İçeriğe Yönlendir

General Mobile Discovery Kullanım Deneyimleri, Bilgiler

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Misafir

Evren abi bizim note 2ler icinde var pencereli. Arama ekrani icin. Isim ve acma kapama yerleri acik. Ben suan ondan kullaniyorum.

Kirmizi mi :p

Yorum bağlantısı
Aytaç Akyel

ben bu telefonla bir türlü loş ışıkta iyi foto çekemiyorum flaşla çok parlatıyor nasıl çekmem lazım acaba loş ışıkta

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Necati Abi'nin gönderdiği kılıf sadece arama ekranı için tasarlanmış.  İsim ve açma -reddetme tuşları gözüküyordu. Kilit ekranında bir işe yaramıyordu.  Bende bunun üzerine Play store'dan S-View Hatroid diye bir uygulama indirdim. Uygulama çok kullanışlı. Bütün pencereli kılıflara uyarlanabilir. Çünkü saat ve diğer simgeler istenilen her noktaya customize sekmesi ile taşınabiliyor. Ayrıca kapağı kapattığınızda otomatik olarak çalışıyor. İsterseniz otomatik olarak telefonu da açıyor. Ve çok düzgün çalışıyor. Ama task killerlar ile uyumsuz. 
Şarjı çabuk bitirebilir. Ama artık 6200 Mah batarya ile geziyorum. :p
Bahtiyar abi'nin kılıfa da olur.

ctn8.jpg
yejp.jpg
fcrt.jpg
Kılıf için bir kez daha teşekkürler abi.  :)

Kirmizi mi :p

Nerden bildin Abi. :p

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu

Bu telefonun şarj soketi sorunu çözüldü mü bilen varmı parayı çöpe atmayalım durup dururken

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Bu telefonun şarj soketi sorunu çözüldü mü bilen varmı parayı çöpe atmayalım durup dururken

İlk serilerinde bu sıkıntı varmış . Yeni serilerden şikayeti olan olmadı sanırıml

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu

Bu aralar sıkıntılar bir türlü yakamı bırakmadı hesapta olmayan harcamalar oldu telefonumda sıkıntı çıkarınca 600 tl bütçe ile S3 mini ile discovery arasında kaldım   ekranda pembeleşme ve şarj soketi arızası okumuştum f/d de

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Discovery s3 ayarında bir telefon. S3 mini ile arada kaldiysaniz, aradan çıkmak çok kolay. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Soket sıkıntısını bende duydum. Şuan hanımın discovery sinden yazıyorum telefon 2 haftadır bizde herhangi bir sıkıntı çıkarmadı . Forumda alanlardan ise sadece Mert problem yaşadı o da garantiden çözülüyor anladığım kadarıyla :)

Telefon peynir ekmek gibi satılınca ilk seri falan kalmadı piyasada.

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Sanırım ilk serinin bir bölümünde şarj soket ayakları 2 adetmiş sonra bu ayaklar 4'e çıkarılmış. Bunu bu konu içinde Mert Boran'ın dicovery2 tanıtım videosunda firma sahibi söylüyor.Ayrıca ekranında gorilla glass olduğunu da teyit etti.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu

Teşekkür ederim arkadaşlar ilginize  GM 16 GB almayı düşünüyorum bakalım kısmet , bi de cep telefonundaki kredi kartı  taksitlendirme  durumu nasıl çözülecek  bilen varmı

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Teşekkür ederim arkadaşlar ilginize  GM 16 GB almayı düşünüyorum bakalım kısmet , bi de cep telefonundaki kredi kartı  taksitlendirme  durumu nasıl çözülecek  bilen varmı

31'ine kadar taksitler devam. 1 Şubatta düşecek.

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Önder bey memnunmusunuz telefondan?

Fazlasıyla. İnternette bu telefonun konuşulduğu, bu telefona uygun uygulamalar, root işlemleri vs. bolca var. Artık aksesuar derdi de kalmadı. 3-5 çeşit kılıf var piyasada. Bu konuda ve/veya başka konuda da bahsettim benim için bir telefon için psikolojik sınır 650-700 TL. Bunun üstündeki rakamlara alınanlar bana uçuk geliyor. Çünkü bu telefonun yapamayıp da diğerlerinin yaptığı ne var ki? Ben gaza geldim rootladım, tuş ışıkları bildirim ışığı oldu, zaten google play'de tonla program var. Deniyorum sıkılırsam başka yüklüyorum ne bir kasma ne de öyle alnımı terleten sorunlu bir durum henüz olmadı. Deneme amaçlı 1GB'lık oyunları yükleyip oynadım. Gayet güzeldi. O yüzden marka takıntısı yoksa şarj için de 1 gün idare etsin yeter derseniz düşünmeden alın derim ben kendi adıma. Şunu da ekleyeyim (klişe olacak) elektronik işi şans işi ben ne kadar memnunsam bi o kadar da memnun olmayan da vardır bilginize...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Telefonu teslim aldim. Degisenin ne oldugu belli degil. Parca kodu belli ancak degisen seye mekanik parca yazmislar. Ayrica bakim ve guncelleme yapilmis. Yarin servisi ariyip degisen parcayi ogrenecegim. Ekran koruyucunun icine etmisler tabiki. Her yer baloncuk olmus. 10 tl yenisini taktirdim. Bu sefer kendim ugrasmadim. Telefonun kiymetini simdi anladim. Dunya varmis be. :)

Guncelleme yapılmış derken?   :shok: yeni yazılım var da haberimiz mi yok :)

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Benim yazilima yukseltmislerdir semih.

Şu Sw versiyon dediğin mi abi?.  O anakart ile ilgili bir durum değil mi?  Sonuçta 2mizde internetten aynı güncellemeyi indirip kuruyoruz, nasıl SW versyonu farklı oluyor anlamam. HW yi anlarım da SW ilginç.

Yorum bağlantısı
Başar Mert

en sonunda banada aldıracaksınız şu telefonu :) güzel bir kampanya bulsam...

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

en sonunda banada aldıracaksınız şu telefonu :) güzel bir kampanya bulsam...

Limangoda 660Lira 16 GB'si abi. Daha ucuz görmedim ben 16'yı. Taksit felan da vardır kesin iyi sitedir. :)

Yorum bağlantısı
Başar Mert

Eyvallah kardeşim bakalım şu taksit olayı falan bitmeden alayım diyorum artık bende birtane kısmet olursa :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Semih, mert'e benim versiyondan yüklemişler. Güncelleme tarihinden anlayabiliyorsun.

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Gönderilen Resim

Kamera yazılımı ne zaman değişti. Flaşhı ayarlayabiliyoruz :)

Valla ben kendim değiştirdim...
Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Valla ben kendim değiştirdim...

Nası değiştirdiniz gösteririmisiniz.Ben bulamadım.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Kamera yazılımı ne zaman değişti. Flaşhı ayarlayabiliyoruz :)

Son serinin yazılımını yüklemişler Mert. Bende de böyle ama emmi de ersen de ve çağlar abi'de böyle değil.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Son serinin yazılımını yüklemişler Mert. Bende de böyle ama emmi de ersen de ve çağlar abi'de böyle değil.

Bende de böyle datlım suny.   Benimki mutant gibi oldu zaten. Nerden ne arasan bulursun :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...