Semih İzgi 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Note2 de bu şekilde. Bu numerik klavyeyi bende istiyorum çünkü yıllardır kullandığım Symbian'da hep böyle alıştım. Şimdi bende çok zorlanıyorum malesef. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Root sonrası benim gözdelerim Rom Toolbox Pro, SD MAID(kral temizlik programı ama arayüzü tecrübesiz kullanıcılar için pek ideal değil) birde Greenify. Clean Master'ı da kurdum (KS Mobile) o da listeme dahil oldu Abi benim dedigimi de dene. Güzel yazılım. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Abi benim dedigimi de dene. Güzel yazılım. Şuan kuruluyo paşam Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Tablet alana kadar çocuklar çeşitli oyunlar oynadılar.. Ben standart dışı bir çok uygulama kullanıyorum. Hiç bir uygulamada yavaşladığını takıldığını görmedim. Ram yetmeyince ne yapması gerekirdi.. Yetisin emmi beni zorluyooo demesi lazimdi Abi ben telefon tablet kurcalarken bi suru sey acarim. Mesela fordclubtr'yi acinca 8-10 sekme acarim. Arkaya ugulama atarim. Mesela s2 ayarindaki Servet abime sattigim tablet kasiyordu mesela. Ram yetmedi mi kasmaya baslar seninde kafanadan dumanlar cikmaya baslar Yeni cikan oyunlar uygulamalar telefonlarin artik pc ayarinda oldugu dusunuldugu icin baba oluyor. Disco baba telefon oldugu icin ram acaba zorlar mi dedim. Note2 de bu şekilde. En ustte sira halinde (tabletteki gibi) numara olani kullansana Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Yetisin emmi beni zorluyooo demesi lazimdi Abi ben telefon tablet kurcalarken bi suru sey acarim. Mesela fordclubtr'yi acinca 8-10 sekme acarim. Arkaya ugulama atarim. Mesela s2 ayarindaki Servet abime sattigim tablet kasiyordu mesela. Ram yetmedi mi kasmaya baslar seninde kafanadan dumanlar cikmaya baslar Yeni cikan oyunlar uygulamalar telefonlarin artik pc ayarinda oldugu dusunuldugu icin baba oluyor. Disco baba telefon oldugu icin ram acaba zorlar mi dedim. En ustte sira halinde (tabletteki gibi) numara olani kullansana Abi normalde bunu kullaniyorum. Gostermek için sey ettim. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Rootlu alete battery doctor kurun, olay bitsin, hem pil ömrü uzar hemde ekranı kapatınca çalışan ne varsa alayını kapatabilir (listeden ayarlarsnız) Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Rootlu alete battery doctor kurun, olay bitsin, hem pil ömrü uzar hemde ekranı kapatınca çalışan ne varsa alayını kapatabilir (listeden ayarlarsnız)Abi ben onuda denedim. Benim pil ömrünü kisaltti. Uzatmadi. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 bende kullanıyorum benimkisi uzadı Mert bizim soruya cevap vermedi. Mert kuruyorum şimdi bakalım bende ne kadar yer açacak. KS mobile mi? yoksa EasyApps mi? olanı indireyim. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Abi tam soruyu anlamadım ben bellek boşaltmak yani gereksiz dosyaları silmek için clean master kullanıyorum birde batarya battery doctor şiddetle tavsiye ederimGoogle play de iki tane clean master var yukarıdaki iletide iki yayıncı var hangisi güvenilir. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 bende kullanıyorum benimkisi uzadı Tam tersi daha çabuk bitirdi gibi geldi bana. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Abi ben onuda denedim. Benim pil ömrünü kisaltti. Uzatmadi. Telefon zamzungsa olmazzz aslında birşeye gerek yok, alet düzgünse zaten o da iyi olur, benim One 2-2.5 günü rahat görüyor, interneti ara ara açıyorum tabii Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Telefon zamzungsa olmazzz aslında birşeye gerek yok, alet düzgünse zaten o da iyi olur, benim One 2-2.5 günü rahat görüyor, interneti ara ara açıyorum tabii Bizim zaten 3100 mah bataryamiz olduğu için rahat. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Mis gibi klavye niye kullanmıyorsunuz. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Bizim zaten 3100 mah bataryamiz olduğu için rahat. Doğruya o bile yetmiyor size Yorum bağlantısı
Semih İzgi 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Battery doctor? Ahanda yeni mal düştü Varsa güzel programlar; öğrenmek isterim. Şu doktoru bi kurayım Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Knock isimli programı indirdin ama nasil ise yaradigini anlamadim. Bir yardimci olsaniz. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Arkadaşlar bir arkadaşım daha disco aldı. Bir sorunu var. Ben ihtiyaç duymamıştım ama istiyor ki mesaj yazarken mevcut klavye gibi değil eski telefonlardaki gibi atıyorum 2 tuşunda "abc" tuşlarını yazmak için 1-2- yada 3 kere basılıyor ya böyle mesaj yazmak istiyor. Daha hızlı yazacağını düşünüyor. Eski telefondan kalma yazım alışkanlığı yani. Nasıl yapabiliriz bütün ayarları tek tek inceledik bulamadık. Ayarlar > Dil ve Klavye kısmını talan edin, oralarda bir yerde klavye türünün Telefon olarak seçilebiliyor olması lazım. Eğer GM çıkarmamışsa, o klavyenin standart olarak androidlerde olduğunu sanıyorum. Knock isimli programı indirdin ama nasil ise yaradigini anlamadim. Bir yardimci olsaniz. Hocam açamadın mı programı yoksa ne olduğunu mu bilemedin? 1 Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Telefona kurdum ama aktif hale getiremedim Telefona kurdum ama aktif hale getiremedim Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Hocam telefon ayarlarında erişilebilirlik diye bir bölüm var mı? O bölümün altından aktif etmen gerek. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Hocam telefon ayarlarında erişilebilirlik diye bir bölüm var mı? O bölümün altından aktif etmen gerek. Neymiş bu nok? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Neymiş bu nok? Bildirim uygulaması, istediğin uygulamlar için ekranın ortasında ekran ışığı en kısık halde bildirimler gösteriyor. Bildirim ledi olmayanlar için bir çözüm gibi. Bildirim ledi olanlarda zaten gereksiz de, bence pek de kullanışlı değil. 1 Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Oraya baktim açık halde ama bir işe yaradığını görmedim. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Oraya baktim açık halde ama bir işe yaradığını görmedim. Bildirim gelecek uygulamaları seçmen lazım. Ancak SMS, cevapsız çağrı gibi şeyler otomatik seçili oluyordu galiba. Emmi daha çok kullanmıştı, görünce hatırlarsa yazar. Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Onlarda seçili ama olmadı nedense. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Onlarda seçili ama olmadı nedense. Hocam programı açınca ilk ekranda "Active system-apps" diye bir kısım var. Ona tıklayınca programlar listesi geliyor. Oradan hangi uygulamalardan bildirim geleceğini seçmen gerek. Google Play marketteki ücretsiz olanı yükledin sen muhtemelen. O listede Arayıcı, Gmail, Google Play, İletiler, Posta vs. uygulamaları görüyorsun. Mesela mesaj geldiğinde bildirim vermesi için İLETİLER'i seçeceksin, sende mesajlar falan da yazabilir. Onları seçtikten sonra geri tuşuna basıp yine ilk ekrana döneceksin. Üstteki Global Status: AÇIK konumda olacak, en altta da Notification service var, O da Activated olacak. (ki sen buna açık demiştin, Global Status de AÇIK ise, uygulamaları seçtikten sonra kendine başka telefondan çağrı at, bildirimi göreceksin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts