Önder Kuru 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Kendi adıma konuştum. Sürekli wifi etkisi altındayım. Mehmet abi'nin hesabıma girip kendi fotosunu koyan bu genç adam da kim? Kimsin sen genç? :D :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Geçmiş olsun Mert, yapacağın bir şey yok mecbur servise gönderecen. Yanlız sebebini merak ettim. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Ekran soketlerinden gevşeme olmuş olabilir mi ki? ama Mert ilk gazimizi verdik ona üzüldüm. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Sanıyorum filmde sıkıntı var. Ekran sağlam gibi duruyor. Ama ölmüş te olabilir. Kullanıcı hatalık bir durum yok. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 ekran şöyle sağlam dokunmatiği çalışıyor.... Dokunmatik ile ekran farklı katmanlardır. Ancak kırık darbe yoksa o ekrana kullanıcı hatası diyemez. Sıkma canını. Yeter ki darbe olmasın. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 aynen abi daha 4 aylık telefon son taksidini bu ay ödeyecektim. Umarım servis çamurluk yapmaz ama dokunmatik sağlam... Yapmaz, Telpa iyidir ancak bence bekle, biraz belirginleşsin sorun... Yorum bağlantısı
Önder Kuru 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 abi ekranda sorun var dedim ve düzeldi dedim ya artık bir ekranım yok komple gitti. Dokunmatik çalışıyor ancak ekran simsiyah kırılma falan yok çok nadir arada ekranda hafif beyazlık oluyor ama komple siyah. Aldığım yere gideyim ancak işin kötüsü eskişehirde servis yok onlarda İstanbul ana merkeze gönderiyorlar. Sormak istediğim ekran değişecekte servis kullanıcı hatası deyip benden para ister mi ? ekran gitti abey Ekran yerine gelir de saçları ne yapağız? Üzülme yani ben S5233'ün ekranına 70-80 tl verdim, bu telefona 150 versem ne olur ki garantiye girme ihtimali çok yüksek... Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Ekranı pek garantiye sokmuyorlar. Mert'in note 2 si için önce garanti dışı deyip dünya para istemişlerdi. Biraz hırçın olmak zorunda kalabilirsiniz servise karşı. Ama önce kibarlığınızı yapın ondan sonra Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Benim disco da ekrana arada bir reklam falan çıkıyor. Bunlar çıkmaya başladıktan sonra avg antivirüs kurdum, tarama yaptırdım birşey bulamadı. Neden çıkar bu reklamlar ve nasıl engelleyebilirim? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Benim disco da ekrana arada bir reklam falan çıkıyor. Bunlar çıkmaya başladıktan sonra avg antivirüs kurdum, tarama yaptırdım birşey bulamadı. Neden çıkar bu reklamlar ve nasıl engelleyebilirim? Yüklediğiniz bir uygulama sebep olur. Reklam çıktığı zaman, üstteki bildirim çubuğunda reklama basılı tutun, UYGULAMA BİLGİSİ belirecek, ona tıklayın, hangi uygulamanın reklamı gönderdiğini görebilirsiniz. Bu uygulamayı kaldırmadıkça veya varsa reklamsız sürümü kurmadıkça reklamları kaldıramazsınız. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Servis ile yüz yüze muhattap olamayacağım. Eskişehir media markete vereceğim onlarda istanbul ana merkeze gönderecekler Hiç media markt'a verme, gün kaybedersin. Direkt telpa'ya gönder. Online servis formu doldurman gerekebilir. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Hepsinin sonu gelecek. Geçmiş olsun abi. Darbe çizik kırık yoksa garantiden halledilir. Sıkma canını. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 hiç bir şey yok adaş bal dök yala sende varmıydı bşr şey kırık falan ? Telefon darbesiz, Türk kızı cilvesiz olmaz derler bilir misin Abi. DÜn toplantıda alay konusu oldu benim note 2. En fazla bu kadar eskiyebilir galiba. 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 34'de 1 hata oranı ile GM hala sınıfında lider .. Kardeşim geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda yepyeni,helal li-ion emen bol çözünürlüklü ekranına kavuşursun sorunsuzca. Telpa'nın sorun çıkaracağını sanmıyorum. Darbe ile giden ekranlar illa ki kendini belli eder. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 abi ekranda sorun var dedim ve düzeldi dedim ya artık bir ekranım yok komple gitti. Dokunmatik çalışıyor ancak ekran simsiyah kırılma falan yok çok nadir arada ekranda hafif beyazlık oluyor ama komple siyah. Aldığım yere gideyim ancak işin kötüsü eskişehirde servis yok onlarda İstanbul ana merkeze gönderiyorlar. Sormak istediğim ekran değişecekte servis kullanıcı hatası deyip benden para ister mi ? ekran gitti abey Mert üzülerek söylüyorum Benim s2 düştükten sonra bir taraflarında renk değişimi başlamıştı. ilerleyen saatlerde ekran siyahlaştı. Hiç biryerinde kırık çatlak yoktu. Ancak içeriden likit dağılmıştı galiba. Telefonu bir yere sert koyduysan veya çarptıysan ekran zarar görmüştür. (İnşallah tahmin ettiğim gibi değildir) Yorum bağlantısı
Önder Kuru 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 2 sorum olacak; 1- Başka bir şey bakarken "notificationoff" diye bir program(root izni istiyor) yükledim seçtiğin programlar bildirim çubuğunda görünmesin diye ama hepsini kapattı. Programı kaldırdım fakat sadece sistem bildirimleri geri geldi, diğerleri maalesef. 2- Hafızada yeterli yer olduğu halde daha kurulup kullanılmış bir apk neden yeterli alan yok diye hata verir(bahsi geçen apk da root isteyen bir uygulama) Yorum bağlantısı
Önder Kuru 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 Discovery lere ne oluyor böyle?"Root" kullanmayı öğrenene kadar biraz sıkıntı yaşayacağız... 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 2 sorum olacak; 1- Başka bir şey bakarken "notificationoff" diye bir program(root izni istiyor) yükledim seçtiğin programlar bildirim çubuğunda görünmesin diye ama hepsini kapattı. Programı kaldırdım fakat sadece sistem bildirimleri geri geldi, diğerleri maalesef. 2- Hafızada yeterli yer olduğu halde daha kurulup kullanılmış bir apk neden yeterli alan yok diye hata verir(bahsi geçen apk da root isteyen bir uygulama) Kendim çözdüm:1-"Uygulamalar"dan istediğiminkini "bildirimleri aç"ı tıkladım oldu bitti. 2-Uygulama yükleme yeri tercihi olarak sd kartı seçtim şıkır şıkır yükleniyor... Yani disco. forever... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 (düzenlendi) Arkadaşlar 1.5 Aydır kullandığım renkli kapak üstü koruyucu telefonun orijinal kapağını bu hale sokmuş. Kapak bordo ve renk olarak yüzey olarak gerçekten güzel.Şimdi ben bu rengi siyah kapaktan çıkaramıyorum içine işlemiş veya siyah renk atmış böyle olmuş gibi.Bu tür kapak kullanan arkadaşlar aman dikkat diyorum kolonya ıslak mendil vs... Denedim çıkmadı bu izi nasıl ne ile götürürüm saygılar... 5 Ocak 2014 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Geçmiş olsun. Pek çıkacak gibi durmuyor. Disco'lar bir bir patlamaya başladı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts