İçeriğe Yönlendir

General Mobile Discovery Kullanım Deneyimleri, Bilgiler

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

Note 3 htc one'ı testler de geçmiyor mu ?

Teste bakma sen, kullanıma bakacaksın, testlerdeki durum ncap tekiyle aynı, money talk; note3 geçse ne yazar, teste geçer kullanımda eskimesine rağmen One, farkı bırak daha hızlı gelir,kullanımda yağ gibi çalışmada durumu anında anlıyorsun, kullanım kolaylığıda cabası, sense olduğu sürece hTC tokadı basar, ayrıca android cihazda optimizasyon ve uyum önemlidir, şuan piyasada satılan hiçbir telefon One ın yerini tutamadı bence, sorunsuzluk ve yağ gibi çalışmada aypon bile tırt bu aletin yanında, zamzungun şansı olamaz zaten :D  ha disco hariç, bu fiyata bu performans süper, One ı geçer demiyorum, direk pert olur :) ama alet güzel harbiden  :good1:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Teste bakma sen, kullanıma bakacaksın, testlerdeki durum ncap tekiyle aynı, money talk; note3 geçse ne yazar, teste geçer kullanımda eskimesine rağmen One, farkı bırak daha hızlı gelir,kullanımda yağ gibi çalışmada durumu anında anlıyorsun, kullanım kolaylığıda cabası, sense olduğu sürece hTC tokadı basar, ayrıca android cihazda optimizasyon ve uyum önemlidir, şuan piyasada satılan hiçbir telefon One ın yerini tutamadı bence, sorunsuzluk ve yağ gibi çalışmada aypon bile tırt bu aletin yanında, zamzungun şansı olamaz zaten :D  ha disco hariç, bu fiyata bu performans süper, One ı geçer demiyorum, direk pert olur :) ama alet güzel harbiden  :good1:

Başımıza taş yağacak :shok::tirs:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Abi testleri sende yaparsın. Antutu diye program var yüklüyorsun test diyip sonucu görüyorsun. O kadar da değil bence :) shiftdelete gibi sitelerden bakarız sonuçlara :) rlite geçerse one'ı deymeyin keyfime :)

Yaptım 36000 gibi puanlar alıyorum zaten  :D  saçma sapan çalışıyor yada One ı görünce dumur oluyor, alışmış stabil olmayan zamzung tarzı yazılıma  :p disco2 testte, One ı geçse bile, One ın diğer avantajları ile yine gerisinde kalacaktır nasılsa, klasman farkı var aralarında kardeşim, f/p de biryere kadar.

disco2 hız açısından (testlerde) geçer belki, dediğim gibi teste takılma, bu aletler donanım olarak neredeyse aynı gibi artık, One ın farkı, malzeme kalitesi, tip, rakipsiz amfili ses çıkışı ve acaip stabil ve androyla uyumlu çalışan yazılımı ve tabiki Sense, discoyu da kullandım, gayet güzel, hızlı vs. ama One rahatlığı asla yok, kamerasıda vasat.

Disco 2 çıksın görelim, fiyatta şimdiki gibi olursa acaip satacaktır.

Başımıza taş yağacak :shok::tirs:

Yağmaz merak etme, bu ülkede başka şeylere yağmıyorsa, telefon yüzünden hiç yağmaz zaten  :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Note 2 candır  ;)

memnunm kerem abi daha alışamadım ama :D elite note 2 katlar :D 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

bak bu konuda haklısın işte  :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

ben elite 2 yi alacağım hacım :) zaten discoveryi alalı 5 ay oldu biraz daha idare ederiz :)

Disco hediye kabul edilir  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Abi hersey donanim değil. İstediği kadar iyi olsun bir samsungu veya htc'yi asla ne olduğu belli olmayan bir markaya degismem. Halen yazilimda bir suru eksik var. Fiyat olarak iyi ama zamaninda 1 gb ramlerin cakma 2 gb ramleri tokatladigini gorduk. Kagit uzerine aldanmamak gerek. Bozulana kadar note 2 forever. :p
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar
(düzenlendi)

Abi hersey donanim değil. İstediği kadar iyi olsun bir samsungu veya htc'yi asla ne olduğu belli olmayan bir markaya degismem. Halen yazilimda bir suru eksik var. Fiyat olarak iyi ama zamaninda 1 gb ramlerin cakma 2 gb ramleri tokatladigini gorduk. Kagit uzerine aldanmamak gerek. Bozulana kadar note 2 forever. :p

aynen  ya 3 sene daaha düşünmem mert şu kılıflardan alsak mı : :D: :p :p

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/n7100-galaxy-note-2-10-parca-aksesuar-kilif-seti-102373102

bun aldım şimdilik 

tarihinde Uğur Çınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

aynen ya 3 sene daaha düşünmem mert şu kılıflardan alsak mı :D:p :P

Alalım abi alalim. Zaten bugün soyulan arka kapağı karbon kaplattim guzel oldu. :D
Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

arkadaşlar merhaba,

babama telefon bakıyoruz. amcamda S3 görmüş çok beğenmiş :)

ben discovery önerdim, teknosa çalışanı "servisi kötü olduğu için getirtmiyoruz" demiş. "o fiyat aralığında telefon arıyorsanız LG Optimus P710 alın" demiş.

yorumunuz ?

teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

arkadaşlar merhaba,

ben discovery önerdim, teknosa çalışanı "servisi kötü olduğu için getirtmiyoruz" demiş. "o fiyat aralığında telefon arıyorsanız LG Optimus P710 alın" demiş.

yorumunuz ?

teşekkürler.

Aceleniz yok ise bekleyin. Ucuz sınıf telefonlarda patlama olacak. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

arkadaşlar merhaba,

yorumunuz ?

teşekkürler.

Önerdiği telefona birşey diyemem ama gm'e servis konusunda çamur atması çok komik olmuş...
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Arkadaşımın hoparlörü garantiden değişti, üç günde de eline ulaşmış. Nokta

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

General mobile dün akşam aldım. Bulamadık 2 haftadır 16 gb arıyorduk. Her yer geldiği gibi bitiyor dedi. Sağolsun vatan bilgisayarda bir tane elemana kartımı bırakmıştım aradı beni de gittim aldım. Çok güzel bir telefon benim lg den dilim yandı bir kere o yüzden gm yi tavsiye ederim.

Abi note 2 ne oldu? 

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Elimde şuan sana mesaj yazıyorum. :) Ablama aldik Mert onu. Note 2 yi ancak ip5s yada note3'e değişirim. :)

Eğer iphone 6yı da apple bana beğendiremezse ben HTC'ye transfer olacağım abi. :p

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Eğer iphone 6yı da apple bana beğendiremezse ben HTC'ye transfer olacağım abi. :p

Mert, hTC, gerisi yalan, boşa düşünme, bu arada aypon6 en az 3000 kaat olacak ve ayponlardan sadece S ler alınır (Ford un makyajlısı alınır gibi), bu sebeble sen en güzeli hTC al alayını tokatla :D

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Nasıl insansın sen ya. :) 5s'in neyini beğenmedin yada note3 ün :) Note3 çok fena. ;)

Samsung bir daha almam. Önce Türkiye'ye hakettiği değeri versin. Milletin kasım 2013te aldığı güncellemeyi halen bekliyoruz. İstediği kadar iyi olsun Abi. Note 3 kullandım güzel. Note 2nin ilk çıktığı zaman gibi. :)

İP5S in batarya ve ekran büyüklüğü sorunu var. 

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Bu Disco'da sadece tepeden çektiğimiz yerden bildirim geliyor facebook, twitter vs. gibi uygulamalar için. Peki uygulamaların logoları üzerine sayaç koyamıyor muyuz acaba? Bir de numara engelleme yok mu cihazın kendisinde?

Notifier+ diye bir uygulama var. Bir incele, ben kullanıyorum.
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Bu Disco'da sadece tepeden çektiğimiz yerden bildirim geliyor facebook, twitter vs. gibi uygulamalar için. Peki uygulamaların logoları üzerine sayaç koyamıyor muyuz acaba? Bir de numara engelleme yok mu cihazın kendisinde?

Gönderilen Resim
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

Servisi kötü olduğunda mı yoksa aşırı satış rakamından dolayı tedarik edemediklerinde mi ? o gün telefon satmak için ve ellerinde gm olmadığından biraz abartarak sallamış. Benim ekranı bozulan discovery serviste ücretsiz yapıldı. discovery varken lg ye bakmazdım.

Önerdiği telefona birşey diyemem ama gm'e servis konusunda çamur atması çok komik olmuş...

Arkadaşımın hoparlörü garantiden değişti, üç günde de eline ulaşmış. Nokta

General mobile dün akşam aldım. Bulamadık 2 haftadır 16 gb arıyorduk. Her yer geldiği gibi bitiyor dedi. Sağolsun vatan bilgisayarda bir tane elemana kartımı bırakmıştım aradı beni de gittim aldım. Çok güzel bir telefon benim lg den dilim yandı bir kere o yüzden gm yi tavsiye ederim.

teşekkürler,

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

arkadaşlar merhaba,

yorumunuz ?

teşekkürler.

Servis için yorumum; henüz ihtiyacım olmadı ama olursa diğer servislerden farkı olacağını sanmıyorum..

Teknosa personeli için yorumum; gereksiz konuşmuş, elindeki telefonu önermiştir ikinci cümlesinde..  :)

Numara engelleme var benim hatırladığım kadarıyla..

Numarayı rehbere kayıtlı değilse kaydedip sonra rehberde buluyoruz, sağ alt köşede 3 nokta bir tuş var ona basıp gelen çağrıyı doğrudan bloke et diyoruz..

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

Aceleniz yok ise bekleyin. Ucuz sınıf telefonlarda patlama olacak. :)

Mertçim neye göre bu cümleyi kurdun ? 

tam olarak ne kadar bir süre beklemek gerek :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Mertçim neye göre bu cümleyi kurdun ? 

tam olarak ne kadar bir süre beklemek gerek :)

Piranha ZEN'e de bakmak lazım. Aynı segmentteler tamamiyle.

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

Piranha ZEN'e de bakmak lazım. Aynı segmentteler tamamiyle.

Piranha mı? :blink:
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...