Önder Kuru 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Denemedim. Kaldırmaya gerek olacağını sanmıyorum.. Şimdi denedim evet kaldırılamıyor 2 uygulama gibi kuruluyor. Kaldırınca icon olarak biri kalıyor. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 2 uygulama gibi kuruluyor. Kaldırınca icon olarak biri kalıyor. İkonlardan birisi ayar yapmak için ( aktif deaktif ) diğeri tuş kilidi için Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Forumda Türkçe karakter kullanmak zorundayız. Bu nedenle play storedan indirdiğim klavyeyi kullanıyorum ancak karakterler ufak ve benim parmaklar tombik olunca yazmak dert oluyor. Yazarken genelde farklı tuşlara basıyorum. Sizin tavsiye edeceğiniz başka klavye ya da yazım yöntemi var mıdır ? Aynısını ilk günden beri kullanıyorum... Tavsiye ederim... Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Bence en iyi klavye android klavyesidir. Her zaman. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 İkonlardan birisi ayar yapmak için ( aktif deaktif ) diğeri tuş kilidi için Silindiğinde kalan ayar ikonu kalıntısı...Bu arada A.I. type ve multiling klavye de güzel... Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Benide yazın bende aldım... memnun kaldım 1 Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 S3 ten iyi çekmiş. S3 1.5 tan sonra çok kötü oluyor. Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Mehmet Abi kulaklık sorunu buldum. Müzik açıkken kulaklığı çıkartınca kulaklık takıldında direk müzik çalardan devam ediyor. Yorum bağlantısı
Ümit Mutlu BAĞIRAN 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 İki kişiye bu telefondan aldırdım, test ettim. Tavsiye ediyorum.. DH'de biri yazmıştı, gün gelecek akıllı telefonlar hakkettiği değerden satılacak demişti.. 1.000 TL'nin üstünde para verilen telefona acırım. 4S TR'ye geldikten bir gün sonra 2.600 tl'ye almış birisi olarak bugünkü düşüncem böyle ) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Mehmet Abi kulaklık sorunu buldum. Müzik açıkken kulaklığı çıkartınca kulaklık takıldında direk müzik çalardan devam ediyor. Ben masa üstüne optimize et adında bir kısayol yapmışım. Şimdi baktım nasıl yaptığımı bulamadım. Tek dokunuşta tüm sistem dışı uygulamaları kapatıp rami boşaltıyor. Demekki senin müzik çalar açık olarak gizleniyor, kulaklığı takınca kaldığı yerden devam ediyor. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Dün videoyu kendim çektim. Ortam karanlık sadece sahne ışıklandırması var. Ayrıca 2 nin üstünde zoom yaptım. Çamur gibi la bu ne biçim video. Benim webcam daha iyi çekerdi Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Abi bu hava durumu programının adi nedir Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 beni de yazın listeye, ilk akıllı telefonum. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 HD Widgets http://generalmobilediscovery.blogspot.com/2013/10/hd-widgets-v251.html Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Neyseki benim bu tür vicıta ihtiyacım yok Ama bu disco denen alet güzel vallahi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 güzel güzel.ekran çok hoşuma gitti. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 güzel güzel.ekran çok hoşuma gitti. Memnun olmayacağın hiç bir şey bulamayacaksın... Hep güzel haberler al inşallah.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Discovey sahibi arkadaşlar... Şurada anlatılanları yaparsanız gps'i çok daha hızlı buluyor.. Bizzat test ettim... http://generalmobilediscovery.blogspot.com/2013/10/general-mobile-discovery-gpsi-en-iyi.html Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Discovey sahibi arkadaşlar... Şurada anlatılanları yaparsanız gps'i çok daha hızlı buluyor.. Bizzat test ettim... http://generalmobilediscovery.blogspot.com/2013/10/general-mobile-discovery-gpsi-en-iyi.htmlEmmi navigon u kullanıyor musun? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Yok Erol.. kurma fırsatım olmadı... Şu an yandex kurulu.. Ama hiç lazım olmadı.. Planlı yolculuklarda zaten navigasyon cihazı kullanıyorum.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts