İçeriğe Yönlendir

General Mobile Discovery Kullanım Deneyimleri, Bilgiler

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Mert Bilgin Irmak

Vayy be kitkat haaa, züpper, bazı markalar (Master hariç) duman oldu vallahi :)

What kitkat ?

Kitkat derken

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Uu beybi habere bak

''Bugun mediatek mtk 6589 kitkat 4,4 için kodları vermiş açıklamış gm ye kitkat geliyo beyler kaynak kesin mediatek bu chipseti 5 e kadar destekleyecekmiş''

Eğer bu güncelleme gelirse vay diğer telefonların haline. Zaten biz note 2 ciler 4.1 le çok mutluyuz. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

What kitkat ?

Kitkat derken

Yani Andro 4.4 sürümü :)

android-kitkat.jpg

Eğer bu güncelleme gelirse vay diğer telefonların haline. Zaten biz note 2 ciler 4.1 le çok mutluyuz. :)

Hangi diğerleriymiş o bakiiim  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Başar Mert

Valla yapar mehmet abi baksana 500 liraya alınan telefon 650-700 liradan satıyorlar şimdi. :) Zamanında almadık...

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

sanırım babama alacağız bu telefonu.

güncel bir kampanya var mı ? hepsiburada'da 50TL wordpuan var. başka kampanya göremedim.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

sanırım babama alacağız bu telefonu.

güncel bir kampanya var mı ? hepsiburada'da 50TL wordpuan var. başka kampanya göremedim.

Limango alışveriş sitesinde gördüğümü hatırlıyorum.  Şuan baktımda site bakımda. Yarın kontrol edebilirsiniz :good1:

Yorum bağlantısı

Kamera :  GM 8 mp, Huawei 5 mp.

Ekran :     GM 4,7 , Huawei 5" 

GM2 dehşet ama fiyatı belli mi acaba ? ( 2 gb ram, 13 mp kamera, 5 inç ekran. Pilde sanırım artmıştır)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hele bir gelsinde, erken konuşamamak lazım, ayrıca megapixel in bir önemide yoktur bu arada....

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Kamerada flash ikonu görünsün diye gn_camera.apk uygulamasını değiştirmiştim ancak bu yüzden güncelleme hatası alabilirim. O yüzden disco.su rootlu ve bahsettiğim uygulamanın orjinalini kullanan bir arkadaşım bana bu uygulamayı ve odex'ini kopyalayıp epostayla gönderebilir mi?

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

Limango alışveriş sitesinde gördüğümü hatırlıyorum.  Şuan baktımda site bakımda. Yarın kontrol edebilirsiniz :good1:

689TL imiş. hepsiburada.com daha avantajlı hala.

teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

az önce sipariş verdim. 50 tl wordpuanın yanında 100TL hepsiburada çeki kampanyası var ( 15 martta tanımlanacak, 200tl lik harcamada kullanılacak)

iyi fiyat gibi, ne dersiniz ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

S3 den hızlı geliyor bana cihaz güzel fiyatta iyi olmuş güle güle kullanın :nazar:

Teşekkürler
Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş

Valla bu üründen 200 kadar sattım n11.com üzerinde herhangi bir problem yaşamadım genel olarak yorumlara bakıldığı zaman herkes memnun.Fiyatına göre piyasanın en iyisi bence.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

nasıl olacak bu 1 numaralı özellik?

Zaten şu anda da mevcut. Ben telefonu root'ladım ve kullanıyorum bu özellikle. Tavsiye ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Özmen
(düzenlendi)

Senin videoyu bulamadım ..

vayyy, süper o zaman!

daha dün toplantıda bildirim ışığı olsa ne güzel olur diyordum/telefon sessizdeyken habire açıp kontrol ederken!..

(yanıp sönse bu butonlar nasıl olur bu özellikle acaba?)

tarihinde Ersen Tapan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

vayyy, süper o zaman!

daha dün toplantıda bildirim ışığı olsa ne güzel olur diyordum/telefon sessizdeyken habire açıp kontrol ederken!..

Ayarı olur illaki..

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

vayyy, süper o zaman!

Var var o özellik. Arıyorum videomu :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...