İçeriğe Yönlendir

General Mobile Discovery Kullanım Deneyimleri, Bilgiler

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Guest Mert Boran

Kullandın mı ? Evet ise ne kadar süre ?

Kullandım, hergün elime geçiyor zaten abi. Arkadaşlara ben aldırttım. Yani tamam bu fiyata çok iyi ama öyle Note 2'yle karşılaştırırsak kötü ezilir. Tek avantajı fiyat. O olmasa kimse yüzüne yine bakmayacaktı. Tıpkı general mobile planet gibi. 

Abi şu videoyu baştan sona izlemeni öneririm: http://www.youtube.com/watch?v=r3YNGb2uPFs

Zamzung, normaldir  :D

Ali Abi ne diyorsun bu habere? Gerçekler bizim forumda ki gibi değil malesef. :)

http://galeri.haberturk.com/ekonomi/galeri/434103-yilin-hayal-kirikliklari

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Kullandım, hergün elime geçiyor zaten abi. Arkadaşlara ben aldırttım. Yani tamam bu fiyata çok iyi ama öyle Note 2'yle karşılaştırırsak kötü ezilir. Tek avantajı fiyat. O olmasa kimse yüzüne yine bakmayacaktı. Tıpkı general mobile planet gibi. 

Abi şu videoyu baştan sona izlemeni öneririm: http://www.youtube.com/watch?v=r3YNGb2uPFs

Ali Abi ne diyorsun bu habere? Gerçekler bizim forumda ki gibi değil malesef. :)

http://galeri.haberturk.com/ekonomi/galeri/434103-yilin-hayal-kirikliklari

5c nin fiyasko olmasının 3 sebebi var, bir kere direk ip5 bu alet, 2. si ayponcular tırt plastiği sevmez, bu alet birde naylon olunca dile düşmekten kaçamayacaklarını bildiklerinden 5c doğuştan ölü doğmuştu, 3. sü fiyatı 1000 tl. bile olmamalıydı, zira ucuz olacak diye lanse edilmişti, kısaca normal haber yani :)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Mert note2 ile yapıp bununla yapamadıklarını yazar mısın ?

Tabi ki. :)

Samsung smart tv ye direk bağlanamam. Kalemi çıkarıp not alamam. Sadece istediğim kısmın ekran görüntüsünü alıp üzerinde istediğim renk ve şekil ile oynama yapamam. Aynı anda video izlerken whatsapptan mesaj çekip hemde foruma bakamam. (hepsi aynı ekranda). 64 gb hafıza kartı takamam. Note 2'ninki kadar güçlü flaşı olan telefon henüz yok sanırım. Sizden çok daha uzun pil ömrü var. 3100 Mah batarya. Sürekli uygulamaları hafıza kartına taşıma gibi derdim yok. (4Gb için). Otg kablosu ile flaş disk, mouse, klavye, ps3 kolu,dslr makine hiçbirini bağlayamam. Çok çok daha iyi bir video çekim kaitesi var. Fotoğraf da aynı şekilde. Ekran renkleri amoled kadar canlı değil ve amoled daha az enerji tüketiyor. Telefon tam türkçe çeviri hataları yok. S Beam ile 1 şarkıyı 1 saniyede sadece telefonları sırt sırta değdirerek paylaşamam. Daha aklıma gelmeyen birsürü şey var. :)

Ayrıca Sar değeri en düşük telefona sahibim. :)

Bunları da yapamazdım:

hKau8Dv.jpg?1DhG2cH4.jpg?1lRwIx6e.jpg?1

y3eqyvy7.jpg

5c nin fiyasko olmasının 3 sebebi var, bir kere direk ip5 bu alet, 2. si ayponcular tırt plastiği sevmez, bu alet birde naylon olunca dile düşmekten kaçamayacaklarını bildiklerinden 5c doğuştan ölü doğmuştu, 3. sü fiyatı 1000 tl. bile olmamalıydı, zira ucuz olacak diye lanse edilmişti, kısaca normal haber yani :)

