İçeriğe Yönlendir

General Mobile Discovery Kullanım Deneyimleri, Bilgiler

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Zafer Ayvacı

Android değil galiba ?

Whatsapp sensiz keyfsiz be kardeşim...

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Whatsapp sensiz keyfsiz be kardeşim...

Az kaldı bebişim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Android tabii ki.

İşletim Sistemi

Qualcomm Snapdragon™ 200

Bu android mi ?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

İşletim Sistemi

Qualcomm Snapdragon™ 200

Bu android mi ?

O işlemcisi. Yanlış yazmışlar :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ekrani ve parasi disinda ayni hemen hemen. Kalite olarak bu maddi ve ekran boyutu olarak disco. Ben olsam disco derdim.

Parasi da neredeyse ayni. Performansına bakmak lazim.
Yorum bağlantısı
Misafir

179 lira fark var. Performans olarak aynidir hemen hemen. 4.3 ekran, daha once buyuk ekran kullananlar icin kucuk gelebilir biraz. 4.7 ideal gibi sanki. Note 2 den sonra bana oyuncak gini geliyor hepsi.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

179 lira fark var. Performans olarak aynidir hemen hemen. 4.3 ekran, daha once buyuk ekran kullananlar icin kucuk gelebilir biraz. 4.7 ideal gibi sanki. Note 2 den sonra bana oyuncak gini geliyor hepsi.

İşte iphone almamanın sebebi. Gerçekten herkese telefon öneren ben kendime çare olamadım. Note 3 alsam samsung değmez 1899tlye. İphone alsam küçük. Lg alsam note 2 den bir artısı yok. Bilemiyorum. Lumia 1020 mi alsam ki?

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

modum ben telefonu mediamarket ile gönderdim. Uğraşmak istemedim. Umarım telpa kullanıcı hatası diye kitlemez :)

Inşallah Mert iyi haberler le dönersin. :)
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Cok ilginç bir ariza. Ekran filmi gibi bence. Veya anakart. Sivi teması demeseler. :(

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

İşte iphone almamanın sebebi. Gerçekten herkese telefon öneren ben kendime çare olamadım. Note 3 alsam samsung değmez 1899tlye. İphone alsam küçük. Lg alsam note 2 den bir artısı yok. Bilemiyorum. Lumia 1020 mi alsam ki?

Androidden sonra WP seni hayal kırıklığına uğratabilir. Ayrıca ne nokia ne de diğer telefonların sırf kamerayla öne çıkmasını bir çeşit pazarlama aldatmacası olarak görüyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

telefon sıvının yanından bile geçmedi nasıl diyecekler ki

Öyle bir diyorlar ki aklın hayalin durur Abi. :)
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Len mesaj kutunu boşatsana :D Modluğu bırakalı iyice pasaklı olmuşsun sen :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Biraz bekle. ;)

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/CES-2014--Huawei-Ascend-Mate-2-4G-artik-resmi.htm

http://www.teknolojioku.com/haber/ces-2014-huawei-dev-ekranli-ascend-mate-2yi-tanitti-15978.html

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Al discoyu gec. Hanimda var iste ekranida geri kalan ozellikleride hac rahatsiz etmiyor eksiklik hissettirmiyor.

Parasi az hic olmazsa rahatsiz etmez insani.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Len mesaj kutunu boşatsana :D Modluğu bırakalı iyice pasaklı olmuşsun sen :p

Sen ne diyon, hayata küstüm be :p

Sildim bi iki mesaj.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Sen ne diyon, hayata küstüm be :p

Sildim bi iki mesaj.

Vazgeçtim göndermeyeceğim  :crazy:  

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Vazgeçtim göndermeyeceğim  :crazy:

Gönderme sürünsün . :) Hatta bize gönder abi :)

Lumialar kaymak gibi telefon. Çok kullanislilar ben çok begeniyorum ama, unlock değiller. Disardan birşey Kurman mümkün değil. Ama yakinda jailbreak veya yine ios için bulunan pp25 adli hileli mağaza gibi bir mağaza ile Wp yi özgür kilacaklar.. ;) sonuç olarak Selçuk abi şuan hakli. Biraz beklemek gerek

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Gönderme sürünsün . :) Hatta bize gönder abi :)

Lumialar kaymak gibi telefon. Çok kullanislilar ben çok begeniyorum ama, unlock değiller. Disardan birşey Kurman mümkün değil. Ama yakinda jailbreak veya yine ios için bulunan pp25 adli hileli mağaza gibi bir mağaza ile Wp yi özgür kilacaklar.. ;) sonuç olarak Selçuk abi şuan hakli. Biraz beklemek gerek

Mesaj kutusunu komple sildi herhalde hepimizi lüzumsuz mesaj atıp tekrar dolduralım bence :D 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...