık beş dk sonra bilgisayarda bağlantı var internet erişimi yok diyor. Sanırım uyanamıyor.

tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Arkadaşlar telefonum güncellemeden sonra bildirim almıyor, ben telefonun kilidini açınca bildirimler peş peşe geliyor, hotspot bağlantısında da yaklaşık beş dk sonra bilgisayarda bağlantı var internet erişimi yok diyor. Sanırım uyanamıyor.

Hayır bunun ayarı var.. 

Ekran kapanınca interneti kes demişsin... Ya da biri demiş.. Sen aç.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Abi sağ ol ama öğle bir seçenek nerede bilmiyorum, yazdığın mesaj içinde bildirim alamadım yine rats gele telefonu açınca gördüm.

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Hayır bunun ayarı var.. 

Ekran kapanınca interneti kes demişsin... Ya da biri demiş.. Sen aç.. 

+1 Pil tasarruf modu diye geçiyor galiba..

Ayarlar

Güç Yönetimi

Pil

Uzatılmış Bekleme Modu (Kapalı olacak)

"Ekran birkaç dakika boyunca kapaılı olduğunda veri trafiğini devre dışı bırakarak pil kullanım ömrünü en uygun hale getirir"

tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Abi telefonu güç korumasına almışsın. Ekran kapadığı anda interneti kesiyor. Hemen telefona suç atmayın  ya :) Dışarıdan okuyanlar yanlış anlıyor sonra :)

Dandik telefon :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Teknoloji lobisi misin :)

Apple lobisiyim ben :D  dandroid ile işim olmaz :p 

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Abi telefonu güç korumasına almışsın. Ekran kapadığı anda interneti kesiyor. Hemen telefona suç atmayın ya :) Dışarıdan okuyanlar yanlış anlıyor sonra :)

Evet Mert telefon güç korumasındaymış şimdi devre dışı yaptım, cahillik başa bela :) ama gülcellemeden sonraya denk gelmeside manidar:D sanırım arkadaşlardan biri yaptı. Sağolasın.
Yorum bağlantısı
Önder Kuru
(düzenlendi)

Paralel Mobile Discovery :lol:

tarihinde Önder Kuru tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Yalnız artık telefonların yazılımsal özellikleri Carbon Copy.. Marka fark etmeksizin aynı şekilde ayarları var..

Yorum bağlantısı
Misafir

Yalnız artık telefonların yazılımsal özellikleri Carbon Copy.. Marka fark etmeksizin aynı şekilde ayarları var..

Gm Discovery başta farklıydı ama güncelleme ile Samsung'a benzedi, niyeyse.

Yorum bağlantısı
Misafir

Gm Discovery başta farklıydı ama güncelleme ile Samsung'a benzedi, niyeyse.

Zamsung değilde google google'ın işidir o. 

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Hepicii android olduğundan olmasın. :p

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Hepicii android olduğundan olmasın. :p

tüm işletim sistemleri aynı, özelliklede birisi  :p

Farklı istiyorsan marka belli (işletim sistemi yine andro ama)   :biggrin:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Gönlüm HTC de ama :)

One X almalıydın... 1000 lira.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

One X almalıydın... 1000 lira.

Denize düştüm, yılan sandığım solucan çıktı :D
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...