Onur Demir 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Arka planda acik olan program yada uygulamalari samsungta yaptigim gibi hepsini temizle deme sansim yokmu? Yorum bağlantısı
onurdursun 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 var telefonu sallayınca hepsini kapatıyor , o kılıftan bendede vardı siyah renkli parmağımı acıtıyor diye çıkardımattım kenara dün telefoncuda bizim discolar için deri kılıf gördüm gayet güzeldi ama ben kılıf sevmiyim Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 tiner denesem mi? Geçmiş olsun. Pek çıkacak gibi durmuyor. Disco'lar bir bir patlamaya başladı. lütfen ..k atmayalım :) su çiçeği dökmüş abisi Yorum bağlantısı
Semih İzgi 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 2 sorum olacak; 1- Başka bir şey bakarken "notificationoff" diye bir program(root izni istiyor) yükledim seçtiğin programlar bildirim çubuğunda görünmesin diye ama hepsini kapattı. Programı kaldırdım fakat sadece sistem bildirimleri geri geldi, diğerleri maalesef. 2- Hafızada yeterli yer olduğu halde daha kurulup kullanılmış bir apk neden yeterli alan yok diye hata verir(bahsi geçen apk da root isteyen bir uygulama) 1. sorunuza cevabım yok önder abicim Clean Master ile kalıntılarını silerseniz belki düzelir. 2. için ise genelde hafıza değilde Dahili bellek dolduysa yeterli alan yok diyormuş. Zaten ben o yüzden dahiliyi 1gb den 2.5 gbye çıkartmıştım. Ayrıca yine clean master ile genel bir temizlik yapabilirsiniz. Ama dikkat, gereksiz dosyaları silerken oyun cache'lerini silmeyin. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Geçmiş olsun. Pek çıkacak gibi durmuyor. Disco'lar bir bir patlamaya başladı. Dandik kapağın boyası telefona çıkmış. Telefonun suçu ne. 2 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Arka planda acik olan program yada uygulamalari samsungta yaptigim gibi hepsini temizle deme sansim yokmu? Root yaptın mı abi? Rootladıysan clean master iyidir. Root yoksa telefonun içinde kurulu gelen uygulama yöneticisi tarzı birşey var, App Manager. Orda cache temizleme ve ram bosaltma olayı mevcut. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Dandik kapağın boyası telefona çıkmış. Telefonun suçu ne. heç. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 tiner denesem mi? lütfen ..k atmayalım :) su çiçeği dökmüş abisi Estağfurullah. Olabiliyor böyle şeyler. Dandik kapağın boyası telefona çıkmış. Telefonun suçu ne. Telefonun bir suçu yok Abi, takılıyorum. Tek sorunlu cihaz Mert Abi'de galiba. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Arkadaşlar 1.5 Aydır kullandığım renkli kapak üstü koruyucu telefonun orijinal kapağını bu hale sokmuş. Kapak bordo ve renk olarak yüzey olarak gerçekten güzel.Şimdi ben bu rengi siyah kapaktan çıkaramıyorum içine işlemiş veya siyah renk atmış böyle olmuş gibi.Bu tür kapak kullanan arkadaşlar aman dikkat diyorum kolonya ıslak mendil vs... Denedim çıkmadı bu izi nasıl ne ile götürürüm saygılar... Boyacılarda satılan sulu zımpara kağıtları var. Tahminimce 2000lik veya 2500lük rahat çıkarır. Yinede siz 3000 ile bi dalın, yüzey sulu olsun. Olmazsda inceden kalına 3000 2500 2000 diye denersiniz hangisinde çıkarsa, 2500 de çıktıysa pürüzü almak için 2 dk 3000 atarsınız mis gibi olur. Sararmış farlada uyguladığımıza benzer bir yöntem olur Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Boyacılarda satılan sulu zımpara kağıtları var. Tahminimce 2000lik veya 2500lük rahat çıkarır. Yinede siz 3000 ile bi dalın, yüzey sulu olsun. Olmazsda inceden kalına 3000 2500 2000 diye denersiniz hangisinde çıkarsa, 2500 de çıktıysa pürüzü almak için 2 dk 3000 atarsınız mis gibi olur. Sararmış farlada uyguladığımıza benzer bir yöntem olur kozmetik işine dönmesin doktor :good1: Estağfurullah. Olabiliyor böyle şeyler. Telefonun bir suçu yok Abi, takılıyorum. Tek sorunlu cihaz Mert Abi'de galiba. mert seni seviim. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 kozmetik işine dönmesin doktor :good1: mert seni seviim. Sıkıntı olmaz abi. Mat yüzey olduğu için zımparayı göstermez. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Sıkıntı olmaz abi. Mat yüzey olduğu için zımparayı göstermez. arabada olacaktı ince zımparadan, deneyeceğim. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Root yaptın mı abi? Rootladıysan clean master iyidir. Root yoksa telefonun içinde kurulu gelen uygulama yöneticisi tarzı birşey var, App Manager. Orda cache temizleme ve ram bosaltma olayı mevcut. Cevaplar için sağol kardeşim ama her iki sorunu da kendi kendime hallettiğime dair kendi mesajımı alıntıladığım 2. mesajım mevcut. Sanırım görmedin kardeşim. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Sıkıntı olmaz abi. Mat yüzey olduğu için zımparayı göstermez. semih bi kapak borcun var :) Yorum bağlantısı
Semih İzgi 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Cevaplar için sağol kardeşim ama her iki sorunu da kendi kendime hallettiğime dair kendi mesajımı alıntıladığım 2. mesajım mevcut. Sanırım görmedin kardeşim. Evet abi sonradan görmüştüm o yüzden beğene tıklamıştım semih bi kapak borcun var :) Ya da işçiliğini geliştirmeye ihtiyacın var Erol abi kaçlık ve ne tip kullandın zımparayı? Benim dediğim 3000lik sadece üst yüzeyin tozunu alır. Asla kazımaz Hem zaten yenisini alacaktın Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 (düzenlendi) Evet abi sonradan görmüştüm o yüzden beğene tıklamıştım Ya da işçiliğini geliştirmeye ihtiyacın var Erol abi kaçlık ve ne tip kullandın zımparayı? Benim dediğim 3000lik sadece üst yüzeyin tozunu alır. Asla kazımaz Hem zaten yenisini alacaktın Ustalıgım iyidir iyidir de malzeme enteresan çıktı plastik kapağın üzerinde çok ince film gibi bir tabaka varmış.o sıyrıldı.Tiner de denedim yok.Yenisini Alırım bi ara. 5 Ocak 2014 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Yedek parçalarının satıldığı online bi yer var mı acaba? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 telpa market var ama parça yok pil bile yok. Yakında düşer gg ye. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 http://www.akilliphone.com/Cep-Telefonu-Yedek-Parcalari/Kasa-Kapak-275/General-Mobile/275-520 Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Root yaptın mı abi? Rootladıysan clean master iyidir. Root yoksa telefonun içinde kurulu gelen uygulama yöneticisi tarzı birşey var, App Manager. Orda cache temizleme ve ram bosaltma olayı mevcut. Yok root falan ugrasamam Sallayinca kapaniyormus hepsi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Yok root falan ugrasamam Sallayinca kapaniyormus hepsi. Root dediğin bi tane APK yüklüyorsun, o kadar. Sonra gelsin bildirim led'i http://www.akilliphone.com/Cep-Telefonu-Yedek-Parcalari/Kasa-Kapak-275/General-Mobile/275-520 Orjinal değil. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 (düzenlendi) Root dediğin bi tane APK yüklüyorsun, o kadar. Sonra gelsin bildirim led'i Orjinal değil. En orjinali. Gionee. En azından mavi olan. 5 Ocak 2014 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 S3 tede bugün ekran yeşilleşmesi oldu. Tek Disco değil büyük ekranlı çoğu telefonda oluyor o sorun. Yorum bağlantısı
onurdursun 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 telpa market var ama parça yok pil bile yok. Yakında düşer gg ye.benim telefoncu da orijinal bataryası var Yorum bağlantısı
Semih İzgi 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 benim telefoncu da orijinal bataryası var Yedek batarya herzaman hepimize lazım olabilir. Acaba fiyatı nedir ki? Toplu alım yapsak indirim yaparmı; bir ahbaplığınız var mı? 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts