İçeriğe Yönlendir

General Mobile Discovery Kullanım Deneyimleri, Bilgiler

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Başar Mert

Son gün taksit bitmeden alsammı bitane bende yaa :) En uygun nekadara alınabiliyor şuan sitelerden falan arkadaşlar bilen varmı?

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Madem içeriği boş varsın girmesin :)

tarihinde Ali Alp Gökçe tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bugun kurtaramadigim bir alacagim karsiliginda adam sadece kartla birsey alayim sana dedigi icin ben de discovery almis bulundum. :) aksamdan beri elimden dusurmedim. Gerçekten harika bir telefonmus. Yorumlara bakinca iyi bekliyordum ama bu kadar ini değil. Abartisiz söylüyorum telefon menü gezintilerinde, uygulama acilislarinda falan kardeşimin Note 3'unden daha cabuk tepki veriyor. Su anda tek sikintim girusne yaparken yanagimla bireylere dokunuyor kendi kendine ve titriyor. Onu da çözersek silinti kalmayacak. Helal olsun General Mobile. İnşallah kendini daha da geliştirir çizginin bozmazsin. Genel olarak kullandigim uygulamaalari yukledim. Varsa başka tavsiyeler falan alabilirim. :) Bu arada telefon medya marketlerde pek kalmamis. Bulabildigimiz media markttan aldik. Kutusunda jelatin yoktu. Bunu biz actik beyazini görmek isteyenlere ara zira gösterdim ama bazilari zaten öyle geliyor jelatinsiz dedi. Gerçi telefonu müşteri eline vermiyorlar bakayim dedim uzaktan kendileri gösterdi. Bir de bunların ekran jelatini yapistirilmis cikiyormus doğru mu? Benim öyle cikti. İnternette birkaç yerde de öyle ciktigini okumuştum çok önceden ama yanlus mi haturliyorum acaba merak ettim. Not: Mobilden yazdigim için imlam biraz sorunlu. Özür dilerim.

Aykut Türkçe karakterlere dikkat edersen daha iyi olacak :) Biliyorum telefonla yazıyorsun ama kelimeler hoş çıkmıyor bazen :)

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Arkadaşlar bugün forumumuzda açmış olduğum bir konuda Mehmet hocam beni çekmiş olduğum fotoğrafta pembelik olduğu konusunda bilgilendirdi sağolsun. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?Gönderilen Resim fotoğrafın tam orta kısmında. Telefonum şu an güncel durumda.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Başka bir kamera programı ile denesene abi. Camera fx diye bir program vardı.

Mert camera mx yükledim fakat sonuç yine aynı

Gönderilen Resim reklam olcak ama af ola.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Mert camera mx yükledim fakat sonuç yine aynı

reklam olcak ama af ola.

Bunun için hotfix yayınlandı.

Öncelikle telefonun güncel yazılıma sahip olduğuna emin misiniz?

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal
(düzenlendi)

Bunun için hotfix yayınlandı.

Öncelikle telefonun güncel yazılıma sahip olduğuna emin misiniz?

Evet Sani bana göre güncel yani ben buradan bakıyorum başka bi güncelleme bilmiyorum. :)Hotfix anlayamadım.je9y5evu.jpg tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Evet son sürüm yüklü bildirisi alınca bende güncel sanmıştım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yayinlanma tarihlerimi karsilastirdigimizda aslinda guncel olmadigini görebilirsiniz.

Şuraya bi bakar mısınız?

http://www.gurkanbilgisu.com/2013/10/general-mobile-discovery-yeni-guncelleme-ekim-ozellikler.html?showComment=1381344222564#c6009843123763689752

Sani güncelleme mi bu.. Bunu yaparsak kamerada flaşı açıp kapatabilecek miyiz. 

Nasıl yapacağız. 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sani güncelleme mi bu.. Bunu yaparsak kamerada flaşı açıp kapatabilecek miyiz. 

Nasıl yapacağız. 

Abi o sitedeki benimki ile bir mi bilemiyorum ancak son parti gelen tüm telefonlarda benim sürüm yüklü ve hem pembeleşme yok hem de flaşla oynayabiliyorsun.

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Ilk gelen 100mb lık güncellemeden bahsediyor yarısını okudum sayılır. :(

20-11-2013 Güncellemesi gerekiyor bize abi.

Yorum bağlantısı
Emin Önal

Bizim cihaz geldi sonunda, TELPA "Garanti dışı, şarj soketi kırılmış,tahmini 50 TL masrafı var,müşteri isteği ile geri gönderildi" not iliştirip geri yollamış TİM'e.

