Serdal Soysal 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 Twitter kullanıyorsan yazsana kendisini lütfen: Mail programında "forward" kelimesini "ileri" yerine "ilet" olarak değiştirebilirler mi? 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 Mert benim tweet gitmişmidir ikinci veya üçüncü olacak. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 İlginç bir şekilde forumda ya bu ay kimse almadı yada kimse yazmadı. Geçen ay ki listeyi ilk mesaja ekliyorum. Yorum bağlantısı
Ali Eren 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 Arkadaşlar akıllı telefon dünyasına katılmaya karar verdim. Discovery çok tavsiye ediliyormuş forumda. Yakında ben de katılacağım galiba aranıza. 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 İlginç bir şekilde forumda ya bu ay kimse almadı yada kimse yazmadı. Geçen ay ki listeyi ilk mesaja ekliyorum. Taksit bitti ya hem ondan hem de yeni modeller bekleniyor muhtemelen. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 Arkadaşlar akıllı telefon dünyasına katılmaya karar verdim. Discovery çok tavsiye ediliyormuş forumda. Yakında ben de katılacağım galiba aranıza. Sen elit modelini alırsın Alicim. Güncel model olarak bekleyeni çok olan bir model. Akıllı telefonlar artık telefondan çok multimedya özellikleri ile mobil bir yardımcı, çocuk eğlendirici, vakit geçirici, fotoğraf makinesi, sosyal paylaşım aracı. Yani ayrılan bütçeyi telefona değil, bu özelliklerine göre belirlemek, mümkünse teknolojik olarak biraz da ileriye dönük düşünmek en doğrusu. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 Arkadaşlar akıllı telefon dünyasına katılmaya karar verdim. Discovery çok tavsiye ediliyormuş forumda. Yakında ben de katılacağım galiba aranıza. Bildiklerimi sana öğretmeye hazırım Ali abi. Evren abinin dediği gibi Elite'mi beklesen acep.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 Sen elit modelini alırsın Alicim. Güncel model olarak bekleyeni çok olan bir model. Akıllı telefonlar artık telefondan çok multimedya özellikleri ile mobil bir yardımcı, çocuk eğlendirici, vakit geçirici, fotoğraf makinesi, sosyal paylaşım aracı. Yani ayrılan bütçeyi telefona değil, bu özelliklerine göre belirlemek, mümkünse teknolojik olarak biraz da ileriye dönük düşünmek en doğrusu. Saygılarımla. Üstadım Ali o kadar detaycı değil. Ona forum ve kamera yeter Ha bir de alooooo desin Arkadaşlar akıllı telefon dünyasına katılmaya karar verdim. Discovery çok tavsiye ediliyormuş forumda. Yakında ben de katılacağım galiba aranıza. 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 Sen elit modelini alırsın Alicim. Güncel model olarak bekleyeni çok olan bir model. Akıllı telefonlar artık telefondan çok multimedya özellikleri ile mobil bir yardımcı, çocuk eğlendirici, vakit geçirici, fotoğraf makinesi, sosyal paylaşım aracı. Yani ayrılan bütçeyi telefona değil, bu özelliklerine göre belirlemek, mümkünse teknolojik olarak biraz da ileriye dönük düşünmek en doğrusu. Saygılarımla. MK'nın dediği gibi Evren abi, akıllı telefon konusunda pek detaycı değilim hatta konuya bayağı bir uzağım. O yüzden şimdilik discovery bana yeter gibi. Bildiklerimi sana öğretmeye hazırım Ali abi. Evren abinin dediği gibi Elite'mi beklesen acep.. Ben çok fazla para vermek istemiyorum telefona discovery alıp seninle disco disco yapmam lazım. Üstadım Ali o kadar detaycı değil. Ona forum ve kamera yeter Ha bir de alooooo desin Discovery foto kalitesi nasıl,Samsunga göre Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 MK'nın dediği gibi Evren abi, akıllı telefon konusunda pek detaycı değilim hatta konuya bayağı bir uzağım. O yüzden şimdilik discovery bana yeter gibi. Ben çok fazla para vermek istemiyorum telefona discovery alıp seninle disco disco yapmam lazım. Discovery foto kalitesi nasıl,Samsunga göre kullananlar söylesin. Ben asla samsung almam. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 Pembe rengi seviyorsan Ali hocam süper ... 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 Discovery foto kalitesi nasıl,Samsunga göre kullananlar söylesin. Ben asla samsung almam. Samsung'u bilmiyorum. Sana birkaç örnek atayım bak abi. Ortalamanın üzerinde ama bi xperia Z değil 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 (düzenlendi) Discovery foto kalitesi nasıl,Samsunga göre http://s29.postimg.org/yf9gporaf/IMG_20131211_192041.jpg http://s29.postimg.org/p4sr8er6v/IMG_20131213_203810.jpg http://s29.postimg.org/63nwsn7dz/IMG_20140129_121204.jpg Boyutlandırma yapma dememe rağmen attığım site küçültmüş ve kalite düşmüş. Ama en azından yakaladığı renkleri ve tonları görebilirsin abi. Netliğe bakma. Bunlar ayarsız spontane çekilmiş kareler. 3 Mart 2014 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 MK'nın dediği gibi Evren abi, akıllı telefon konusunda pek detaycı değilim hatta konuya bayağı bir uzağım. O yüzden şimdilik discovery bana yeter gibi. Ben çok fazla para vermek istemiyorum telefona discovery alıp seninle disco disco yapmam lazım. Discovery foto kalitesi nasıl,Samsunga göre Fena değil, onun haricinde aypondan iyidir 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 Zoptrik bir ayardan dolayı sanırım. Düz beyaz bir sahneyi çektiğinde pembe çıkıyor. Yeni güncelleme ile düzelecektir sanırım. http://www.androidbilgini.com/wp-content/uploads/2013/08/img_20130709_1647011.jpg 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 Zoptrik bir ayardan dolayı sanırım. Düz beyaz bir sahneyi çektiğinde pembe çıkıyor. Yeni güncelleme ile düzelecektir sanırım. http://www.androidbilgini.com/wp-content/uploads/2013/08/img_20130709_1647011.jpg Son parti disco'larda hatırlarsan bu sorun yoktu. Konu tamamen yazılımla alakalı. Çözülmeyecek bir şey değil Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 Beni de bu listeye ekle Mert. 2 aydır kullanıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Aytaç Akyel 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 GM de ses yükseltme program ini kuran varmidir varsa memnuniyeti ne seviyededir acama GM de ses yükseltme program ini kuran varmidir varsa memnuniyeti ne seviyededir acaba 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 GM de ses yükseltme program ini kuran varmidir varsa memnuniyeti ne seviyededir acama Gravity box diye bi xposed modül var. Onda ses yükseltme menüsü var denemek lazım. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 GM de ses yükseltme program ini kuran varmidir varsa memnuniyeti ne seviyededir acamaMobileuncle Tools diye bir program yapıyor o işi. Ancak yönergeleri iyi izlemen lazım. Ben yaptım gayet başarılı. http://www.cihanblog.com/general-mobile-discovery-ses-yukseltme.html Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 GM Disconun işlemcisi 6589 değil mi ? Elit modelinde bunu değiştirecek mi acaba bilen var mı ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 GM Disconun işlemcisi 6589 değil mi ? Elit modelinde bunu değiştirecek mi acaba bilen var mı ? Elite'te snapdragon a geçiyorlar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts