İçeriğe Yönlendir

General Mobile Discovery Kullanım Deneyimleri, Bilgiler

Guest Mert Boran

Recommended Posts

(düzenlendi)

2Gün 16 saat sonra hala hizmet veren Gionee E3'ümü seviyorum... Bunu bize ulaştıran GM'yide seviyorum.. :wub::nazar:

gionee E3 neki yenilecek bişeymi

:)

tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

gionee E3 neki yenilecek bişeymi :)

Bizim telefonların asıl üreticisi.. Bizim uyanık GM bunu Gionee yazısı olmadan getirtip, içindeki yazılıma GM Disco logoları açılış kapanış ekranlarını atıp, sırtına da general mobile yazıp satıyor..  

Mesela yeni gelecek olan Elite ise Gionee E7 :)  

Yorum bağlantısı

Bizim telefonların asıl üreticisi.. Bizim uyanık GM bunu Gionee yazısı olmadan getirtip, içindeki yazılıma GM Disco logoları açılış kapanış ekranlarını atıp, sırtına da general mobile yazıp satıyor..

Mesela yeni gelecek olan Elite ise Gionee E7 :)

Vay fottokoppicileeer.
Yorum bağlantısı

Arkadaşlar şu linkte ;

http://cepnoloji.com/sd-karti-telefon-hafizasi-yapma-resimli-anlatim-t23255.0.html

sd kartı telefon hafızası olarak ayarlama konusu anlatılmış. Sizin telefonlarda mtk işlemcili olduğundan muhtemelen olur. Ben yaptım oldu (Ağaoğlu gibi konuştum ha :))

Yapmanız gereken anlatılan dosyaların içindeki iki dizindeki rakamların yerini değiştirmek. TELEFON ROOT 'lu olmalı ve her ihtimale karşı hem telefonun yedeğini, hemde değişiklik yapacağınız iki dosyanın yedeğini almayı unutmayın. (root explorer ile alacaksınız, yada http://www.4shared-china.com/rar/WwePSk0Y/qtadb.html bu adresteki uygulamayı bilgisayarınıza kurun dosya yöneticisi gibi kullanın)

Gönderilen Resim
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Arkadaşlar şu linkte ;

http://cepnoloji.com/sd-karti-telefon-hafizasi-yapma-resimli-anlatim-t23255.0.html

sd kartı telefon hafızası olarak ayarlama konusu anlatılmış. Sizin telefonlarda mtk işlemcili olduğundan muhtemelen olur. Ben yaptım oldu (Ağaoğlu gibi konuştum ha :))

Yapmanız gereken anlatılan dosyaların içindeki iki dizindeki rakamların yerini değiştirmek. TELEFON ROOT 'lu olmalı ve her ihtimale karşı hem telefonun yedeğini, hemde değişiklik yapacağınız iki dosyanın yedeğini almayı unutmayın. (root explorer ile alacaksınız, yada http://www.4shared-china.com/rar/WwePSk0Y/qtadb.html bu adresteki uygulamayı bilgisayarınıza kurun dosya yöneticisi gibi kullanın)

Abi yanlış bilmiyorsam bu özellik bu telefonda zaten var. :)

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

O cogu telefonda var zaten. Bunun amaci telefon hafizasini arttirmak. Telefonu kandirmak yani :)

Kanıyor mu peki? Kanınca ne oluyor? Benim 2. masaüstünde "optimize et" widgeti var uzun süre telefon açık kalırsa ne kadar temizlesem de %75'in altına düşmüyor ram kullanımı, buna faydası oluyor mu?
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Birkaç gündür telefon la konuşurken...51 . saniyede telefon kesiliyor...aç kapa yaptım tüm ayarlara baktım ...anlamadım...benzer olayla karşılaşan var mı ?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Birkaç gündür telefon la konuşurken...51 . saniyede telefon kesiliyor...aç kapa yaptım tüm ayarlara baktım ...anlamadım...benzer olayla karşılaşan var mı ?

Hatla alakalı olmasın hocam? Aynı simkart ı başka cihazda denedin mi?

Avea msın?

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Hatla alakalı olmasın hocam? Aynı simkart ı başka cihazda denedin mi?

Avea msın?

Avealıyım evet...15 gün kadar önce kartın eski olduğu söylendi ve değişti...

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Avealıyım evet...15 gün kadar önce kartın eski olduğu söylendi ve değişti...

Avea da bu jart problemini yasayam çok kisi var. Telefonla alakali degil. O kartlarda sorun var.
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Aradım müşteri hizmetlerini...başka bir cihazda deneyin dediler...bakıcaz artık...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Kanıyor mu peki? Kanınca ne oluyor? Benim 2. masaüstünde "optimize et" widgeti var uzun süre telefon açık kalırsa ne kadar temizlesem de %75'in altına düşmüyor ram kullanımı, buna faydası oluyor mu?

Bilmiyorum valla benim süper çakma S4 te ha bire 1,3 gb kullanılan 530-550 mb civarı boş ram gösteriyor. Yani ram 2 gb  :fiuw:  Buna kim inanır :) Clean master falan kurduğumd 1,35 falan gösteriyodu toplam ram'i. CPU z ile baktığımda 1890 gösteriyo, ne oynak telefon be ya. Ama yağ gibi akıyo kasma falan yok. Navigasyon süper. kamera 12 diyo ama 6,2 çıktı :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Semih'çim, twitter kullanıyorsan Muzaffer Gölcü'ye yazabilir misin lütfen:

E-mail uygulamasında "forward" kelimesini "ilet" demek yerine "ileri" diye Türkçe'ye çevirmişler. Bunu da düzeltebilirler mi?

şubat sonu geldi; şubat içinde güncelleme olacak demelerine rağmen hala ses seda yok! :(

Gerek var mı?

Telefon gayet hızlı, her şeyi yapabiliyor. Bu hali ile senelerce kullanılır ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

E-mail uygulamasında "forward" kelimesini "ilet" demek yerine "ileri" diye Türkçe'ye çevirmişler. Bunu da düzeltebilirler mi?

Gerek var mı?

Telefon gayet hızlı, her şeyi yapabiliyor. Bu hali ile senelerce kullanılır ;)

Yok vallahi abi. Kullanmıyorum twitter :/ 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Disco ve twitter kullanan bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mıdır acaba?

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Disco ve twitter kullanan bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mıdır acaba?

Twitter.a niçin kendin üye olmuyorsun?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Twitter.a niçin kendin üye olmuyorsun?

Aynı işleri facebook ve instagram'da yapabiliyorken bir sosyal medya ile daha uğraşmamak için :)

Birileri yardımcı olabilirse benim adıma, çok sevinirim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...