İçeriğe Yönlendir

General Mobile Discovery Kullanım Deneyimleri, Bilgiler

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Önder Kuru

25 kişiyiz... Şarj demiyorum... Mert'in kulaklık sorunu dışında sorun yaşayan var mı ?  

Mertin kulaklık sorunu da garip, cebine koyunca müzik çaları otomatik açıyormuş.. :)

Sadece real racing yüklerken sorun yaşadım (2-3 kez denedikten sonra yüklendi) onun dışında yazılımsal donanımsal hiç bir şikayetim yok. Benim anlamadığım bu telefonun kendine has bir şarj soketi ve yuvası yok ki! Herhangi bir android cihazın(bir çoğunun) şarj aleti uyuyor; samsung telefonların, benim evdeki tabletin, kodak m580 fotoğraf makinesinin kısacası bir çok cihazla aynı. Yuvası da ona göre zaten nasıl oluyorda şarj sorunu oluyor hiç anlamadım...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Muhtemelen partinin biri sorunlu gelmiştir.. Çinli kızın biri hata yapmıştır.. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Kendi şart aletinin ucu hariç diğerleri tam oturmuyor yuvaya :)

Samsung'un ve kodak'ın şarj ucu ve telefoncudan aldığım araç içi şarj aletinin kablo ucu vs. hepsi "cuk" diye oturuyor... :good1:

Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Kendi şart aletinin ucu hariç diğerleri tam oturmuyor yuvaya :)

Samsung ve benim ikinci yedek olarak aldığım cuk diye oturuyor sıkıntı yok. Hatta samsung orjinal daha hızlı dolduruyor bizimkinden.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Eşimin bundan önceki telefonu da GM idi ve onun şarjı da cuk diye boşluksuz olarak oturuyor, hatta Piranha navigasyonumun USB kablosu bir şarj ediyor. Denildiği gibi belki de bir parti problemli gelmiş olabilir.....

Yorum bağlantısı
Mehmet Acar

hepsiburada'da 75 tl worldpuan hediyesi ile 16G olan 625, 4G olan 575'e geliyor. 1 hafta önce 4G olanına 640 verdim zoruma gitti şimdi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

hepsiburada'da 75 tl worldpuan hediyesi ile 16G olan 625, 4G olan 575'e geliyor. 1 hafta önce 4G olanına 640 verdim zoruma gitti şimdi.

750TL'ye aldığım ace2 telefonum şu an 550tl ye satılıyor. Sonu yok bu işin :)

Yorum bağlantısı

Eşimin bundan önceki telefonu da GM idi ve onun şarjı da cuk diye boşluksuz olarak oturuyor, hatta Piranha navigasyonumun USB kablosu bir şarj ediyor. Denildiği gibi belki de bir parti problemli gelmiş olabilir.....

Abi pek anlamam ama şarj aletlerinin akımı falan farklı olabilir dikkat edin. Bozmayın sakın. Kendi şarj aletini kullanmaya özen gösterin.

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Abi pek anlamam ama şarj aletlerinin akımı falan farklı olabilir dikkat edin. Bozmayın sakın. Kendi şarj aletini kullanmaya özen gösterin.

Evde bi cihaz vardı, universal şarj aletiymiş 2 hareketli iğne gibi ucu var "+" ve "-" uçlar farketmiyor takıyorsun şarj ediyor usb çıkışı da var. Ben şarj aletini işte unutmuştum hafta sonu o cihaza bağladım. İlk gün 2-3 saat durdu %40 falan şarj etti, 2. gün "paat" diye bi ses geldi. Baktım sigortalar atmış. Attıran şey bahsettiğim cihazmış, Allah'tan disco.'ya bir zarar vermedi. Muhtemelen yan sanayi kablo(araçiçi şarj cihazının kablosu) yaptı bunu. Çünkü orjinal kabloyla telefonu bilgisayara bağladığımda flash bellek olarak görmesine izin vermeden hiç sorunsuz şarj edebiliyorum ama bu bahsettiğim çakma kablo ile bağladığımda bilgisayarın USB girişlerinin hiçbiri çalışmıyor yazıcı falan iptal oluyordu...

Orjinal samsung şarj aleti. Sağlam sallanıyor sanki hiç oturmuyor :)

Arkadaşta S3 var başka bir arkadaşta da S3 mini var. Çok kez takmışlığımız var "cuk" diyorum başka bir şey demiyorum... :fiuw:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Başkası ile denemem, önceki telefonda GM olunca no problem, navigasyonun sadece ara kablosu olduğu için şarj cihazı yok. O nedenle problem olmaz ama yine de uyarı için teşekkürler Necati  ;)

Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Sizinkisi kaç amper ? orjinal şarj aletimiz 1 amper. Bendeki samsung 0,7. O zaman sizin samsung şarj aleti 1 amper üstü güç veriyor.

Output 4.55 V----0.55 A yazıyor. Anladığım kadarıyla 0.55 amper fakat bizim orijinalden hızlı dolduruyor. :unsure2:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Output 4.55 V----0.55 A yazıyor. Anladığım kadarıyla 0.55 amper fakat bizim orijinalden hızlı dolduruyor. :unsure2:

output'un 5v olması lazım :s

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Şimdi benim navigasyonun çakmak çıkışlı şarj aletiyle şarj etmem sakıncalı mı?

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

O tam dolduramıyordur bence.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Amper yükselirse şarj süresi ve pilin ömrü kısalır.

Volt kesinlikle oynamamalı. 5v verebilmeli.

Öyleki, çakma tüm şarj aletleri 5v yazmasına rağmen 6 ya çıktığı ve aletleri bozduğu biliniyor.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Piyasada 5 tl yede çakmak aleti var ama ben bilinen bir markanın garantili ürününü aldım. 25 tl para saydım valla :)

Çakmak demedim, çakma dedim ;)

Yorum bağlantısı

Çakmak demedim, çakma dedim ;)

Sani öyle bi telefonki çakma kelimesi bile yanından geçmiyor,geçse bile çakmak algılanıyor o kadar kaliteli:)

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Bu bana pek mantıklı gelmedi. :nea:  Parmağınızı ekrana taşırmazsanız hiç bir şey olmuyor. :i-ih:  Aslında 2 tuşlu hızlı kombinasyon yapıyoruz; önce "home" tuşuna basıyoruz telefonun hızı çok iyi olduğu için parmak ekrana taştığında uygulamalar tuşuna da basmış oluyoruz, sonra bi bakıyoruz uygulamalar açılmış. Yani bilmeden "el çabukluğu marifet" olmuş oluyor... :fiuw:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Önder Haklı.. :)

Facedeki sayfaları yönetenler profosyonel değil.. Muhtemelen de discovery ile hiç bir bağları yok.. 

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Yorumlarda kaldırılamadığı yazılmış sen denedin mi? kaldırmayı acaba.

Denemedim. :s Kaldırmaya gerek olacağını sanmıyorum.. :)

Yorumlarda kaldırılamadığı yazılmış sen denedin mi? kaldırmayı acaba.

Şimdi denedim evet kaldırılamıyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...