Önder Kuru 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 (düzenlendi) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.magix.camera_mx Şu programı kurup, kamerayı bununla çalıştırdığın zaman da mı flaşa müdahale edemiyorsun abi? Bu buton çıkmıyor mu? İşlev yapmıyor mu? Eskiden vardı o ikon stock uygulamada. Son güncellemeyle yok oldu. 27 Kasım 2013 tarihinde Önder Kuru tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.magix.camera_mx Şu programı kurup, kamerayı bununla çalıştırdığın zaman da mı flaşa müdahale edemiyorsun abi? Bu buton çıkmıyor mu? İşlev yapmıyor mu? Maalesef Zafer, son güncellemede o buton kayboldu..Ben de hile yapıp karanlık bir noktaya basıp flaşa ya yanarsın ya yakarım diyorum... Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Bu programı kurup, bu programı açıyorsun ama flaş ikonu çıkmıyor. Doğru mu anladım abi? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Bu programı kurup, bu programı açıyorsun ama flaş ikonu çıkmıyor. Doğru mu anladım abi? Yok öyle değil, telefonun normal kamera programı..Nasıl diyorsunuz siz IT ciler default programı ile flaş ikonu yok..Ayrıca bir program kurmadım yani.. Ama iş görür dersen hemen kurarım, takım çantası yanımda... 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Ben de onu diyorum işte abi. Stock kamera uygulamasını kullanmak zorunda değilsiniz sonuçta. Bir özelliği de yok. Bu programı kur, ekranındaki kamera ikonunu kaldır, bunu onun yerine koy. Çok daha detaylıdır hem. Bunun gibi onlarca program var. Ne gerek var bu eziyete Not: Ben IT'ci falan değilim, tam teşekküllü katibim Yorum bağlantısı
Serkan Toker 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Anlaştık o zaman, ben bu programı kuruyorum ve rahata eriyorum... Dİğer arkadaşlara benim çektiğim çile örnek olsun ben yandım onlar yanmasın, teşekkürler Zafer, teşekkürler FCTR... 2 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Anlaştık o zaman, ben bu programı kuruyorum ve rahata eriyorum... Dİğer arkadaşlara benim çektiğim çile örnek olsun ben yandım onlar yanmasın, teşekkürler Zafer, teşekkürler FCTR... Bu programda sıkıntı yok, her modu çalışıyor (auto, sürekli, kapalı) 1 Yorum bağlantısı
Buğra Kaya 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 bende de siyahı var bu arka kapağı değiştiresim var. Daha şık ve yazı falan olmayan birşey arıyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Kamerası kötü değil, hatta bence çok iyi. Menü için ise diyebileceğim, gördüğüm en sade ve basit arayuz bu cihazda. İkonlar büyük, menü anlaşılır. Tasarım çok iyi, boyutlar optimum. İnceliğine laf yok. Sen hiç huawei P6 görmemişsin Zafer. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Sen hiç huawei P6 görmemişsin Zafer. O 300 tele fazla P1 dersen, belki Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Yaklaşık 3 ay oldu kullanmaya başlayalı...en ufak bir olumsuzluk yaşamadım...olumlu yönlerini anlatmayacağım ...sadece benim referasımla 9 kişi bu telefonu aldı ve en ufak bir sıkıntı yok... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 (düzenlendi) Aradaki 300 tl yi hakediyor bence. Yaklaşık 3 ay oldu kullanmaya başlayalı...en ufak bir olumsuzluk yaşamadım...olumlu yönlerini anlatmayacağım ...sadece benim referasımla 9 kişi bu telefonu aldı ve en ufak bir sıkıntı yok... E hocam sen hediye kılıfı haketmişsin. GM ye mail at. 27 Kasım 2013 tarihinde Mehmet Pınar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Ben ne alacaksam ki bu çok basit bir şeyde olabilir...çok araştırır ve kullananları dinlerim... bi de bir ürün yeni çıkmış ve gerçekten iyiyse hissederim... 3 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Ben ne alacaksam ki bu çok basit bir şeyde olabilir...çok araştırır ve kullananları dinlerim... bi de bir ürün yeni çıkmış ve gerçekten iyiyse hissederim... Aynen abi. En az 1-1.5 ay okumadığım forum sitesi izlemediğim inceleme videosu kalmadı. En son gold'a geldiğinde orada çalışan bir kardeşim sayesinde fiziksel olarak inceledim. Daha önce arkadaşlarımda kurcaladığım S3 ve minisinden en ufak bir eksiklik hissetmedim. Zaten 3-4 gün sonra internetten kampanyalı sipariş ettim. Ve gerisi malum... Yorum bağlantısı
Misafir 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 inceliğine alışınca s3, ıphone kaba geliyor insana okadar para boşuna veriliyor bence. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Dün Hızlıal.com a 16 Gb Beyaz siparişi vermiştim, 30 Kasımda stoklara gireceği söyleniyordu.. Telefon bugün adresime geldi.. İlgilenenlere duyrulur.. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Dün Hızlıal.com a 16 Gb Beyaz siparişi vermiştim, 30 Kasımda stoklara gireceği söyleniyordu.. Telefon bugün adresime geldi.. İlgilenenlere duyrulur.. Kaça kıstırıyorlar? Yorum bağlantısı
Misafir 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Telefona bak altından değerli hale geldi. O değilde piyasayı mahvettiler resmen. S3 ünü 1500 liraya alanlar yada 1000 liranın üstünde alanlar şu anda dibe vurdular. Bir sonraki telefonlarını çok merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Tapatalk hatası telefon kaynaklı değildi.. 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Tapatalk hatası telefon kaynaklı değildi.. +1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Sen gidip ders çalışsana Nasıl geçti bugünkü sınavlar.. ? Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 benim politikam şudur. bu kadar telefondan anlayan insan alıpta bu kadar iyi yorum yapıyorsa, bu telefon iyidir. benim midemi bulandıran markası. belli bir süre sonra cırtlar diye korkuyorum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts