onurdursun 9 Ocak 2014 Paylaş 9 Ocak 2014 Discoda çağrı surelerini nereden görecez bulamadım Yorum bağlantısı
Önder Kuru 9 Ocak 2014 Paylaş 9 Ocak 2014 Discoda çağrı surelerini nereden görecez bulamadımAyetleri görebiliyoruz, sureleri değil.... Şaka bir yana cihazın stok arama uygulamasında aradığınız yada arayanın çağrısını tıkla o aramanın tüm aramalarının tüm sürelerini görebilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 9 Ocak 2014 Paylaş 9 Ocak 2014 Tam bir F/P ürünü cidden. Kullanan herkes hayrını görsün... Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 Ayetleri görebiliyoruz, sureleri değil.... Şaka bir yana cihazın stok arama uygulamasında aradığınız yada arayanın çağrısını tıkla o aramanın tüm aramalarının tüm sürelerini görebilirsin. Bu telefonla ilgili en detaylı site neresi Önder. root, mod, custom rom..... Yorum bağlantısı
Önder Kuru 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 Bu telefonla ilgili en detaylı site neresi Önder. root, mod, custom rom.....Sanırım burasıhttp://generalmobilediscovery.blogspot.com/?m=1 Bir de donanımhaber'de konu var orası da çok iyi. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 Sen root yaptım demiştin geçenlerde, hangi siteden yaptın DH mi ? Ayrıca GM Disco MTK işlemcili mi ? Yorum bağlantısı
Önder Kuru 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 Sen root yaptım demiştin geçenlerde, hangi siteden yaptın DH mi ? Ayrıca GM Disco MTK işlemcili mi ? Dh'den yaptım evet. Benim bildiğim MTK. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 (düzenlendi) Sen root yaptım demiştin geçenlerde, hangi siteden yaptın DH mi ? Ayrıca GM Disco MTK işlemcili mi ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276 Bunun dışında herhangi bir root denemeyin Necati abi. Bizim telefon için en basit ve stabil root programı,bilgisayarsız recoverysiz. Sadece bir apk Bizim sistemimize uygun olan Boromir. 10 Ocak 2014 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 Şundan kullanan var mı? http://www.n11.com/general-mobile-discovery-kilif-pencereli-2-ekran-koruma-hediyeli-P17127489?cid=800105_17127489 Ben beyazını aldım GG den, kullanamadım valla..Konuşurken kapağı çevirsen olmuyor çevirmesen olmuyor..Masaya koyuyorsun kapak yarım açık kalıyor vs.. Mıknatıslı olanlardan bak bence, hatta ajanda gibi olanlar var onlar daha iyi..Bir kredi kartı falan konulabiliyor yanına en azından.. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 Ben beyazını aldım GG den, kullanamadım valla..Konuşurken kapağı çevirsen olmuyor çevirmesen olmuyor..Masaya koyuyorsun kapak yarım açık kalıyor vs.. Mıknatıslı olanlardan bak bence, hatta ajanda gibi olanlar var onlar daha iyi..Bir kredi kartı falan konulabiliyor yanına en azından.. Bende bunun penceresizinden var. Kapağı açıp konuşmak pek iyi bir şey değil. Tek elle kapağı açıp cevaplamak çok tehlikeli. Bir kaç kez düşürme tehlikesi geçirdi garibim. Şu an ekranımda jelatin arkasında slikon kılıf var. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 Discovery 2 geliyormuş. Donanım Haber olarak Las Vegas CES 2014'de geçtiğimiz seneye damgasını vuran yerli cep telefonu üreticisi General Mobile'ın Genel Müdürü Muzaffer Gölcü ile de bir araya geldik. Geçtiğimiz seneyi ciddi bir başarı ile noktaladıklarını anlatan Muzaffer Gölcü, Discovery 2'nin geliştirilme sürecinde aynı Discovery'de de olduğu gibi Donanım Haber forumlarındaki kullanıcıların ilgi ve isteklerini dikkate aldıklarını belirtti. General Mobile, daha önce bir çok telefon modeli duyurup bunların hepsi ile aynı anda ilgilenen bir firma iken bugün sadece Discovery serisini merkeze almış ve bu telefonun daha iyi hale getirilmesi için çalışan bir yapıya bürünmüş. Discovery için yayınlanan güncellemelerin çokluğu da firmanın konuya ne kadar özen gösterdiğinin de bir kanıtı sayılabilir. Discovery kullanıcıları için güzel haber ise güncellemelerin devam edecek olması. Şimdiden üzerinde çalışılan güncellemeler olduğunun da bilgisini aldık.General Mobile, aynı zamanda çalkala belleği boşalt ve benzeri sadece Discovery'de olan özelliklerin de patentlerini almak için başvuru yapmış durumda. Firma kendi geliştirdikleri özelliğin şu sıralar başka üreticiler tarafından da yazılıma entegre edildiğini söylüyor.Discovery 2 ise sohbetin en önemli konusu tabi. Birinci telefonun başarısı ardından Donanım Haber forumlarında oldukça fazla mesai harcayan firma, kullanıcıların giriş seviyesi telefonlarda büyük ekran istediklerini fakat Full HD çözünürlüğü, performansa olan negatif etkisi nedeni ile önemsemediklerini fark etmiş. Bu yüzden Discovery 2'de 5" ekranda 720P çözünürlük sunuyorlar.Mediatek işlemcileri bu versiyonda tercih etmeyen firma Discovery 2'de Qualcomm'un Snapdragon 400 modelini kullanıyor. 4 adet özelleştirilmiş Cortex A7 çekirdeğinden gü alan platforma Adreno 305 GPU eşlik ediyor. Adreno 305, 720P için yeterli bir GPU fakat firmanın sürücü konusunda iyi bir oprimizasyon yapmasının gerekli olduğu açık. Zira bugüne kadar bu GPU ile piyasaya sürülen 720P ekranlı telefonlardan çok fazla performans alamadık. Discovery 2'de düşündürücü olan ise bize söylenen 1GB bellek miktarı. Discovery 1GB bellek ile de oldukça iyi çalışıyordu fakat 2. telefonun en azından bellek miktarında da iyileştirmeler içermesi kullanıcılar için daha heyecan verici olurdu diye düşünüyoruz. Android 4.3 işletim sistemi ile gelecek telefon Android 4.4 görünümüne sahip olacak ve güzel olan ise ziyaretçilerimizin istedikleri gibi standart Android arayüzü kullanılacak. 2500mAh batarya ile gelecek olan telefon konuşma ve ekran açık kalma süreleri olarak Discovery'e nazaran çok daha fazlasını vaat ediyorken aynı zamanda 13MP kamera da gelişmeler arasında. Discovery 2'nin incelemesi hafta sonu sizlerle olacak. Donanım Haber ekibi olarak Las Vegas CES 2014'te olup biten her şeyi sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 Güzel bir haber. Forumları takip etmeleri, kullanıcı taleplerini kaale almaları çok iyi. Ancak Disco2 için seçilen donanım zaten bir çok telefonda mevcut ve performans alamıyorlar. Demek ki yazılım o kadar iyi olmalı ki, performans sorunu yaşamasınlar... Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 28.12.13'te verdik daha haber yok servisten.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 28.12.13'te verdik daha haber yok servisten.. Derdi neydi? Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 Baktim herkes memnun, baldiza aldik bi tane telefon ilk haftasında şarj olmama sorunu yaşadı.Kronik mi ? Yaşayan var mi böyle bur sorun ? İlk seride sokette problem vardı galiba. Derdi neydi? Hastalık unutkanlik yapmış sani Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 Hastalık unutkanlik yapmış sani Hiç sorma sikayetvar.com da okudum. Genelde 2 günde geri dönüş yapıyorlar. Herkesten 50TL istemişler bu konu ile alakalı 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 Güzel bir haber. Forumları takip etmeleri, kullanıcı taleplerini kaale almaları çok iyi. Ancak Disco2 için seçilen donanım zaten bir çok telefonda mevcut ve performans alamıyorlar. Demek ki yazılım o kadar iyi olmalı ki, performans sorunu yaşamasınlar... Blu Pure Gibi olursa hoş olur ama şuan Mert'in verdiği bilgilerde etkileyici pek birşey yok. Ram 2gb olmalı işlemci ve gpu daha iyi seçilmeli vs vs. 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 Bu cihazları Dubai'de aratıp getirteceğim. Bakalım inşallah bulunur. http://www.xiaomi.com/en/mi3http://androidandme.com/2013/12/news/blu-life-pure-features-5-inch-1080p-display-and-13-megapixel-camera-priced-at-349/ Yorum bağlantısı
Semih İzgi 11 Ocak 2014 Paylaş 11 Ocak 2014 (düzenlendi) GM 2'nin tanıtımı. (video)http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/GM-Discovery-2-Hakkinda-Her-Sey-on-inceleme-ozel-roportaj.htm 11 Ocak 2014 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Ocak 2014 Paylaş 11 Ocak 2014 GM 2'nin tanıtımı. (video) http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/GM-Discovery-2-Hakkinda-Her-Sey-on-inceleme-ozel-roportaj.htm Güzeeel Şarj problemini kabul ediyor genel müdür ancak telpa herkesten ücret istiyor. Doğru değil Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Ocak 2014 Paylaş 11 Ocak 2014 Elinizekinin değerini bilin, daha yeni ama daha tırt olanı geliyormuş Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Ocak 2014 Paylaş 11 Ocak 2014 Bana media marketten böyle bir mesaj geldi. Ne yapıldığını nasıl öğrenebilirim. Ücret ödemeyeceğim en azından Medai markt'ta mutlaka servis fişi vardır. Ne yapıldığı yazar. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 11 Ocak 2014 Paylaş 11 Ocak 2014 Medai markt'ta mutlaka servis fişi vardır. Ne yapıldığı yazar.Medai neresi? Dubai'nin komşusu mu? :lol: Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Ocak 2014 Paylaş 11 Ocak 2014 Medai neresi? Dubai'nin komşusu mu? :lol: İçinden, merkezinden 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts