Başar Mert 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 Son gün taksit bitmeden alsammı bitane bende yaa En uygun nekadara alınabiliyor şuan sitelerden falan arkadaşlar bilen varmı? Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 (düzenlendi) Madem içeriği boş varsın girmesin 31 Ocak 2014 tarihinde Ali Alp Gökçe tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 Bugun kurtaramadigim bir alacagim karsiliginda adam sadece kartla birsey alayim sana dedigi icin ben de discovery almis bulundum. aksamdan beri elimden dusurmedim. Gerçekten harika bir telefonmus. Yorumlara bakinca iyi bekliyordum ama bu kadar ini değil. Abartisiz söylüyorum telefon menü gezintilerinde, uygulama acilislarinda falan kardeşimin Note 3'unden daha cabuk tepki veriyor. Su anda tek sikintim girusne yaparken yanagimla bireylere dokunuyor kendi kendine ve titriyor. Onu da çözersek silinti kalmayacak. Helal olsun General Mobile. İnşallah kendini daha da geliştirir çizginin bozmazsin. Genel olarak kullandigim uygulamaalari yukledim. Varsa başka tavsiyeler falan alabilirim. Bu arada telefon medya marketlerde pek kalmamis. Bulabildigimiz media markttan aldik. Kutusunda jelatin yoktu. Bunu biz actik beyazini görmek isteyenlere ara zira gösterdim ama bazilari zaten öyle geliyor jelatinsiz dedi. Gerçi telefonu müşteri eline vermiyorlar bakayim dedim uzaktan kendileri gösterdi. Bir de bunların ekran jelatini yapistirilmis cikiyormus doğru mu? Benim öyle cikti. İnternette birkaç yerde de öyle ciktigini okumuştum çok önceden ama yanlus mi haturliyorum acaba merak ettim. Not: Mobilden yazdigim için imlam biraz sorunlu. Özür dilerim. Aykut Türkçe karakterlere dikkat edersen daha iyi olacak Biliyorum telefonla yazıyorsun ama kelimeler hoş çıkmıyor bazen Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 Arkadaşlar bugün forumumuzda açmış olduğum bir konuda Mehmet hocam beni çekmiş olduğum fotoğrafta pembelik olduğu konusunda bilgilendirdi sağolsun. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? fotoğrafın tam orta kısmında. Telefonum şu an güncel durumda. 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 Başka bir kamera programı ile denesene abi. Camera fx diye bir program vardı.Mert camera mx yükledim fakat sonuç yine aynı reklam olcak ama af ola. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 Mert camera mx yükledim fakat sonuç yine aynı reklam olcak ama af ola. Bunun için hotfix yayınlandı. Öncelikle telefonun güncel yazılıma sahip olduğuna emin misiniz? Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 (düzenlendi) Bunun için hotfix yayınlandı. Öncelikle telefonun güncel yazılıma sahip olduğuna emin misiniz? Evet Sani bana göre güncel yani ben buradan bakıyorum başka bi güncelleme bilmiyorum. :)Hotfix anlayamadım. 31 Ocak 2014 tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 Yayinlanma tarihlerimi karsilastirdigimizda aslinda guncel olmadigini görebilirsiniz. Şuraya bi bakar mısınız? http://www.gurkanbilgisu.com/2013/10/general-mobile-discovery-yeni-guncelleme-ekim-ozellikler.html?showComment=1381344222564#c6009843123763689752 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 Evet son sürüm yüklü bildirisi alınca bende güncel sanmıştım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Yayinlanma tarihlerimi karsilastirdigimizda aslinda guncel olmadigini görebilirsiniz. Şuraya bi bakar mısınız? http://www.gurkanbilgisu.com/2013/10/general-mobile-discovery-yeni-guncelleme-ekim-ozellikler.html?showComment=1381344222564#c6009843123763689752 Sani güncelleme mi bu.. Bunu yaparsak kamerada flaşı açıp kapatabilecek miyiz. Nasıl yapacağız. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Sani güncelleme mi bu.. Bunu yaparsak kamerada flaşı açıp kapatabilecek miyiz. Nasıl yapacağız. Abi o sitedeki benimki ile bir mi bilemiyorum ancak son parti gelen tüm telefonlarda benim sürüm yüklü ve hem pembeleşme yok hem de flaşla oynayabiliyorsun. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Ilk gelen 100mb lık güncellemeden bahsediyor yarısını okudum sayılır. 