Şarj soketini herhangi bir zorlama veya ters takma olmamış ama anlayamadık.Bildirseler masrafını kabul edip yapın derdim, haber verende olmadı, haber vermişlerde kabul etmemişiz gibi geri yolladılar.Bende kızdım aldım, yemişim garantisini, 1 haftalık telefonun neredeyse çıkabilecek en ufak masrafında bu tavrı sergiliyorsa daha büyük bir arıza olsa zaten garantiden yapmayacaklar demekki, bozdum gitti, garantiyi..

Yorum bağlantısı

Söyle bir sıkıntım var şarj %50 gösteriyor. Telefonu kapatıp açtığımda hop %17'ye düşüyor. Ne sıkıntısı var acaba :unsure2:

Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Hep şikayet edilen ölü piksel sorunu beyaz fonda artık bende de var sanırım.Nazar değdi telefona. İki yazılım denedim ama faydası olmadı.Önerisi olan?

Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman

Ben de fark ettim. Var mı buna kesin bir çare?

Ben de fark ettim. Var mı buna kesin bir çare?

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

General Mobile Discovery Kullananlar Kulübü-Şubat/2014 Güncel Liste

1-Mehmet Özyürek

2-Serkan Toker

3-Aydın Sert

4-Önder Kuru

5-Hasan Basri Bayraktar

6-Hakan Gürsu

7-Bilal Nazlı

8-Mert Gülkokan

9-Mahmut Sayar

10-Fatih Mehmet Uslu

11-Erol Eser

12-Aytaç Akyel

13-Süleyman Can Şahin

14-Mert Bilgin Irmak

15-Erhan Doruk

16-Serdal Soysal

17-Borga Tansel

18-İlhan Kol

19-Hüseyin Çolak

20-Serhan Gürbüzol

21-Mehmet Acar

22-Buğra Kaya

23-Erkam Elma

24-Beyazıt Gündem

25-Ersen Tapan

26-Hasan Karabekiroğlu

27-Mustafa Yaman

28-Evren Erakçora

29-Semih İzgi

30-Muharrem Karagülle

31-Gökhan Dursun

​32-Sani Gerşon

33-Çağlar Bayur
34-Melih Özsoy

35-Tansel Yavuz
36-Ali Alp Gökçe
37-Aykut Can
tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz

Bir de bunların ekran jelatini yapistirilmis cikiyormus doğru mu? Benim öyle cikti. İnternette birkaç yerde de öyle ciktigini okumuştum çok önceden ama yanlus mi haturliyorum acaba merak ettim.

Telefonun üzerinde gelen ekran jelatini paketleme esnasında çizilmemesi için bir süre sonra çizilir ve kalkar. Kutunun içinden çıkan esas koruma jelatini sonradan yapıştırılıyor.Yapışık olmaması gerekir.

General Mobile Discovery Kullananlar Kulübü-Şubat/2014 Güncel Liste

1-Mehmet Özyürek

2-Serkan Toker

3-Aydın Sert

4-Önder Kuru

5-Hasan Basri Bayraktar

6-Hakan Gürsu

7-Bilal Nazlı

8-Mert Gülkokan

9-Mahmut Sayar

10-Fatih Mehmet Uslu

11-Erol Eser

12-Aytaç Akyel

13-Süleyman Can Şahin

14-Mert Bilgin Irmak

15-Erhan Doruk

16-Serdal Soysal

17-Borga Tansel

18-İlhan Kol

19-Hüseyin Çolak

20-Serhan Gürbüzol

21-Mehmet Acar

22-Buğra Kaya

23-Erkam Elma

24-Beyazıt Gündem

25-Ersen Tapan

26-Hasan Karabekiroğlu

27-Mustafa Yaman

28-Evren Erakçora

29-Semih İzgi

30-Muharrem Karagülle

31-Gökhan Dursun

​32-Sani Gerşon

33-Çağlar Bayur

34-Melih Özsoy

35-Tansel Yavuz

36-Ali Alp Gökçe

37-Aykut Can

Ne o bizimi fişliyon ;)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Telefonun üzerinde gelen ekran jelatini paketleme esnasında çizilmemesi için bir süre sonra çizilir ve kalkar. Kutunun içinden çıkan esas koruma jelatini sonradan yapıştırılıyor.Yapışık olmaması gerekir.

Ne o bizimi fişliyon ;)

Evet hepinizin telefonuna virüs atıcam. Patlasın elinizde :crazy:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...