Misafir 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 Sonunda şarj almamaya başladı cihaz. Başlarda kablosunu yüksekte tutarak şarj almasını sağlıyordum ama şimdi onu da yemiyor. Servis kullanıcı hatası mı diyecek? Ne yapmak gerekir? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 Sonunda şarj almamaya başladı cihaz. Başlarda kablosunu yüksekte tutarak şarj almasını sağlıyordum ama şimdi onu da yemiyor. Servis kullanıcı hatası mı diyecek? Ne yapmak gerekir? İlk seriden miydi sizinki? Sanıyorum artık ücretsiz onarıma alıyorlar. Ücretli dahi olsa zaten 50TL bedeli var. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 İlk seriden miydi sizinki? Sanıyorum artık ücretsiz onarıma alıyorlar. Ücretli dahi olsa zaten 50TL bedeli var. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-ist-ici-1-haftalik-ascend-mate-kilif-sticker-faturali-garanti-150758850/detay/ sani bu telefon iş yaparmı almayı planlıyorum anlaşırsam Yorum bağlantısı
Önder Kuru 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 Sonunda şarj almamaya başladı cihaz. Başlarda kablosunu yüksekte tutarak şarj almasını sağlıyordum ama şimdi onu da yemiyor. Servis kullanıcı hatası mı diyecek? Ne yapmak gerekir? Konu içindeki discovery 2 tanıtım videosunda firma sahibi belli bir seride şarj soketinin 2 ayaklı olduğunu bu yüzden sıkıntı yaşandığını söylüyor. Yani üretimden kaynaklı bir sorun. Daha sonra şikayetler üzerine 4 ayaklı olarak montaj yapılmış. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-ist-ici-1-haftalik-ascend-mate-kilif-sticker-faturali-garanti-150758850/detay/ sani bu telefon iş yaparmı almayı planlıyorum anlaşırsam 700 TL'nin üzerindeki her telefon bana pahalı geliyor... Ama geniş ekran lazımsa o başka... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-ist-ici-1-haftalik-ascend-mate-kilif-sticker-faturali-garanti-150758850/detay/ sani bu telefon iş yaparmı almayı planlıyorum anlaşırsam Bu markaya maalesef yabancıyım. Ancak bu paraya ikinci el alacağıma, sıfır GM'i tercih ederim gerçi. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 Konu içindeki discovery 2 tanıtım videosunda firma sahibi belli bir seride şarj soketinin 2 ayaklı olduğunu bu yüzden sıkıntı yaşandığını söylüyor. Yani üretimden kaynaklı bir sorun. Daha sonra şikayetler üzerine 4 ayaklı olarak montaj yapılmış. 700 TL'nin üzerindeki her telefon bana pahalı geliyor... Ama geniş ekran lazımsa o başka... el biraz büyük olduğun dan büyük arıyorum önder abi rakam uygun geldi sıfırları 900 ila 1000 arası dğişiyor Bu markaya maalesef yabancıyım. Ancak bu paraya ikinci el alacağıma, sıfır GM'i tercih ederim gerçi. en kötü ihtimal onu alacam da biraz ufak geldi, Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 Bu arada discoya göre az geriden gelen bir alet daha piyasaya girdi, daha sağlam olduğunu sanıyorum ayrıca http://www.hepsiburada.com/liste/motorola-moto-g/productDetails.aspx?productId=telcepmotmotog&categoryId=371946&SKU=TELCEPMOTMOTOG-S&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dtelcepmotmotog%26fh_lister_pos%3d7%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dmotorola%26fh_refview%3dsearch#Gorseller Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 (düzenlendi) Sağlam ve Motorola, yazılımda disconun başetmesi bile imkansız, 4.4 ü direk aldı alacak ve google sürümü de var, yani direk rom attınızmı nexus gibi olur , ama diskoda güzel, güzel bir alternatif olabilir bu moto... 20 Ocak 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 Sağlam ve Motorola, yazılımda disconun başetmesi bile imkansız, 4.4 ü direk aldı alacak ve google sürümü de var, yani direk rom attınızmı nexus gibi olur , ama diskoda güzel, güzel bir alternatif olabilir bu moto... Baktığımızda rekabetin artması bize yarar. Demek ki iyi telefonlara 2bin'li rakamlar ödenmeden de sahip olunabiliyormuş 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 (düzenlendi) Ali abi 1812 nolu mesajda video var. Bizim telde kit kat ve diğer sürümleri alacak Biliyorum canım, sadece alternatif diye koydum bunu, bu aletin google sürümü olduğunu belirtirim bu arada, yani destek süper. Alette birde sd kart olaydı daha hoş olacaktı. Baktığımızda rekabetin artması bize yarar. Demek ki iyi telefonlara 2bin'li rakamlar ödenmeden de sahip olunabiliyormuş Olunmuyor, idare ederlere olunuyor (gerçi harbiden etmezya, One 700-1000 arası olmalı, discoda 400-500 aslında, ayponda beleş ) 20 Ocak 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 (düzenlendi) http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-ist-ici-1-haftalik-ascend-mate-kilif-sticker-faturali-garanti-150758850/detay/ sani bu telefon iş yaparmı almayı planlıyorum anlaşırsam Bu ilanı bende gördüm, bence fiyatı yüksek. 10-15 gün kadar önce hizlial.com'da bu cihazın fiyatı 899 TL'ydi, 100 TL puanla 799 TL'ye geliyordu. Cihazı ben 1-2 elektronik mağaza incelememde beğendim, ancak Mert BORAN "abi çok dandik, alma" diyor başka birşey demiyor. 850 TL'ye ikinci el kocaman bir mate alınacağına, sıfır taksitle p6 alınıp efendi efendi kullanılabilir http://www.hizlial.com/huawei-ascend-p6/10170731 p6 ile ilgili Mehmet PINAR'dan uzman görüşü alınabilir İlk seriden miydi sizinki? Sanıyorum artık ücretsiz onarıma alıyorlar. Ücretli dahi olsa zaten 50TL bedeli var. hizlial.com'dan 500 TL'ye alanlardanım, ilk seriden olabilir. Küçük bir işlem için 3-5 gün bekletmeseler bari. Konu içindeki discovery 2 tanıtım videosunda firma sahibi belli bir seride şarj soketinin 2 ayaklı olduğunu bu yüzden sıkıntı yaşandığını söylüyor. Yani üretimden kaynaklı bir sorun. Daha sonra şikayetler üzerine 4 ayaklı olarak montaj yapılmış. Ne deyim yani servise? "Ayak yapmayın kardeşim, ayakları eksik işte" 20 Ocak 2014 tarihinde Bilal Nazlı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 (düzenlendi) Ucuz etin yahnisi... ve Ford dan makyaj yemeden yeni model alınmaz... Atasözlerini sakın ola unutmayalım 20 Ocak 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 Bu ilanı bende gördüm, bence fiyatı yüksek. 10-15 gün kadar önce hizlial.com'da bu cihazın fiyatı 899 TL'ydi, 100 TL puanla 799 TL'ye geliyordu. Cihazı ben 1-2 elektronik mağaza incelememde beğendim, ancak Mert BORAN "abi çok dandik, alma" diyor başka birşey demiyor. 850 TL'ye ikinci el kocaman bir mate alınacağına, sıfır taksitle p6 alınıp efendi efendi kullanılabilir http://www.hizlial.com/huawei-ascend-p6/10170731 p6 ile ilgili Mehmet PINAR'dan uzman görüşü alınabilir hizlial.com'dan 500 TL'ye alanlardanım, ilk seriden olabilir. Küçük bir işlem için 3-5 gün bekletmeseler bari. Ne deyim yani servise? "Ayak yapmayın kardeşim, ayakları eksik işte" ufak geldiğinden bakınıyorum abi büyük telefon barmaklar büyük olduğu için ben bu para yı maksimum 700 750 civar veriirm şu ansıfırı 1,000 lira civarı yanlış hatırlamıyorsam Yorum bağlantısı
onurdursun 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 bugün 450 liraya sattım discomu paraya sıkıştığım için Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Discovery Elite çok fena geliyor. 8 mp otomatik odaklı ön kamera bazı testlerde note 3 ten daha iyi skor der susarım. Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Bende 2 gündür arıyordum 16 gb olanından, hiçbir yerde bulamadım, dün bir telefoncu arkadaş buldu sonunda bende aldım. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 (düzenlendi) Eskişehir'de iki tane Turkcell bayisinde 3 saat öncesinde cama yazılı olarak gördüm. "GM Discovery 16 gb gelmiştir." 29 Ocak 2014 tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Kuru 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Neden gold.com.tr'den, hizlisl.com'dan yada güvenilir sitelerden almıyor sunuz kapı kapı geziyor sunuz? Ben 4 ay evvel ereyon.com'dan aldım çok memnunum. Neden gold.com.tr'den, hizlisl.com'dan yada güvenilir sitelerden almıyor sunuz kapı kapı geziyor sunuz? Ben 4 ay evvel ereyon.com'dan aldım çok memnunum.Düzeltme : hizlsl.com=hizlial.com 1 Yorum bağlantısı
Aytaç Akyel 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 4.4 sürümü sonra gelecekmis müdürü aciklama yapti Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 Vallahi gaza geldim 2 gün önce aldım, gayet güzel alet. Yanlız storeoil denen kısma bir türlü giremedim. Biraz bekledikten sonra hata veriyor geri çıkıyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 Vallahi gaza geldim 2 gün önce aldım, gayet güzel alet. Yanlız storeoil denen kısma bir türlü giremedim. Biraz bekledikten sonra hata veriyor geri çıkıyor. Stereoid'te yaratıcı bir şey yok. GooglePlay her zaman daha iyi 2 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 Vallahi gaza geldim 2 gün önce aldım, gayet güzel alet. Yanlız storeoil denen kısma bir türlü giremedim. Biraz bekledikten sonra hata veriyor geri çıkıyor. Sabit on onbir tane uygulama var o kadar. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts