Semih İzgi 11 Ocak 2014 Paylaş 11 Ocak 2014 Güzeeel Şarj problemini kabul ediyor genel müdür ancak telpa herkesten ücret istiyor. Doğru değil Elinizekinin değerini bilin, daha yeni ama daha tırt olanı geliyormuş Vallahi ben beğenmedim. Fiat linea'nın arka plakalığı bagaj kapağına koyup yeni diye satılması gibi olmuş. Şu cihaz olsaydı çok heveslenecektim... Yorum bağlantısı
Önder Kuru 11 Ocak 2014 Paylaş 11 Ocak 2014 Discovery2 beni ilgilendirmiyor, disco.1'e güncellemeler geliyormuş benim için önemli olan da bu. Bu arada telefon dilini ingilizce(uk) yapınca fotoğraf çekiminde flaş manuel olabiliyor... 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 11 Ocak 2014 Paylaş 11 Ocak 2014 (düzenlendi) Discovery2 beni ilgilendirmiyor, disco.1'e güncellemeler geliyormuş benim için önemli olan da bu. Bu arada telefon dilini ingilizce(uk) yapınca fotoğraf çekiminde flaş manuel olabiliyor... Bazı programlarda sadece ingilizcede düzgün çalışıyor Mesela benim kullandığım led bildirim programı (sani'nin kullandığından farklı) Türkçede çalışmıyor ingilizce de çalışıyor 11 Ocak 2014 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 11 Ocak 2014 Paylaş 11 Ocak 2014 Discovery2 beni ilgilendirmiyor, disco.1'e güncellemeler geliyormuş benim için önemli olan da bu. Bu arada telefon dilini ingilizce(uk) yapınca fotoğraf çekiminde flaş manuel olabiliyor... Bilgilensin herkes diye yazdım. Ilgilendirmiyorsa okumazsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 11 Ocak 2014 Paylaş 11 Ocak 2014 Bilgilensin herkes diye yazdım. Ilgilendirmiyorsa okumazsiniz.Mert neden sinirlendin? Ben senin mesajına cevap olarak yazmadım ki onu... Boşuna alınganlık yapmışsın, ben sadece "bu disco.dan çok memnunum, güncellemeler gelecekse bundan sonra gelen modeli almaya ihtiyacım yok" diye yazdım. Madem alınacaksın o zaman Semih de disco.2'yi beğenmemiş ona da "Bilgilensin herkes diye yazdım, beğenmediyseniz almazsınız" demeliydin...bence... Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 11 Ocak 2014 Paylaş 11 Ocak 2014 Mert neden sinirlendin? Ben senin mesajına cevap olarak yazmadım ki onu... Boşuna alınganlık yapmışsın, ben sadece "bu disco.dan çok memnunum, güncellemeler gelecekse bundan sonra gelen modeli almaya ihtiyacım yok" diye yazdım. Madem alınacaksın o zaman Semih de disco.2'yi beğenmemiş ona da "Bilgilensin herkes diye yazdım, beğenmediyseniz almazsınız" demeliydin...bence...Aaa Önder Abi ben sana mi yazmisim? Profil fotoğrafı cikmamisti cepten girdigim icin. Ismede bakmadan yazmisim. Kusura bakma. Ben baska birisi sanmistim. Onu da o yüzden konuyu acan ben olduğum için alinmistim. Tekrar Özür dilerim. 3 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 11 Ocak 2014 Paylaş 11 Ocak 2014 Aaa Önder Abi ben sana mi yazmisim? Profil fotoğrafı cikmamisti cepten girdigim icin. Ismede bakmadan yazmisim. Kusura bakma. Ben baska birisi sanmistim. Onu da o yüzden konuyu acan ben olduğum için alinmistim. Tekrar Özür dilerim. Profil fotosu deyince; senin profili her gördüğümde poz veresim geliyor... :lol:Not: öteki mesajları unuttum gitti... 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 11 Ocak 2014 Paylaş 11 Ocak 2014 Aaa Önder Abi ben sana mi yazmisim? Profil fotoğrafı cikmamisti cepten girdigim icin. Ismede bakmadan yazmisim. Kusura bakma. Ben baska birisi sanmistim. Onu da o yüzden konuyu acan ben olduğum için alinmistim. Tekrar Özür dilerim. Adamına göre mi diyorsun Mert, yani bir fikir iyi bir adamdan gelirse iyi tanımadığın bir adamdan gelirse kötü mü? Şaka şaka. Yinede Disco2 bende beklediğim heyecanı yaratmadı. Bizim telefonun 5'inç versiyonu. Köşelerdeki kıvrımı felan bile aynı.. Ben Pure gibi köşeli bar bekliyordum. Lumia 920'ye de benzerdi,hevesimi alırdım Yorum bağlantısı
Önder Kuru 11 Ocak 2014 Paylaş 11 Ocak 2014 Telefonum rootlu olduğundaki basit birkaç işlemle kameraya flaş ikonunu ekledim. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 11 Ocak 2014 Paylaş 11 Ocak 2014 Adamına göre mi diyorsun Mert, yani bir fikir iyi bir adamdan gelirse iyi tanımadığın bir adamdan gelirse kötü mü? Şaka şaka. Yinede Disco2 bende beklediğim heyecanı yaratmadı. Bizim telefonun 5'inç versiyonu. Köşelerdeki kıvrımı felan bile aynı.. Ben Pure gibi köşeli bar bekliyordum. Lumia 920'ye de benzerdi,hevesimi alırdım Böyle bir tanımlamayı ilk kez duydum. Çok aşırı beklenti içinde olunması normal bence çünkü öyle bir daldi ki telefon piyasaya. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Antutu benchmark sonuçlarınız nedir acaba? Benim 13695 çıktı. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Antutu benchmark sonuçlarınız nedir acaba? Benim 13695 çıktı. Hiç denemedim. Gerek te görmüyorum açıkçası. Cpu-z yükledim, telefon idle konumdayken 490mhz'te tek çekirdek çalıştırıyor. Pilin uzun süre gitmesinin sebebi bu. Yüklenince 1.2'ye çıkıyor direkt. Samsung falan izin vermezdi buna. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Note2 genelde bu seviyelerde çıkıyor. Ram doluydu galiba. Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Merhaba arkadaşlar http://www.hepsiburada.com/liste/general-mobile-akilli-telefon/department.aspx?categoryId=371946&sp=brand=generalmobile linkteki telefonu almak istiyorum. Kullanıcı yorumlarında fotoğraf çekiminde pembeleşme ve şarj soketi problemi olduğu yazıyor ve garantiye gönderdiklerinde 50 tl servis ücreti istendiği gibi problemler mevcut acaba forumdaki arkadaşlardan bu telefonu kullanan arkadaşlardan öneri ve yorum bekliyorum bütçem 600-700 tl aralığında.Şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Merhaba arkadaşlar http://www.hepsiburada.com/liste/general-mobile-akilli-telefon/department.aspx?categoryId=371946&sp=brand=generalmobile linkteki telefonu almak istiyorum. Kullanıcı yorumlarında fotoğraf çekiminde pembeleşme ve şarj soketi problemi olduğu yazıyor ve garantiye gönderdiklerinde 50 tl servis ücreti istendiği gibi problemler mevcut acaba forumdaki arkadaşlardan bu telefonu kullanan arkadaşlardan öneri ve yorum bekliyorum bütçem 600-700 tl aralığında.Şimdiden teşekkür ederim. Konunuzu birleştirdim. 1740 mesaj gönderilmiş, elbet yorumlar mevcut. Üzücü olan, konu araması yapmadan direkt konu açıyor olmanız 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 (düzenlendi) Discovery kullanan arkadaşlar size bi sorum olacak, telefonu hdmi girişi olan bi televizyona bağlayabiliyormuyuz, film vs izleyebilmek için nette kablolar satılıyor ama doğru ürünmü acaba.Mesela ıphone ve ıpadleri bağlayabiliyorsunuz şarj edilen yerden, discovery de bağlanabilirmi. 12 Ocak 2014 tarihinde Hakan Gürsu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Merhaba arkadaşlar http://www.hepsiburada.com/liste/general-mobile-akilli-telefon/department.aspx?categoryId=371946&sp=brand=generalmobile linkteki telefonu almak istiyorum. Kullanıcı yorumlarında fotoğraf çekiminde pembeleşme ve şarj soketi problemi olduğu yazıyor ve garantiye gönderdiklerinde 50 tl servis ücreti istendiği gibi problemler mevcut acaba forumdaki arkadaşlardan bu telefonu kullanan arkadaşlardan öneri ve yorum bekliyorum bütçem 600-700 tl aralığında.Şimdiden teşekkür ederim. 16 GB olanını alın... 1 Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Konunuzu birleştirdim. 1740 mesaj gönderilmiş, elbet yorumlar mevcut. Üzücü olan, konu araması yapmadan direkt konu açıyor olmanız Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Bügün bende 16 gb lığından anneme aldım bende s3 var s3den hızlı geldi bana kamerası vs herşeyiyle güzel telefon tavsiye ederim vatandan 700 e aldım arkadaşımda kap hediye etti kap çok ilginç s4ün flipi gibi aramaya cevap verebiliyorsunuz Bahtiyar kılıf maneul bir kılıf sanırım. Sadece arama esnasında ekrana gelen bölümleri açık bırakmışlar. Yaratıcı bir çözüm olmuş. Yeni çıkan flip cover kılıflar, ekranı kılıfa uygun bir formata çeviriyorlar. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Bahtiyar kılıf maneul bir kılıf sanırım. Sadece arama esnasında ekrana gelen bölümleri açık bırakmışlar. Yaratıcı bir çözüm olmuş. Yeni çıkan flip cover kılıflar, ekranı kılıfa uygun bir formata çeviriyorlar. Saygılarımla. Evren abi bizim note 2ler icinde var pencereli. Arama ekrani icin. Isim ve acma kapama yerleri acik. Ben suan ondan kullaniyorum. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Discovery kullanan arkadaşlar size bi sorum olacak, telefonu hdmi girişi olan bi televizyona bağlayabiliyormuyuz, film vs izleyebilmek için nette kablolar satılıyor ama doğru ürünmü acaba.Mesela ıphone ve ıpadleri bağlayabiliyorsunuz şarj edilen yerden, discovery de bağlanabilirmi. Maalesef ürünün HDMI kablo ile TV'ye bağlanması mümkün değil. MHL desteği yok. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Discovery kullanan arkadaşlar size bi sorum olacak, telefonu hdmi girişi olan bi televizyona bağlayabiliyormuyuz, film vs izleyebilmek için nette kablolar satılıyor ama doğru ürünmü acaba.Mesela ıphone ve ıpadleri bağlayabiliyorsunuz şarj edilen yerden, discovery de bağlanabilirmi. Maalesef ürünün HDMI kablo ile TV'ye bağlanması mümkün değil. MHL desteği yok. Tamamdır, teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Bahtiyar kılıf maneul bir kılıf sanırım. Sadece arama esnasında ekrana gelen bölümleri açık bırakmışlar. Yaratıcı bir çözüm olmuş. Yeni çıkan flip cover kılıflar, ekranı kılıfa uygun bir formata çeviriyorlar. Saygılarımla. Bu kılıfın bir özelliği mi? Ben play google s-view diye arattığınızda çıkan benzer uygulamalarla yapıldığını düşünüyordum. Bu telefonunki hariç çünkü çift pencereli, orjinal arama cevap ekranına uyarlanmış. Yorum bağlantısı
Recommended Posts