İçeriğe Yönlendir

General Mobile Discovery Kullanım Deneyimleri, Bilgiler

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Arkadaşlar 4 gb ve 16 lık olanı arasında depolama alanı dışında bir fark var mı ya da şiddetle hangisi :unsure2:

Elinizde hafıza kartı varsa 16 ya gerek yok. Ama 16 olsa daha iyi olur bence.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Arkadaşlar 4 gb ve 16 lık olanı arasında depolama alanı dışında bir fark var mı ya da şiddetle hangisi :unsure2:

Ben hiç 4GB olanın kamerasını test etmedim ama telefon ilk çıktığında, yani 4GB'lar piyasadayken "kamerası çok iyi değil" diye yorumlar geliyordu. Ben 16GB'lık modelin kamerasını gördüm. Onun kamerasına "çok iyi değil" demek doğru değil.

Buradan yola çıkarak ben 4'lük cihaz ile 16'lık cihaz arasında (belki yazılım - belki donanım) kamera yönünden fark olduğunu düşünüyorum.

Elinizde hafıza kartı varsa 16 ya gerek yok. Ama 16 olsa daha iyi olur bence.

Bir uygulama veya oyun düşünün, APK dosyası, yani yükleme dosyası, Google Play'den indirmeniz gereken dosya boyutu 1,5-2GB olsun. İşte bu durumda hafıza kartı 64GB da olsa manası yok. Oyun veya uygulama doğrudan hafıza kartına yüklenemediği, sonradan hafıza kartına taşındığı için, ilk yükleme sırasında telefon hafızasının dosya boyutunu karşılamaması nedeniyle o oyunu/uygulamayı 4GB'lık telefona yükleyemezsiniz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

GM Discovery nin eksiği olan kaydırmalı arama ve SMS için almış olduğum proğramın (Pixelphone) deneme süresi yarın sona eriyor, ben bugünden satın almak istedim fakat karşıma google cüzdan diye bir şey çıktı. Nasıl bir şeydir güvenilir mi? daha önce deneyen oldu mu? Ya da başka bir yöntemle uygulamayı satın alabilirmiyim.

Yorum bağlantısı

Bir uygulama veya oyun düşünün, APK dosyası, yani yükleme dosyası, Google Play'den indirmeniz gereken dosya boyutu 1,5-2GB olsun. İşte bu durumda hafıza kartı 64GB da olsa manası yok. Oyun veya uygulama doğrudan hafıza kartına yüklenemediği, sonradan hafıza kartına taşındığı için, ilk yükleme sırasında telefon hafızasının dosya boyutunu karşılamaması nedeniyle o oyunu/uygulamayı 4GB'lık telefona yükleyemezsiniz.

Bir yanlısınızı düzeltmek isterim diacovery´nin one cıkan ozelliklerindendir ayarlar/depolama yolunu takip ederek varsayılan yukleme yerini secebilirsiniz
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bir yanlısınızı düzeltmek isterim diacovery´nin one cıkan ozelliklerindendir ayarlar/depolama yolunu takip ederek varsayılan yukleme yerini secebilirsiniz

Teşekkür ederim.

Söylediğinizi teyit açısından, örneğin https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.fifa14_row linkindeki oyunu söylediğiniz şekilde, dahili hafızaya dokunmadan doğrudan hafıza kartına yükleyebiliyor musunuz?

Yorum bağlantısı

Teşekkür ederim.

Söylediğinizi teyit açısından, örneğin https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.fifa14_row linkindeki oyunu söylediğiniz şekilde, dahili hafızaya dokunmadan doğrudan hafıza kartına yükleyebiliyor musunuz?

Eger oyunun hafıza kartına yuklenme ozelligi varsa direkt olarak evet yukleyebilirim gecen yine araba yarıslarından birini yaklasık 1.2 gb tı direkt hafıza kartına kurdum ama bazı programlar izin vermiyor ornegin banka uygulamaları

Teşekkür ederim.

Söylediğinizi teyit açısından, örneğin https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.fifa14_row linkindeki oyunu söylediğiniz şekilde, dahili hafızaya dokunmadan doğrudan hafıza kartına yükleyebiliyor musunuz?

Eger oyunun hafıza kartına yuklenme ozelligi varsa direkt olarak evet yukleyebilirim gecen yine araba yarıslarından birini yaklasık 1.2 gb tı direkt hafıza kartına kurdum ama bazı programlar izin vermiyor ornegin banka uygulamaları
Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak
(düzenlendi)

Aşağıdaki Mert benim ortağımın oğlu.. Rica edelim babasının S3 ile kıyaslasın :D

2 gün sonra karşılaştırma hazır.. 

tarihinde Mehmet Özyürek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

GM Discovery nin eksiği olan kaydırmalı arama ve SMS için almış olduğum proğramın (Pixelphone) deneme süresi yarın sona eriyor, ben bugünden satın almak istedim fakat karşıma google cüzdan diye bir şey çıktı. Nasıl bir şeydir güvenilir mi? daha önce deneyen oldu mu? Ya da başka bir yöntemle uygulamayı satın alabilirmiyim.

Ücretsiz exdialer programını öneririm. Hem bedava hem de gerekn tüm işlemleri yapıyor...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

yok hala aynı video izlerken ses var görüntü yok, haber sitelerindede aynı ama normalde youtubeye girdimmi izletiyor, içerik içinde video da ses var görüntü yok.eskiden sorardı youtube denmi açayım tarayıcıdanmı diye ayarlardan kesin ama kurcaladım bulamadım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Acar

Son mesajlarımda geçen kılıf geldi. Tavsiye etmem. Koruma özelliği yok neredeyse. Tel düşşe bir şeye yaramaz sanırım. Kargo parasanı değmeyeceği için geri göndermedim.

Kilitli deri kılıflardan almak daha mantıklı.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben nasıl aldığımı hatırlamıyorum.. Ancak kesin olan şu ki.. : programın demo günü bitti ve satın al dedi.. Al dedim.. Ne diyorsa yaptım :)

Bir sorun olmayacaktır merak etme.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Az önce N11 den 4 gb siyah modeli için 579-85 (kart puan indirimi) tl sipariş verdim bakalım gelince bir de hafıza kartı eklenir.Beklentim yüksek :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak

http://www.hepsiburada.com/liste/case-4u-general-mobile-discovery-ekran-koruyucu-kirilmazcizilmez-anti-shock/productDetails.aspx?productId=telkilcs4gmdek&categoryId=16102#7|21822|TELCEPGMDISCOV-S

Hepsiburada' da  General Mobile Discovery Ekran Koruyucu (Kırılmaz,Cizilmez Anti Shock) gördüm. Benim koruyucu çizilince, yıpranınca alıcam. Daha ucuzu var mı? (diğerlerine göre pahalı geldi.
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Mert sanırım oda süreli ve belli bir süreden sonra satın al ibareleri çıkıyormuş.

Aslında 2$ uygulama için değer ama bir türlü alamadım. Banka kartıda olur diyo ama olmuyor sanırım kredi kartına sanal kart tanımlayarak alacağım.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Arkadaşlar telefonu güncelledim ama önce GN 4,2,a yazıyordu şimdi yine aynısı yazıyor ve güncellemeyi kontrol et dediğimde son sürüm diyor ve yine GN 4,2,a yazıyor. Yeni eklentiler geldi ama bu bilgi değişmedi normalmidir acaba ?

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol
(düzenlendi)

Eyvallah, yanlız 4 Gb hafıza kartına rehber'i bir türlü yükleyemedim, bir süre sonra yüklenecek diyor ama ne kadar beklediysem boş. ( İçe / dışa aktar seçilip kaynak olarak telefon, hedef olarak ta SD kart işaretliyorum ve bir süre sonra yüklenecek diyor ama sonuç boş, ne dersin )

tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Eyvallah, yanlız 4 Gb hafıza kartına rehber'i bir türlü yükleyemedim, bir süre sonra yüklenecek diyor ama ne kadar beklediysem boş. ( İçe / dışa aktar seçilip kaynak olarak telefon, hedef olarak ta SD kart işaretliyorum ve bir süre sonra yüklenecek diyor ama sonuç boş, ne dersin )

Abi telefon rehberini google hesabıyla birleştirsen çok daha iyi olacaktır.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Benimki 700 kaydı 15-20 saniyede kaydeder.. Bir terslik vardır.. 

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Line yukleyemedim neden acaba indirim ama internet bağlantısı yok diyor...

Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Böyle bir hız görmedim dün öğle arasında verdiğim sipariş az önce geldi pes doğrusu n11 inşallah sorun yoktur :shok:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mng istanbul'dan Nevşehire 22 saatte teslim ediyor. 

Tabi kargoya verenin de hızı önemli.. 

En son hızlı al'dan aldım, öğlen sipariş verdim, ertesi sabah ben işe gelmeden paket gelmişti :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Line yukleyemedim neden acaba indirim ama internet bağlantısı yok diyor...

Kemal programı nereden indiriyorsun... ?

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Kemal programı nereden indiriyorsun... ?

Google play storeden indirim
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...