İçeriğe Yönlendir

General Mobile Discovery Kullanım Deneyimleri, Bilgiler

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Arkadaşlar forumda yada başka sitelerde yüklenen video Ları hâlâ izleyemiyorum. Ses var görüntü yok. YouTube te uygulamalardan girince gösteriyor.ayarlardan büyük bir ihtimal ama bulamadım. Önceden izliyordum.:huh:

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Beni de ekleyin listeye. :)

Hayırlı olsun hocam. İnşallah pişman olmazsın ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Arkadaşlar forumda yada başka sitelerde yüklenen video Ları hâlâ izleyemiyorum. Ses var görüntü yok. YouTube te uygulamalardan girince gösteriyor.ayarlardan büyük bir ihtimal ama bulamadım. Önceden izliyordum.:huh:

Menü

ayarlar

Diğer

Yedekle ve sıfırla

Fabrika verilerine sıfırla

Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak
(düzenlendi)

Bendede olmaya başladı.Siteden video izlerken ses var görüntü yok.Geçenlerde sıfırladım diye biliyorum ama düzelmedi.

Ben masa üstüne optimize et adında bir kısayol yapmışım. Şimdi baktım nasıl yaptığımı bulamadım.

Tek dokunuşta tüm sistem dışı uygulamaları kapatıp rami boşaltıyor.

Demekki senin müzik çalar açık olarak gizleniyor, kulaklığı takınca kaldığı yerden devam ediyor.

O widgetlerde var bendede var ama müzik çalara işlemiyo o zaman.

tarihinde Mert Bilgin Irmak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman

Hayırlı olsun hocam. İnşallah pişman olmazsın ;)

Pişman olmamak için seni aradım zaten. Teşekkür ederim. :flowers:

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)
General Mobile Discovery Kullananlar Kulübü/ Aralık-2013 2.Güncel Liste
1-Mehmet Özyürek
2-Serkan Toker
3-Aydın Sert
4-Önder Kuru
5-Hasan Basri Bayraktar
6-Hakan Gürsu
7-Bilal Nazlı
8-Mert Gülkokan
9-Mahmut Sayar
10-Fatih Mehmet Uslu
11-Erol Eser
12-Aytaç Akyel
13-Süleyman Can Şahin
14-Mert Bilgin Irmak
15-Erhan Doruk
16-Serdal Soysal
17-Borga Tansel
18-İlhan Kol
19-Hüseyin Çolak
20-Serhan Gürbüzol
21-Mehmet Acar
22-Buğra Kaya
23-Erkam Elma
24-Beyazıt Gündem
25-Ersen Tapan
26-Hasan Karabekiroğlu
27-Mustafa Yaman
28-Evren Erakçora
Kendisini forumun resmi telefonu olarak ilan edebilir miyiz artık ? :D
Bu arada konuyu devredebilirim ama bu telefondan isterim bir tane. İyi ki açmışım.  :crazy: 
tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Telefonu patrona aldık. Sizlerin etki ve yorumları ile tabi.. Ben denedim ben kurdum telefonu ve diyeceğim o ki; cayır cayır telefonmuş. Akıyor resmen.. Patronu ikna edip tüm personele(kendime) aldırmak istiyorum :D 

Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Bazen çektiğim videoları whatsup dan birisine gönderiyorum karşıdaki videonun sesini duyuyor ama video çizgilerle dolu oluyor ve görüntü görünmüyor. Neden olabilir sizce?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kullandığınız sd kart kalitesizdir. 1080 Çekmeyin. Kaliteyi düşürün Fatih bey.

Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Kullandığınız sd kart kalitesizdir. 1080 Çekmeyin. Kaliteyi düşürün Fatih bey.

Class 10 almıştım ama, deneyip buraya yazarım.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bazen çektiğim videoları whatsup dan birisine gönderiyorum karşıdaki videonun sesini duyuyor ama video çizgilerle dolu oluyor ve görüntü görünmüyor. Neden olabilir sizce?

Geçenlerde kardeşimle aynı sorunu yaşadık. Uzun süreli video kaydı yapıp göndermişti ben de aynı sizin gibi gördüm videoyu. Ses var, görüntü çizgi-çizgi.

Whatsapp dosyaların boyutlarını küçülterek gönderiyor. Sıkıştırma gibi bir işleme tabi tutuyor. Ben sorunun bundan kaynaklanmış olduğunu düşündüm, üzerinde durmadım. Başka telefonla denemedim ancak bence sorun telefonda değil, whatsapp'ın sıkıştırma/dönüştürme işlemi sırasında oluşuyor.

Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Geçenlerde kardeşimle aynı sorunu yaşadık. Uzun süreli video kaydı yapıp göndermişti ben de aynı sizin gibi gördüm videoyu. Ses var, görüntü çizgi-çizgi.

Whatsapp dosyaların boyutlarını küçülterek gönderiyor. Sıkıştırma gibi bir işleme tabi tutuyor. Ben sorunun bundan kaynaklanmış olduğunu düşündüm, üzerinde durmadım. Başka telefonla denemedim ancak bence sorun telefonda değil, whatsapp'ın sıkıştırma/dönüştürme işlemi sırasında oluşuyor.

Aynen dediğin gibiymiş, whatsup uygulaması 15 mb sınırlaması koymuş, bu sınırı aşmadan her türlü videoyu düzgün gösteriyor ama bu sınırı aşarsa sıkıştırıyor ve bozuyor. Az önce kısa videolar çektim 1080 de olsa gösteriyor. Hem discoden discoya hemde nokia ya gönderdim sorun yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Daha önceki güncelleme ile home tuşuna basılı tuttuğumuzda ekrana gelen uygulamaları telefonu sallayarak silebiliyorduk,aynı şey bildirim çubuğunu aşağıya çektiğimizde sıralanmış bildirim varsa onlar için de geçerliymiş. Yeni öğrendim. Bu arada donanımhaberden birinin 3200 mah batarya siparişi gelmiş. Telefon suya düştüğü için sadece 1gün kullanabilmiş. Aynı kullanımla %30civarında daha iyi sonuç vermiş(akşam 6-7 gibi biten batarya gece 10-11 gibi bitiyormuş)

Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Ben masa üstüne optimize et adında bir kısayol yapmışım. Şimdi baktım nasıl yaptığımı bulamadım.

Tek dokunuşta tüm sistem dışı uygulamaları kapatıp rami boşaltıyor.

Demekki senin müzik çalar açık olarak gizleniyor, kulaklığı takınca kaldığı yerden devam ediyor.

Mehmet abi ana ekrandayken sol alt menü tuşuna bas, seçeneklerden masaüstüne ekle var ona tıkla, üstte eklenecek olan sayfa altta da eklemek istediğin widget geliyor. Bu şekilde ekleniyor optimize et.

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal
(düzenlendi)

Şimdi ben face ya da benzer uygulamaların açık kalmasını istersem proğram kapatacak mı?

mail tarayıcı mesela.

tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Onları beyaz listeye ekleyeceksin kapatmayacak, eklemezsen kapatacak, çok kullanışlı, alet rootluysa dahada komplike oluyor ayrıca.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Class 10 almıştım ama, deneyip buraya yazarım.

Markalımıydı.. nereden almıştınız.. ?

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Onları beyaz listeye ekleyeceksin kapatmayacak, eklemezsen kapatacak, çok kullanışlı, alet rootluysa dahada komplike oluyor ayrıca.

Bu özellik iyiymiş beyaz liste.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Gayet basit, kur otomatik halleder zaten, birsürü ayarı var, istersen gece şu saatler arası süper tasarrufa geç sadece telefon özelliği kalsın ve sms gelsin, herşeyi kapat gibi detayları var, kullanımı basit, kurcalayınca görürsünüz zati :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...