İçeriğe Yönlendir

General Mobile Discovery Kullanım Deneyimleri, Bilgiler

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Semih İzgi

Sani'nin telefon mindar . her yerinde 2 yaziyor. On camda GM gazisi felan. Nike ve nixe gibi. Led i de zorla calistirdi üstelik. :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Her ikisinin de kullanımı zor.. ben aldım kullanmıyorum.. 

Telefon yönlendirmelerinde ücret alınıyor diye hatırlıyorum ( yönlü hat ile görüşme yapılırsa her iki tarafa da ) Eğer böyle ise kullanmak mümkün görünmüyor. 

Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak

Her ikisinin de kullanımı zor.. ben aldım kullanmıyorum..

O zaman çare kapaksız slikon kılıf

Yorum bağlantısı
İlhan Kol
(düzenlendi)

Arkadaşlar benim discoda bugün farkettim üç bölgede bulutlanma oluşmuş beyaz ekranda net belli oluyor bunun sebebi nedir acaba ?

tarihinde İlhan Kol tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Arkadaşlar benim discoda bugün farkettim üç bölgede bulutlanma oluşmuş beyaz ekranda net belli oluyor bunun sebebi nedir acaba ?

Şeffaf koruyucuda bir matlık olmasın? Bazen bu tip şeyle gözü aldatabiliyor.
Yorum bağlantısı
İlhan Kol

Şeffaf koruyucuda bir matlık olmasın? Bazen bu tip şeyle gözü aldatabiliyor.

Özellikle baktim temiz altta led lamba koymuş gibi parlıyor .

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Özellikle baktim temiz altta led lamba koymuş gibi parlıyor .

Filmi söküp bakın derim.

Yorum bağlantısı

Bu aralar telden hiç memnun değilim. Sanırım format yolu gözüktü. Bir ara sürekli olarak depolama alanı yetersiz diye uyarı alıyordum. Hangi durumda veriyordu derseniz ekran görüntüsü falan alırken. Ancak telefonu yeniden kapatıp açınca sorun gidiyordu. Sonra hafıza kartını iyice boşaltıp clean master ile temizlik yapıp durumu düzelttim. Ancak aynı sorun yeniden başladı. Ekran görüntüsü alamıyoruö falan filan. Çok sinir olmaya başladım

çok oynadın bozdun...  :)

Yorum bağlantısı
İlhan Kol
(düzenlendi)

Bu aralar telden hiç memnun değilim. Sanırım format yolu gözüktü. Bir ara sürekli olarak depolama alanı yetersiz diye uyarı alıyordum. Hangi durumda veriyordu derseniz ekran görüntüsü falan alırken. Ancak telefonu yeniden kapatıp açınca sorun gidiyordu. Sonra hafıza kartını iyice boşaltıp clean master ile temizlik yapıp durumu düzelttim. Ancak aynı sorun yeniden başladı. Ekran görüntüsü alamıyoruö falan filan. Çok sinir olmaya başladım

O sorun için telefonu root etmen gerekiyor hafiza kartina uygulamalar için bölüm oluşturman gerek ben öyle yaptim telefon uygulama dolu sistem hafizasi hala 712 MB şuan. tarihinde İlhan Kol tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bende hafıza kartına taşıyorum ancak sorun buna rağmen var

Kartı temizle yerine tak. Sonra fabrika ayarlarına dön, uygulamalarını yenifen kur.

Yarım saat.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Birkaç sayfa geriye git. Benim yaptigim işlemle dahili belleği arttir. :)

Yorum bağlantısı
İlhan Kol

Root yapmam hacı garanti bitene kadar :)

O zaman uygulama silerek devam edeceksin başka caren yok.
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Taşınabilir mobil ağı masa üstüne kısa yol yapıp kolayca açıp kapatmak münkünmüdür acaba?

Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak

Benim disco 4gb ilk çıktığı aylarda almıştım. Hafıza kartını alırsam takarsam uygulamalar nereye yüklenir veyada ramı yükseltme şansımız var mı rootsuz (garanti bitene kadar root yapmayı düşünmüyorum.)

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Benim disco 4gb ilk çıktığı aylarda almıştım. Hafıza kartını alırsam takarsam uygulamalar nereye yüklenir veyada ramı yükseltme şansımız var mı rootsuz (garanti bitene kadar root yapmayı düşünmüyorum.)

Ayarlar kısmından seçim yapılabiliyor, nereye kayıt edileceği.
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Taşınabilir mobil ağı masa üstüne kısa yol yapıp kolayca açıp kapatmak münkünmüdür acaba?

Google playde "hotspot toggle widget" diye aratın birçok uygulama var...
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Google playde "hotspot toggle widget" diye aratın birçok uygulama var...

Teşekkür ederim hiç aklıma gelmemişti. Hemen bir tane yükledim çok işime yarıyacak.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Baktim herkes memnun, baldiza aldik bi tane telefon ilk haftasında şarj olmama sorunu yaşadı.Kronik mi ? Yaşayan var mi böyle bur sorun ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Uygulamaları taşıman gerekir muhtemelen.. Bu da yavaşlamasına sebep olabilir..

Bence, kart al..

Sonra fabrika ayarlarına dön.

Watsap gibi uygulamalar yedeğini karta alır, büyük uygulaman varsa karta kur, tabi böyle bir imkan varsa. fotoğraflar için kartı adres göster.. Sorunsuzca kullanırsın..  

Baktim herkes memnun, baldiza aldik bi tane telefon ilk haftasında şarj olmama sorunu yaşadı.Kronik mi ? Yaşayan var mi böyle bur sorun ?

4 gb. mı ?

Bir partide böyle bir sorun olduğunu düşünüyorum.. Son alanlarda böyle sorun şikayeti pek yok. .

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Adaptörde sorun olabilir , bir de usb ile şarj etmeyi deneyin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...