İçeriğe Yönlendir

General Mobile Discovery Kullanım Deneyimleri, Bilgiler

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Sani Gerşon

Bende de böyle datlım suny.   Benimki mutant gibi oldu zaten. Nerden ne arasan bulursun :D

Güncelleme tarihi aynı mı gözüküyor?

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Nası değiştirdiniz gösteririmisiniz.Ben bulamadım.

Benim telefon root'lu. 2 yöntem var biri cihaz dili ingilizce olunca otomatik flaş ikonu çıkıyor, diğeri root gerektiriyor, işlemden sonra ilk başta kamera kayboldu, sonra geldi. BUradan bakarak yaptım:

http://generalmobilediscovery.blogspot.com/2013/12/kamera-flasnn-otomatik-olmas-sorunun.html

Şu program gerekiyor:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.root.browserfree&hl=tr

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bizim telefonlardaki facebook uygulamasında gariplik var. Bir çok kişi farklı telefonlarda benim yazdığım ya da başkasının kendi duvarında yazdığı iletilere yorum yaparken resim ekleyebiliyor. Son yapılan bir kaç güncellemede bu özellil var. Ancak bizim telefonlara son uygulamayıda koysan iletilere resim ekleyemiyorsun. Sebep nedir ki acaba ?

Sadece o değil, rehberle de senkronizasyon yok. Rehberle senk. için SyncMe yazılımını yükledim, çok başarılı. Ancak belli ki facebook bizim cihazlara uygun değil. Yine de sorunsuz çalışıyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Başka bir facebook uygulaması yükleyin.. 

Facebook cihazla uygun değil demek abes biraz Sani.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Başka bir facebook uygulaması yükleyin.. 

Facebook cihazla uygun değil demek abes biraz Sani.. 

Abi maalesef öyle. Diğer telefonlarda kullanabildiğin özellikleri bu telefonda kullanamıyorsun. Dediğim gibi, rehber senk. yok. Mert'in yazdığı gibi ek ekleme özelliği yok. Bazı eksikleri mevcut.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

İngilizce de zaten çalışıyordu. Yazılım hatası yapmışlar yada çeviri yaparken unutmuşlar :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ben 5.0.0.24.31 sürümünü kullanıyorum. Zamanında gmail üzerinden beta tester olmak ister misin gibi bir mail almıştım. Google Play üzerinden bir linke yönlendirdi ve kayıt olarak güncelleme yapmıştı. 

APK'yı çıkartıp yükledim, bir deneyin bakalım çalışıyor mu?

https://drive.google.com/file/d/0BxLZ69KGfMmMS0ZyZVBNNGxJY0U/edit?usp=sharing

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Rehberde değişen bir durum yok ama şu an ÖM ve Durum'da foto paylaşabiliyorum.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Facebook 'un sol menüsünü açınca, altta uygulama ayarları var. Uygulama ayarlarına girince de yine en altta "Kişileri Senkronize Et" var bende. Sizde bu yok mu?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Facebook 'un sol menüsünü açınca, altta uygulama ayarları var. Uygulama ayarlarına girince de yine en altta "Kişileri Senkronize Et" var bende. Sizde bu yok mu?

Yok.

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Bende de yok :(

Benim telefonda 20.11.13 güncelleme tarihli flaş ayarı var.

Benimki de aynı tarih fakat flaş ayarı yok.
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Bugün halama bir discover daha aldik 16 gb 720 tl 12 taksit...

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Bugün halama bir discover daha aldik 16 gb 720 tl 12 taksit...

Hayırlı olsun vade farkı mı var yoksa fiyat mı yükselmiş?
Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman

Hafıza kartını kaç gb 'a kadar destekliyor? On edebileceğiniz marka var mı? Sandisk 16 GB 12 dolar uygun mu?

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Hafıza kartını kaç gb 'a kadar destekliyor? On edebileceğiniz marka var mı? Sandisk 16 GB 12 dolar uygun mu?

Abi ne alırsan al en az class 8 hatta 10 olsun. 

Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman

Abi ne alırsan al en az class 8 hatta 10 olsun.

32 çok mu olur Mert?
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

32 çok mu olur Mert?

Abi telefon 4'lükse iyi ama eğer 16'lıksa çok fazla para vermeye gerek yok. 

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Abi telefon 4'lükse iyi ama eğer 16'lıksa çok fazla para vermeye gerek yok. 

mert bi soru soracam baya alakalısın telefon işiyle bi tane almaya niyetim var şu an bakalım :D vazgeçmes isem :D :D 

istediğim üç dört model var ama şu an iki cihaz arasın da kaldım sen olsam hangisini tercih edersin note 2 mi yoksa xperia z mi ? aslında z1 de çıktı ama  o rakamları öldürsen vermem :D cihazı ikinci el almayı düşünüyorum bulabilirsem

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

mert bi soru soracam baya alakalısın telefon işiyle bi tane almaya niyetim var şu an bakalım :D vazgeçmes isem :D :D

istediğim üç dört model var ama şu an iki cihaz arasın da kaldım sen olsam hangisini tercih edersin note 2 mi yoksa xperia z mi ? aslında z1 de çıktı ama o rakamları öldürsen vermem :D cihazı ikinci el almayı düşünüyorum bulabilirsem

Abi 2 side farklı cihazlar. Xpreia z sağlam. 4.3le cok akici bir cihaz oldu. Ama note 2 ninde kendine has ozellikleri var. Baska telefona geçince mutlaka arananiyor. Ben simdi olsa xperia z alirdim. Biraz daha butce ile htc one alsan 10 numara olur aslinda. :D
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Abi 2 side farklı cihazlar. Xpreia z sağlam. 4.3le cok akici bir cihaz oldu. Ama note 2 ninde kendine has ozellikleri var. Baska telefona geçince mutlaka arananiyor. Ben simdi olsa xperia z alirdim. Biraz daha butce ile htc one alsan 10 numara olur aslinda. :D

hatice ye karşıyım bide herkes de var note 2 :D ama xperia z pek kimsede yok rakam lar aynı gibi ikinci llerin hatta z biraz daha ucuz hele mor rengi süper görünüyor  :D 

http://www.teknoseyir.com/86651/sonynin-en-yeni-androidi-xperia-z-testte/

dün seyrettim telefon hakkında herşeyi soyluyolar :D

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Arkadaşlar bi sorunum var mediamark dan bt504 laxon kulaklık aldım fakat müzik dinleyemiyorum ne yapmalıyım acaba. Kulaklığın müzik dinleme özelliği var nokia 6300 da arkadaşım dinleyebiliyor.Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...