Abi haberin 14. sayfası için atmıştım ben. :D

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

14. sayfayada baktım, "birçok ürün için" sözü önemli, One bu grupta değil, şuan için Andro dünyasındaki tek (nexustan bile daha stabil) adam gibi çalışan cihaz bu, hemde nispeten eskiyen işlemcisiyle, ne G2 ne başkası, üzügünüm, o yazanlar hTC (sadece en üst modeli için) harici tüm markaları kapsar, özelliklede zamzungu   :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ciddi ciddi yazmışsın ha.. :D

Note2 parasına dört tane disco alırım.. 3 değil dört ekran açarım.. :D

Saydıklarının hiç biri ihtiyaç duyacağım şeyler değil.. Niye kalemle not alayım. not defteri tek tık.. klavyesi var.. :)

Şaka bir yana. elbet üstünlükleri olacak..

Bildirim ledi hariç ihtiyaç duyduğum hiç bir şey yok... 

Aslında mütemadiyen bildirim geldiği için aslında ona da ihtiyacım yok.. 

Yorum bağlantısı
Onur Demir

699tl ye alinabilecek en iyi telefon oldugi tartismasiz. 2.3 disco parasi note 2 4 degil :p

Note2 almamis olsaydim ve simdiki aklim olsaydi dusunurdum fazla para vermemek adina.

Nedenmi; 5" lik bir iphone cikana kadar idare etsin mantigiyla :)

Esim mutlu olsun rahat kullansin yeter benim icin simdilik.

Bana gelmez, heroes of order and chaos oyununu online olarak bukadar rahat oynayamam discoda.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Tabi ki. :)

Samsung smart tv ye direk bağlanamam. Kalemi çıkarıp not alamam. Sadece istediğim kısmın ekran görüntüsünü alıp üzerinde istediğim renk ve şekil ile oynama yapamam. Aynı anda video izlerken whatsapptan mesaj çekip hemde foruma bakamam. (hepsi aynı ekranda). 64 gb hafıza kartı takamam. Note 2'ninki kadar güçlü flaşı olan telefon henüz yok sanırım. Sizden çok daha uzun pil ömrü var. 3100 Mah batarya. Sürekli uygulamaları hafıza kartına taşıma gibi derdim yok. (4Gb için). Otg kablosu ile flaş disk, mouse, klavye, ps3 kolu,dslr makine hiçbirini bağlayamam. Çok çok daha iyi bir video çekim kaitesi var. Fotoğraf da aynı şekilde. Ekran renkleri amoled kadar canlı değil ve amoled daha az enerji tüketiyor. Telefon tam türkçe çeviri hataları yok. S Beam ile 1 şarkıyı 1 saniyede sadece telefonları sırt sırta değdirerek paylaşamam. Daha aklıma gelmeyen birsürü şey var. :)

Ayrıca Sar değeri en düşük telefona sahibim. :)

Bunları da yapamazdım:

Mert Samsung beni androidten soğutmayı bırak nefret ettirdi. S2 ye verdiğim 2bin gaymeye yazık. Yazık ki ne yazık. Telefon orijinal yazılımında karsılıyor şişiyor ama rootlarsam veya kernel değiştirirsem makina düzeliyordu. Haftada bir format atmaktan sıkılmıştım artık.

Samsung donanıma yaptığı yatırımın yüzde birini yazılama yapsaydı çok daha iyi olurdu.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Hepsiburadadan 699TL ye (75TL puan hediyeli) beyaz renk 16gb olanından birtane aldım. Şuan kargoda ve muhtemelen perşembe elime geçer. Öyle bir anlattınız ki telefonu ilk defa hiç araştırmadan daha doğrusu görmeden telefon aldım :)

Note2 duruyor bu eşime hediye :)

E haliyle yakında satılık Nokia C7 var temiz :)

Bende C7'den geçtim abicim.  Eşekten inip Ata binmek gibi birşey.  Ben C7'ye modifiyeli yazılım olan Evols'u kurmama rağmen arada dağlar denizler kadar fark var.. 

Sen sanki satmıştın beyaz bir C7?  satılmamışmıydı o?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Demir

Bende C7'den geçtim abicim. Eşekten inip Ata binmek gibi birşey. Ben C7'ye modifiyeli yazılım olan Evols'u kurmama rağmen arada dağlar denizler kadar fark var..

Sen sanki satmıştın beyaz bir C7? satılmamışmıydı o?

Yazilim standart c7 de kutudan ciktigi gibi :)

C7a icin ilan acmisti ancak vazgecip kapatmistim ilani.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Ciddi ciddi yazmışsın ha.. :D

Note2 parasına dört tane disco alırım.. 3 değil dört ekran açarım.. :D

Saydıklarının hiç biri ihtiyaç duyacağım şeyler değil.. Niye kalemle not alayım. not defteri tek tık.. klavyesi var.. :)

Şaka bir yana. elbet üstünlükleri olacak..

Bildirim ledi hariç ihtiyaç duyduğum hiç bir şey yok... 

Aslında mütemadiyen bildirim geldiği için aslında ona da ihtiyacım yok.. 

Abi 4 tane nasıl alacaksın? 300 tl mi oldu bu alet? Note 2 1299 tl. Valla ben çizimci, tasarımcı adamım yoksa şimdiye çoktaan şutlardım note 2 yi. :D

Yani üstünlükleri yok değil ama 600 tlye çokta eksiği yok. Sonuçta güncelleme alan bir telefon sürekli. Biz halen 4.1. 

Mert Samsung beni androidten soğutmayı bırak nefret ettirdi. S2 ye verdiğim 2bin gaymeye yazık. Yazık ki ne yazık. Telefon orijinal yazılımında karsılıyor şişiyor ama rootlarsam veya kernel değiştirirsem makina düzeliyordu. Haftada bir format atmaktan sıkılmıştım artık. Samsung donanıma yaptığı yatırımın yüzde birini yazılama yapsaydı çok daha iyi olurdu.

Abi, biliyorum. Samsung'tan bende memnun değilim, biliyorsun.  Ama videoda da diyor yani bu cihaz fazla abartıldı. Bu fiyata çok iyi o kadar. Yani bu S3'le yarışan bir telefon ki kağıt üstünde onunda altında. Ben sırf kalem özellikleri için tutuyorum note 2'yi. Sıradan bir telefona geçersem çok ararım bundaki özellikleri. Note 3 anca kurtarır ama daha da samsung almak istemiyorum. Şu donanımda ki cihaz halen 4.1'de. Hiç yakışmıyor. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abi 4 tane nasıl alacaksın? 300 tl mi oldu bu alet? Note 2 1299 tl. Valla ben çizimci, tasarımcı adamım yoksa şimdiye çoktaan şutlardım note 2 yi. :D

Yani üstünlükleri yok değil ama 600 tlye çokta eksiği yok. Sonuçta güncelleme alan bir telefon sürekli. Biz halen 4.1.

Abi, biliyorum. Samsung'tan bende memnun değilim, biliyorsun. Ama videoda da diyor yani bu cihaz fazla abartıldı. Bu fiyata çok iyi o kadar. Yani bu S3'le yarışan bir telefon ki kağıt üstünde onunda altında. Ben sırf kalem özellikleri için tutuyorum note 2'yi. Sıradan bir telefona geçersem çok ararım bundaki özellikleri. Note 3 anca kurtarır ama daha da samsung almak istemiyorum. Şu donanımda ki cihaz halen 4.1'de. Hiç yakışmıyor.

Mert androide dönersem (ki zor) şu an alacağım telefon disco olur. Hızı stabilitesi muhteşem. Şaşırdım kaldım. O telefonu Samsung yapsa 1500 tl altında imkanı yok satmaz.

Makinede işlemci sayısı ister 2 ister 20 olsun. Yazılımla kontrol edemezsen bence hiç bir işe yaramaz. Aç 20 at ile tok 2 at arasındaki fark gibi düşün.

Htc one kullanmadım bilmiyorum. Ama onu da anlata anlata bitiremiyorlar. Inşallah birgün kullanmak nasip olur.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Mert androide dönersem (ki zor) şu an alacağım telefon disco olur. Hızı stabilitesi muhteşem. Şaşırdım kaldım. O telefonu Samsung yapsa 1500 tl altında imkanı yok satmaz.

Makinede işlemci sayısı ister 2 ister 20 olsun. Yazılımla kontrol edemezsen bence hiç bir işe yaramaz. Aç 20 at ile tok 2 at arasındaki fark gibi düşün.

Htc one kullanmadım bilmiyorum. Ama onu da anlata anlata bitiremiyorlar. Inşallah birgün kullanmak nasip olur.

Boşver abi, androidden adam olmaz. İos forever. :)

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Konu aslinda burasi degil ama Bende discocu olduguma gore rahat rahat atip tutabilirim :D (bu ucak bileti oldugu icin havalimaninda ucagin sahibi gibi davranan yolcular gibi oldu biraz)

iPhone kullanirken millet oovv note2 boyle onex soyle nexus bilmemne ovduler de ovduler. Android cok iyimis harikaymis falan filan.

Ayni dili konusan yok. Apple da parmak hep bir yeri isaret eder.

Android falan kulliyen yalan. Root moot yapinca cosuyo makine demesin kimse. Okadar merakli ve teknolojiyi seven adamimdir root la ilgili en ufak bir cabam olmadi. Jailbreak hem cok kolay hemde basariliydi.

Android alinacaksa GM discovery alinmali. Parasina gore mantikli telefon. Baskasi gercekten gereksiz.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Ya sattıracaksınız bana note 2 yi. :p  Kızılayda Telefoncular Note 2 + 300 tlye İp5 16 gb beyaz verdi. Alsam mı? Kaskolu felan tr cihazı. Discovery için de üstüne para veriyorlar zaten. Bilemedim. Off :crazy:

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

MERT Şuradaki yorumlarımı oku istersen :D Sen çok fazla özellik detay isteyen birisin :)

Abi bunlar sorun değil ya. Alışırım. Ama detaya verilen öneme bende önem veririm doğru. Bu arada whatsapp ifadelerini halen buamadıysan Emoji yüklenecek. :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abi bunlar sorun değil ya. Alışırım. Ama detaya verilen öneme bende önem veririm doğru. Bu arada whatsapp ifadelerini halen buamadıysan Emoji yüklenecek. :D

Buldum. Ancak bu da bir amelelik. Yani androidte standar olan bunda ekleme yapıyorsun :D

Ama Samsungtaki androidten sonra şu anda f16ya binmiş gibi oldum. S3 ile kıyasladığımda bile S3 hala kağnı gibi. Bunu ben söylemedim. S3 kullanan ve benim telefonu kullanan arkadaşların söylediği cümleler.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Ben de çok memnunum. Mehmet Abi ve diğer tavsiye edenlere teşekkürler. :)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

General Mobile Discovery Kullananlar Kulübü-Ocak/2014 Güncel Liste

1-Mehmet Özyürek

2-Serkan Toker

3-Aydın Sert

4-Önder Kuru

5-Hasan Basri Bayraktar

6-Hakan Gürsu

7-Bilal Nazlı

8-Mert Gülkokan

9-Mahmut Sayar

10-Fatih Mehmet Uslu

11-Erol Eser

12-Aytaç Akyel

13-Süleyman Can Şahin

14-Mert Bilgin Irmak

15-Erhan Doruk

16-Serdal Soysal

17-Borga Tansel

18-İlhan Kol

19-Hüseyin Çolak

20-Serhan Gürbüzol

21-Mehmet Acar

22-Buğra Kaya

23-Erkam Elma

24-Beyazıt Gündem

25-Ersen Tapan

26-Hasan Karabekiroğlu

27-Mustafa Yaman

28-Evren Erakçora

29-Semih İzgi

30-Muharrem Karagülle

31-Gökhan Dursun

​32-Sani Gerşon

33-Onur Dursun

34-Çağlar Bayur

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Mert. Çağlar abini de yaz.

Abi bildiklerini sen ekleyiver 10 dakikayı geçmiş. Düzenleyemiyorum. :)

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...