İçeriğe Yönlendir

General Mobile Discovery Kullanım Deneyimleri, Bilgiler

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Serdal Soysal

Flash var mı abi kendi tarayıcısında. Videoları açıyor mu yani.

Evet açıyor bir sıkıntısı yok, Mehmet abinin dediği gibi başka tarayıcıya gerek duyulmuyor.
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Flash var mı abi kendi tarayıcısında. Videoları açıyor mu yani.

Flash kuruverin. Ben kurmuşum.

Arkadaşlar antivirüs yazılımı gerekli mi

Telefonla ne yaptığına bağlı.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Root yaparsan lg notification programı tam istediğin uygulama. Ben yaptım. Istediğin uygulamayı atayabiliyorsun, het atadığın uygulamanın yanıp sönme hızını da ayarlayabiliyorsun. Ben sadece cevapsız ve sms için kullanıyorum.

Uygulama sadece alttski dokumatik tuşlsrın ışığını yakıp söndürüyor...

Aradığım şey bu işte ama root... :) o şimdilik zor.

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Aradığım şey bu işte ama root... :) o şimdilik zor.

Bana da öyle gelmişti, sen hiç bir şey yapmıyorsun. Root yapacak apk.'ları indirip yönergeleri izliyorsun, 5 dk.'da telefon root'lanıyor. Hatta root'tan sonra lucky patcher diye bir uygulama var, onu da yükledim alttan üstten reklam veren, ekrana dokunacakken pat diye tam ekran reklam veren bazı uygulamaların reklamlarını kapatıyor... Daha buna benzer bir çok faydalı uygulama root'la çalışıyor...

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Bir arkadaşım daha araştırma yaıyor almak için ancak internette ilginç bir iddia var.... Normalde ekran ips ekran ancak bazı patilerde ekran olarak lcd kullanıldığının iddiası var. Hatta karşılaştırıp denediklerini ifade etmişler. Sizce doğru mudur ?

Ne desek boş. Olabilir de olmayabilir de... Farkı nasıl anlayacağız? :unsure2:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Bir arkadaşım daha araştırma yaıyor almak için ancak internette ilginç bir iddia var.... Normalde ekran ips ekran ancak bazı patilerde ekran olarak lcd kullanıldığının iddiası var. Hatta karşılaştırıp denediklerini ifade etmişler. Sizce doğru mudur ?

tüplü de olsa  fark etmez. :) renkler çok güzel ve aydınlık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Ne desek boş. Olabilir de olmayabilir de... Farkı nasıl anlayacağız? :unsure2:

Aşağdan yukardan sağdan soldan bakınca görüntüde renkler kaybolup gölgelenmiyorsa ips'dir diye biliyorum Önder abi. Bizim ekranlar ips lcd 

İnternette yazı buldum ips ile ilgili şöyle bir fotoğraf eklemişler örnek içinips-ekran.png

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Gerçekten kaliteli ve hatta efsane bir iddia atıyorum ortaya. Bence htc one'ın ekranı bu telefonunkinden daha soluk. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Ali Cihangiroğlu abinin gazabından korunmak için üyeliğini sildirmen gerek adaş :)

Yazarken herşeyi göze aldımda yazdım abi. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Allah elimden almasın çok memnunum. :nazar:  Boyutları tipi ekran genişliği pil tüketimi herşey istediğim gibi.. Sadece arka kapakta hafif boşluk var malum bi bacı ha.van gibi asılmıştı. Onuda iş kartvizitim ile hallettim. (arka kapağın altına bir adet Semih izgi kartviziti koyunca düzeliyor tecrübe ile sabit ) :good1::)

Xperia Z'nin peşinde gezmeme gerek kalmadı vesselam. Allah şirketimede patronumada uzun ömür versin :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Bir soru; Şimdi bu GM Discovery Gorilla glass2 mi değil mi?  Corning'in sitesinde ürün listesinde yok. Ama GM'in sitesinde discovery'nin özellikleri içerisinde var.  Keşkem gerçek olsa  :unsure2:

Birde bana güzel bir Türkiye haritalı; yeri geldiğinde offline kullanabileceğim navigasyon tavsiye edin lütfen. Sygic mi iyi tomtom mu yoksa varmıdır alternatifi?.  Androidde uzman oldunuz ben symbian'da sürünürken Yardım edin :D:fiuw:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Yazarken herşeyi göze aldımda yazdım abi. :p

Kendini imha et Mert, One la başedecek telefon daha üretilmedi, G2 de dahil buna, disco da neymiş, f/p canavarı o kadar  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Arkadaşlar bugün 1,5 metreden düştü maşallah bi sıkıntı olmadı. ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Bir soru; Şimdi bu GM Discovery Gorilla glass2 mi değil mi? Corning'in sitesinde ürün listesinde yok. Ama GM'in sitesinde discovery'nin özellikleri içerisinde var. Keşkem gerçek olsa :unsure2:

Birde bana güzel bir Türkiye haritalı; yeri geldiğinde offline kullanabileceğim navigasyon tavsiye edin lütfen. Sygic mi iyi tomtom mu yoksa varmıdır alternatifi?. Androidde uzman oldunuz ben symbian'da sürünürken Yardım edin :D:fiuw:

igo sygic navitel siralamam boyle benim
Yorum bağlantısı
Gökhan Dursun

iş yerinde yaklaşık 30 kadar kişi kullanıyoruz cihazı. son zamanlarda toplu halde şarj girişinin bozulma vakası ile karşı karşıyayız. kendi telefonumda herhangi bir arıza söz konusu değil ancak çevremdeki kişiler bundan oldukça muzdarip. zannediyorum çok sağlıklı bir şarj girişi yok. biraz nazik kullanım öneriyorum. bu arada serdal abi sygic in full versiyonu geçmişti elime dilersen özel mesajdan ulaşabileceğin sayfalara yönlendirebilirim. türkçe menü ve sesli kullanımı gayet basit ve gps e hızlı bağlanabilen bir versiyondu.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Arkadaşlar bugün 1,5 metreden düştü maşallah bi sıkıntı olmadı. ;)

Rekor 5 mt. :D

Srvtydn via hTC

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

iyiymiş Zafer hani biraz kibar duruyor ya, ben ondan çekinmiştim. Allah'tan ekranda veya kartta çatlamalar olmadı, ona sevindim. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Rekor 5 mt. :D

Srvtydn via hTC

Rekor 3. Kat

Arkadaşım via turkcell maxiplus 5 :D

Hicbirsey olmadi :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak

Benim disco 1.75 ve 2 metre arasında düşmüştü. Düşen yer hem demir ( demirden sekip ) hem mermer (mermere dustu) di. Her iki ekranda kırıldı...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...