İçeriğe Yönlendir

General Mobile Discovery Kullanım Deneyimleri, Bilgiler

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Tansel Yavuz

Fiyatlara zam gelmiş, benim arkadaş var telefoncu, toptan fiyatına zam geldi dedi.

Yorum bağlantısı

Arkadaşın eşine aldık, iki güne kafayı yedi cihaz servise gönderdik. Sanırım ciddi bir yazılımsal sıkıntı var ? Hafıza kartındaki fotoları göstermiyordu. En son ne oldu bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

lgg2 dan sonra discoya geçen biri olarak, 700 tl ye de alındığını göz önüne alırsak parasını %150 hak ediyor.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

lgg2 dan sonra discoya geçen biri olarak, 700 tl ye de alındığını göz önüne alırsak parasını %150 hak ediyor.

Şu an ne kullanıyorsun Çağlar ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Şu an ne kullanıyorsun Çağlar ?

lgg2 hala bozuk, ne kullancağım..... disco candır :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

lg nin bozulma sebebi nedir abi ?

üretim hatası, 3 ay sürmedi, anakart arızalandı, 20. işgününde servisten çıkış yapıldı, ekran bozulmuş halde geldi, şu anda ekranın sol tarafı sarımsı görünüyor.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

üretim hatası, 3 ay sürmedi, anakart arızalandı, 20. işgününde servisten çıkış yapıldı, ekran bozulmuş halde geldi, şu anda ekranın sol tarafı sarımsı görünüyor.

Değişim maliyeti cok mu fazla ki Abi? Güzelim telefon yahu.
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Buyurmaz mısınız? 

s56VK2O.png

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bazı şeylere ulaşmak zordur, istesende elden birşey gelmez, servisci adam heyecan aramış, birak uğraşsın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

GM de hangi navigasyon yazılımını kullanıyorsunuz? Kendi yazılımı çok başarısız ve GPS e çok zor bağlanıyor. 3G bağlı olsa bile imleç gecikmeli hareket ediyor. Bu sorunla karşılaşıp çözüm üreten var mıdır?

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Ben Yandex'i kullanıyorum. Çok başarılı bence.

Yandex offline çalışıyormu? Direk harita indirip internetsiz kullanmak mümkünmü?

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Ben Yandex'i kullanıyorum. Çok başarılı bence.

Yandex te yer bulmak zor. POİ ler çok başarısız. Foursquer gibi uygulamalar direk google maps uzerinden çalışıyor. Bu nedenle yandex i pratik olarak kullanamıyorum.

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Discovery elite. Note 3 gibi bir aleti tarihe gömdü testlerde. Siz hesap edin artık :)

Video var mı? Yada link.
Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek
Uğur Çınar

ah ah ah bi aydaha bekleyemedim bilseydim kesin bekleridim 1199 lira dan cıkacakmıs snapdragon 800 işlemci 4 gb ram bunun 1 gb ti ekran kartı için 32 gb dahili hafıza gorillaglass3 ekran  16 mp arka kamera 8 mp on kamera :kafa2: 

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

ben elite 2 yi alacağım hacım :) zaten discoveryi alalı 5 ay oldu biraz daha idare ederiz :)

elit  hangisi mert bi tane daha var o  2 gb ram 16 gb rom olan lik versiyon olanmı ?

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Sayfa 93 1851 nolu mesajımda yazıyor özellikler :)

tamam sana ilk dediğim cihaz :D 

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Aletin prototipi bile testlerde tüm rakiplerini ezmiş geçmiş. Piyasaya sürülen modellerle test yapıldığında sonuçların daha da yükseleceği söyleniyor.

aynen  dün akşam biraz izledim videosunu :D bileydim almazdım note 2 i yi beklerdim bunu :D 

Yorum bağlantısı

aynen  dün akşam biraz izledim videosunu :D bileydim almazdım note 2 i yi beklerdim bunu :D

Note 2 candır  ;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...