20-11-2013 Güncellemesi gerekiyor bize abi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Telpa'ya giden her cihaza yükleniyormuş benim sürüm. Bi kendileri ile görüşmekte fayda var derim. Şubat ayında güncelleme geliyormuş Muzaffer Gölcü @muzaffergolcu 6 sa. @berat19951907 şüpheniz olmasin.. Şubat ayindaki Discovery güncellemesiyle daha keyifle kullanacaksiniz.. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Bizim cihaz geldi sonunda, TELPA "Garanti dışı, şarj soketi kırılmış,tahmini 50 TL masrafı var,müşteri isteği ile geri gönderildi" not iliştirip geri yollamış TİM'e. Şarj soketini herhangi bir zorlama veya ters takma olmamış ama anlayamadık.Bildirseler masrafını kabul edip yapın derdim, haber verende olmadı, haber vermişlerde kabul etmemişiz gibi geri yolladılar.Bende kızdım aldım, yemişim garantisini, 1 haftalık telefonun neredeyse çıkabilecek en ufak masrafında bu tavrı sergiliyorsa daha büyük bir arıza olsa zaten garantiden yapmayacaklar demekki, bozdum gitti, garantiyi.. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Söyle bir sıkıntım var şarj %50 gösteriyor. Telefonu kapatıp açtığımda hop %17'ye düşüyor. Ne sıkıntısı var acaba Yorum bağlantısı
Erkam Elma 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Hep şikayet edilen ölü piksel sorunu beyaz fonda artık bende de var sanırım.Nazar değdi telefona. İki yazılım denedim ama faydası olmadı.Önerisi olan? Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Ben de fark ettim. Var mı buna kesin bir çare? Ben de fark ettim. Var mı buna kesin bir çare? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 (düzenlendi) General Mobile Discovery Kullananlar Kulübü-Şubat/2014 Güncel Liste 1-Mehmet Özyürek 2-Serkan Toker 3-Aydın Sert 4-Önder Kuru 5-Hasan Basri Bayraktar 6-Hakan Gürsu 7-Bilal Nazlı 8-Mert Gülkokan 9-Mahmut Sayar 10-Fatih Mehmet Uslu 11-Erol Eser 12-Aytaç Akyel 13-Süleyman Can Şahin 14-Mert Bilgin Irmak 15-Erhan Doruk 16-Serdal Soysal 17-Borga Tansel 18-İlhan Kol 19-Hüseyin Çolak 20-Serhan Gürbüzol 21-Mehmet Acar 22-Buğra Kaya 23-Erkam Elma 24-Beyazıt Gündem 25-Ersen Tapan 26-Hasan Karabekiroğlu 27-Mustafa Yaman 28-Evren Erakçora 29-Semih İzgi 30-Muharrem Karagülle 31-Gökhan Dursun 32-Sani Gerşon 33-Çağlar Bayur34-Melih Özsoy 35-Tansel Yavuz36-Ali Alp Gökçe37-Aykut Can 1 Şubat 2014 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Bir de bunların ekran jelatini yapistirilmis cikiyormus doğru mu? Benim öyle cikti. İnternette birkaç yerde de öyle ciktigini okumuştum çok önceden ama yanlus mi haturliyorum acaba merak ettim. Telefonun üzerinde gelen ekran jelatini paketleme esnasında çizilmemesi için bir süre sonra çizilir ve kalkar. Kutunun içinden çıkan esas koruma jelatini sonradan yapıştırılıyor.Yapışık olmaması gerekir. General Mobile Discovery Kullananlar Kulübü-Şubat/2014 Güncel Liste 1-Mehmet Özyürek 2-Serkan Toker 3-Aydın Sert 4-Önder Kuru 5-Hasan Basri Bayraktar 6-Hakan Gürsu 7-Bilal Nazlı 8-Mert Gülkokan 9-Mahmut Sayar 10-Fatih Mehmet Uslu 11-Erol Eser 12-Aytaç Akyel 13-Süleyman Can Şahin 14-Mert Bilgin Irmak 15-Erhan Doruk 16-Serdal Soysal 17-Borga Tansel 18-İlhan Kol 19-Hüseyin Çolak 20-Serhan Gürbüzol 21-Mehmet Acar 22-Buğra Kaya 23-Erkam Elma 24-Beyazıt Gündem 25-Ersen Tapan 26-Hasan Karabekiroğlu 27-Mustafa Yaman 28-Evren Erakçora 29-Semih İzgi 30-Muharrem Karagülle 31-Gökhan Dursun 32-Sani Gerşon 33-Çağlar Bayur 34-Melih Özsoy 35-Tansel Yavuz36-Ali Alp Gökçe 37-Aykut Can Ne o bizimi fişliyon Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Telefonun üzerinde gelen ekran jelatini paketleme esnasında çizilmemesi için bir süre sonra çizilir ve kalkar. Kutunun içinden çıkan esas koruma jelatini sonradan yapıştırılıyor.Yapışık olmaması gerekir. Ne o bizimi fişliyon Evet hepinizin telefonuna virüs atıcam. Patlasın elinizde Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Var mı bir şey. Standart çekim yaptım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts