Mert Bilgin Irmak 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Bu telefon aşırı akıllı.. Telefon kulaklığı takıp cebe konunca muzik caları açıyor cepten çıkartınca kapanıyor . Gıcık oldum bütün müzikleri sildim. Cözümü var mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Hafta sonu 16 gb lık versiyonun almaya niyetlenen arkadaşım hiç bir yerde bulamamış. Gold 2 hafta sonraya gün vermiş Ben bugün hızlıal'a ön sipariş verdim. 30 Kasımda gelecekmiş. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Abi internetten almak istemiyor. Büyük teknolojik marketlerden elden almak istiyor. Yarın bakalım mediamarketten ne çıkacak.Bence yanlış. Internetten aldığında bir hafta içinde iade şansın var. Mağazada bu şansın yok. 1 Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 bu cihazın s3 miniden ne üstünlüğü var? Yorum bağlantısı
Önder Kuru 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 bu cihazın s3 miniden ne üstünlüğü var? http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I8190-Galaxy-S-III-mini-vs-General-Mobile-DiscoveryKarşılaştırma s3 ile de yapılmış ondan bile üstün yerleri var minisi pek bi mini kalıyor... 3 Yorum bağlantısı
Erkam Elma 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Çok kararsız kaldım memnun olan kadar olmayan sayısı da az değil bu cihazı kullanan biraz da şans işi galiba Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Maliyet ve fayda oranına bakın bence.. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Arkadaşım s4 aldı ve iki ay sonra bataryası şişme yaptığı için dün servise gönderdi. 1890 TL para verdi almak için Yorum bağlantısı
Misafir 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 GG de 50 lira puan hediyesi var. 16 gb 649 mi ne geliyor. Kaldiysa tabi. Telefon s3 ten 1 mm geride. Fiyat olarak 10 adim onde. Ben note 2 satilik ilanina koydum belki bunu alirim. Yorum bağlantısı
Erkam Elma 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 GG de 50 lira puan hediyesi var. 16 gb 649 mi ne geliyor. Kaldiysa tabi. Telefon s3 ten 1 mm geride. Fiyat olarak 10 adim onde. Ben note 2 satilik ilanina koydum belki bunu alirim. n11 de 55 lira hediye var 625 e geliyor cumaya kadar karar vericem Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Çok kararsız kaldım memnun olan kadar olmayan sayısı da az değil bu cihazı kullanan biraz da şans işi galiba Bugüne kadar memnun olmayan görmedim. Zaten çok performanslı felan birşey bekleniyor ise bu para 2 ile çarpılmalı. Arkadaşım s4 aldı ve iki ay sonra bataryası şişme yaptığı için dün servise gönderdi. 1890 TL para verdi almak için Evet bunu bir arkadaşım daha yaşadı. Bugünde oturduğu yerde cebinden düşen S4 ekranı cortladı. Şans meselesi. Ama S4 sorunlu bir cihaz. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Çevremde kullanıp da memnun olmayan görmedim.. Bulabiliyorsanız alın... Bence bu telefonun bir üst versiyonu ancak LgG2'dir.. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Bugüne kadar memnun olmayan görmedim. Zaten çok performanslı felan birşey bekleniyor ise bu para 2 ile çarpılmalı. Evet bunu bir arkadaşım daha yaşadı. Bugünde oturduğu yerde cebinden düşen S4 ekranı cortladı. Şans meselesi. Ama S4 sorunlu bir cihaz. 2 ile çarpmaya gerek yok Mertciğim.Üzerine biraz daha ekleyip Huawei P6 alıyorsun,hız ve konforu bir arada yaşıyorsun Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Evet S4 yeni güncellemeden sonra sarj eriyip bitiyor aksami dar ediyor Yorum bağlantısı
Aydın Sert 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 Günaydın değerli forum üyeleri. Dün akşam görüntülü arama programlarını araştırırken Lİne' ı indirdim fakat 'bağlantı hatası' uyarsını verip açmadı bir türlü, ben de kaldırdım. Kaldırdıktan sonra baktım ki rehberim silinmiş Gmail'imden de geri getiremedim. Bu tarz programları yüklerken istediği izinleri dikkate alın lütfen. Görüntülü arama yapabileceğim sorunsuz bir program var mı kullandığınız, tavsiye edebileceğiniz? Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 Günaydın değerli forum üyeleri. Dün akşam görüntülü arama programlarını araştırırken Lİne' ı indirdim fakat 'bağlantı hatası' uyarsını verip açmadı bir türlü, ben de kaldırdım. Kaldırdıktan sonra baktım ki rehberim silinmiş Gmail'imden de geri getiremedim. Bu tarz programları yüklerken istediği izinleri dikkate alın lütfen. Görüntülü arama yapabileceğim sorunsuz bir program var mı kullandığınız, tavsiye edebileceğiniz? Günaydın, Tango'yu kullanabilirsin gayet başarılı bir proğram...... 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 Abimde S4 mini var. Discoveryi görmüş çok hoşuna gitmiş, telefon alma hele ki büyük telefon alma niyetim yok,sana alayım miniyi bana ver dedim olur dedi, kararsız kaldım şimdi durduk yere. Alsam mı ki acaba Halen E52 kullanıyorum ve memnunum şarjı çok çok iyi vazgeçilmesi zor Yorum bağlantısı
Mehmet Acar 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 n11'den 16Glık olanını 699 TL'ye alıyorum, kapak, kılıf ve ekran filmi hediye. Var mı daha uygun bir yer. En uygunu hepsiburada ama o da finansbank kampanyası diyor. O da ben de yok. 15 dakika içinde alıyorum daha uygun bir yer bildiren olmaz ise Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 n11'den 16Glık olanını 699 TL'ye alıyorum, kapak, kılıf ve ekran filmi hediye. Var mı daha uygun bir yer. En uygunu hepsiburada ama o da finansbank kampanyası diyor. O da ben de yok. 15 dakika içinde alıyorum daha uygun bir yer bildiren olmaz ise N11 den alınmış bir S3 kopyalanmış IMEI ile geldi... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 Arkadaşlar şu radyo kurulum işini biraz detaylı anlatabilecek var mı acaba ? Yeteneksizliğim tuttu beceremedim bir türlü Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 Serhan linki gönderdim sana.. Gördüm teşekkür ediyorum.... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 Ben bugün hızlıal'a ön sipariş verdim. 30 Kasımda gelecekmiş. Mehmet abi inşallah sorun yaşamazsın.. Hızlıal beni son zamanlarda çok süründürdü.Artık alışverişimi tamamen kestim.. Stokta var dedikleri mal alım yaptıktan sonra yok gözüküyor..Hızlı kargo ibaresi 4-5 iş günü olarak değişiyor..Aldığım fiyat %45 indirimliyken ödemeyi yapıyorsun sonra bakıyorsun ürün %25 indirimli oluyor.Sonra senden tekrar fiyat farkı istiyorlar falan filan..Uğraşsam mahkemeye versem kazanırdım. Elimde bir çok ekran görüntüleri de var ama uğraşmadım. Site kullanıcı girişi yapmadan farklı kullanıcı girişi yaptıktan sonra farklı davranıyor.. Yorum bağlantısı
Mehmet Acar 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 4g olanını 639 TL'ye mediamarkt'dan az önce aldım. Hatun deneyip görecek bakalım nasıl bir cihaz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts